Şimdi Ara

şehirlerarası otobüs resimleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
16.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özel firma veya model istekleriniz varsa söyleyin yayımlayayım arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

özel firma veya model istekleriniz varsa söyleyin yayımlayayım arkadaşlar

Ya ben Gülaras turizmi merak ediyorum biz Adıyamanda kalmıştık uzun bir süre, Adıyaman Ünal vardı ve sonradan Gülaras geldi ve biz hep onlarla seyahat ederdik şimdi ne durumdalar merak ediyorum açıkçası bulabilirsen sevinirim sağol
  • bende akhisar seyahatten istiyorum sıradaki otobüs tüm sevipte kavusamayanlara gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

bende akhisar seyahatten istiyorum sıradaki otobüs tüm sevipte kavusamayanlara gelsin

Evet öyle olsun di dii di dijeyy bilmem kim
  • quote:

bende akhisar seyahatten istiyorum sıradaki otobüs tüm sevipte kavusamayanlara gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

quote:

yaklaşık arşivimde 1000 taneye yakın otobüs var ama akhisar turizmi duymadım. anaconda kardeşim nerenin firması bu iller arası çalışıyor mu zira bende istanbula seferleri olan firmaların resimleri var.
  • quote:

quote:

quote:

yaklaşık arşivimde 1000 taneye yakın otobüs var ama akhisar turizmi duymadım. anaconda kardeşim nerenin firması bu iller arası çalışıyor mu zira bende istanbula seferleri olan firmaların resimleri var.

akhisar manisaya bağlı bir ilçe fakat otobüslerini ben hiç görmedim onun yerine manisa seyehat versek olmazmı melih abi

şehirlerarası otobüs resimleri

• quote:

gülarasçılara

Sağol,demek genelde hala 0403 lerle devam ediyorlar,iyi bi şirketti ama demek pek ilerleyemediler.:(

• Orjinalden alıntı: *GökCell*

]
    Sağol,demek genelde hala 0403 lerle devam ediyorlar,iyi bi şirketti ama demek pek ilerleyemediler.:(

ewet aslında pek ilerleme kaydedemediler hala yapma kasa 403lerle hizmet veriyorlar 2ya da 3 tane travegoları var oda sanırım firmanın tamamen batmaması içindir
  • süpersin dewam dostum
  • maşşallah maşşallah arabaların hepsi güzel acelesiz kazasız belasız
  • Kahta Petrol bile baya ilerlemiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Kahta Petrol bile baya ilerlemiş.

Filosunu Man Fortuna İle Değiştirmiş Herhalde
  • devam dostum tam gaz
  • şu kamil koç un arabası lions coach tu galiba
  • quote:

şu kamil koç un arabası lions coach tu galiba

Kamil Koç'takİ Mega Fortuna'lar (Yeni üretilmeye başlayan ) Lİons Coach modeli degildir.Dış tasarımı degiştirilerek (Lions Coach) Modeline benzetilmeye çalışılmıştır.
  • buzlu yokmu buzlu eskişehir buzlu
  • bu cocuk muavin olmasaydı gazete muhabiri olurdu iyi seni ub.yiles otobüs şöförleri dövmüyor zıt birine gelmiyon
  • quote:

bu cocuk muavin olmasaydı gazete muhabiri olurdu iyi seni ub.yiles otobüs şöförleri dövmüyor zıt birine gelmiyon

ne olsun be abi bir resim keyfimiz var
  • devam devam emeğine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.