ya dadas firması birde papyojn taktırmıs uymuyorlarki seyir esnasında çıkartıyorlar hatta erzurum firmasının birtanesi arma taktırıyor gördüm izci gibilerdi
izci gibi demek
harik dostum devam
3.otobüsü starliner alıcam koydum kafaya bütçeyide ona göre ayarladım 3ay sonra bende starliner sahibi olucam
sana setra yakışır abi boş ver starlineri
vavvvv cayırağası özel plaka ne vergi veriyordur sonucta özel plaka şirket hattıda kullanmıyor
aslında haklısın be abim setradan sasmıcan cünkü starliner otomatik vites setra öyle değil ben kaptırırım kendimi takometre istediği gibi bağırsın duymam bile birde vitessiz otobüse otobüs demem nerde 403 viteslreri şimdi ise benim küçükken ateri oynarken joistik vardı aynen öyle ilk baslarda zorluk cektim koltuğun yanında vites aradım ama bulamadım travegodaken
anadolu yeni almış sANırım 417i daha setra 417 reklamını aractan söktürmemişler veya arac kiralık sezonluktur
anadolunun setrası yeni değil abi 7-8 aydır var ve sanırım şirket arabası
yan reklam döşettrimemişler suanda yan reklam varmı aracta yoksa hala bu vaziyettemi sonucta 0 aldısa 700milyar vermiş herşeyinle beraber reklamdan kaçmazlar sanırım izmir otogara geliyor anadolunun setrası reklamları tam takır yani güzel firma
ya işte reklamı bile baska (bırakında firmanın reklamını yapayım demi)görülen arac 16 plakamı gri birkaç tane var sayısı çok değil pamukkalede
kaç tane olursa olsun pamukkaleye yakışmış.bir de arkada sis görüntüsü var oda ayrı bir olay
16-35pk ise ahmet beyin otobüsleridir pamukkaleye hersey yakısır ya maksat müsteri kazanalım
aslında şu an ahmet beye çok ihtiyacım var
ben sana ne demiştim msnde konusurken sonucta büyük bir şirket yani orada ustalasır bu işin ustası olursun ben msn adresini isterim yarın istersen eğer verirse veririm sana
sonuna kadar haklısın melih abi.evraklarımı aldım bu sabah metroya gittim .adamlar dediler gel çalış ama sezonluk çalış sezon bitince git gelde çıldırma
ben yarın sefere giderim büyük olasılık gidersem isterim zaten seni tanıyor derim sizinle konusmak istiyor diye tamam ben seferden geldikten sonra gönderirim msn adresini ahmet beyin
çok saol melih abi aslında adreside almana gerek yok durumu bildirsen 65 otobüsünün birinde eminim banada yer verir
iyi bir otobüse koyar seni ya sonucta eskiden tanısıyorsunuz ben isterim konusursunuz anlaşırsınız sonucta firma sahibi
anlaşmama gibi bir durum olamaz çünkü ben para için bu işe girmedim.geçen gün pamukkalenin 98 model 403ünü gördüm .isterse beni ona katsın.nitekim ben kendimi orada da göstereeceğime inanıyorum
ben starliner sürmem arkadaş ona göre haberin olsun,ya setra yada mercedes
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
vavvvv cayırağası özel plaka ne vergi veriyordur sonucta özel plaka şirket hattıda kullanmıyor
aslında haklısın be abim setradan sasmıcan cünkü starliner otomatik vites setra öyle değil ben kaptırırım kendimi takometre istediği gibi bağırsın duymam bile birde vitessiz otobüse otobüs demem nerde 403 viteslreri şimdi ise benim küçükken ateri oynarken joistik vardı aynen öyle ilk baslarda zorluk cektim koltuğun yanında vites aradım ama bulamadım travegodaken
anadolu yeni almış sANırım 417i daha setra 417 reklamını aractan söktürmemişler veya arac kiralık sezonluktur
aah aah az gittim bunlarla 6 sene Hataydan Bursaya öğrenciydim sonra 1.5 sene Çorum Hatay sonra 4 yıl da Ankara Hatay şimdi arabamız oldu diye bunlara gezi haricinde binmez olduk bunlar nice nice zorlu yollardan bizleri umutlarımıza yeni hayatlarımıza taşıdılar teşekkürler olsun o yolları çeken kaptanlara muavinlere