özel firma veya model istekleriniz varsa söyleyin yayımlayayım arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
özel firma veya model istekleriniz varsa söyleyin yayımlayayım arkadaşlar
Ya ben Gülaras turizmi merak ediyorum biz Adıyamanda kalmıştık uzun bir süre, Adıyaman Ünal vardı ve sonradan Gülaras geldi ve biz hep onlarla seyahat ederdik şimdi ne durumdalar merak ediyorum açıkçası bulabilirsen sevinirim sağol
bende akhisar seyahatten istiyorum sıradaki otobüs tüm sevipte kavusamayanlara gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
bende akhisar seyahatten istiyorum sıradaki otobüs tüm sevipte kavusamayanlara gelsin
Evet öyle olsun di dii di dijeyy bilmem kim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
quote:
yaklaşık arşivimde 1000 taneye yakın otobüs var ama akhisar turizmi duymadım. anaconda kardeşim nerenin firması bu iller arası çalışıyor mu zira bende istanbula seferleri olan firmaların resimleri var.
quote:
quote:
quote:
yaklaşık arşivimde 1000 taneye yakın otobüs var ama akhisar turizmi duymadım. anaconda kardeşim nerenin firması bu iller arası çalışıyor mu zira bende istanbula seferleri olan firmaların resimleri var.
akhisar manisaya bağlı bir ilçe fakat otobüslerini ben hiç görmedim onun yerine manisa seyehat versek olmazmı melih abi
quote:
gülarasçılara
Sağol,demek genelde hala 0403 lerle devam ediyorlar,iyi bi şirketti ama demek pek ilerleyemediler.:(
Orjinalden alıntı: *GökCell*
] Sağol,demek genelde hala 0403 lerle devam ediyorlar,iyi bi şirketti ama demek pek ilerleyemediler.:(
ewet aslında pek ilerleme kaydedemediler hala yapma kasa 403lerle hizmet veriyorlar 2ya da 3 tane travegoları var oda sanırım firmanın tamamen batmaması içindir
süpersin dewam dostum
maşşallah maşşallah arabaların hepsi güzel acelesiz kazasız belasız
Kahta Petrol bile baya ilerlemiş.
quote:
Orjinalden alıntı: *GökCell*
Kahta Petrol bile baya ilerlemiş.
Filosunu Man Fortuna İle Değiştirmiş Herhalde
devam dostum tam gaz
şu kamil koç un arabası lions coach tu galiba
quote:
şu kamil koç un arabası lions coach tu galiba
Kamil Koç'takİ Mega Fortuna'lar (Yeni üretilmeye başlayan ) Lİons Coach modeli degildir.Dış tasarımı degiştirilerek (Lions Coach) Modeline benzetilmeye çalışılmıştır.
buzlu yokmu buzlu eskişehir buzlu
bu cocuk muavin olmasaydı gazete muhabiri olurdu iyi seni ub.yiles otobüs şöförleri dövmüyor zıt birine gelmiyon
quote:
bu cocuk muavin olmasaydı gazete muhabiri olurdu iyi seni ub.yiles otobüs şöförleri dövmüyor zıt birine gelmiyon