Şimdi Ara

şehirlerarası otobüs resimleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
16.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende muavinim kardeşim.Allah herkese ev araba versin ama ..otobüs zevkinide insana versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

bende muavinim kardeşim.Allah herkese ev araba versin ama ..otobüs zevkinide insana versin

amiiiiinnnnnnn
  • quote:

http://www.flyupload.com/?fid=2719406

kardeş nedir bu???
  • amin diyeyim bende hadi eksik kalırmıyım hiç
  • dostum benim benden setra istesin ben sürdürürmüyüm şekilsiz(stralineri alıcağım firma bu yazdığımı okumasın) otobüsü setra sürdürcem tabi dostuma izmire geldiğinde ben sana 302-303 bile sürdürrüm sen yeterki iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

dostum benim benden setra istesin ben sürdürürmüyüm şekilsiz(stralineri alıcağım firma bu yazdığımı okumasın) otobüsü setra sürdürcem tabi dostuma izmire geldiğinde ben sana 302-303 bile sürdürrüm sen yeterki iste

sen taktın ciddi ciddi starlineri yani ha,alacağın yer bile belliyse iş bitmiş tek eksik olan paranın tamamlanacağı zaman,hayırlısı olsun inşallah...

şakası bir yana öncelikle 303, alternatif olarak 403 sürmek isterim melih ona göre ayarla kendini
  • 403 çok ya hatta sefere bile çıkartıp sürdürürüm yani en kolayı o
  • quote:

403 çok ya hatta sefere bile çıkartıp sürdürürüm yani en kolayı o

bende ense göbek de yerinde,senden daha kolay inanırlar kaptan olduğuma
  • sana yakışır mavim abi şoförlük
  • dewam dostum
  • benim dostuma herşey yakısır taksileri sıkıstırırız şöförü indimi döverizde demi dostum tam eğlence yani
  • valla beklerim sizden aman dişli biri çıkmasında
  • canım baktıkmı dişli ben hemen telefona sarılırım tamam askım derim hemen geliyorum sonra dostuma dönüp sen devam dostum benim ufak bir işim çıktısaka bir yanada bizim eşler bizi karakoldan toplar yagirmediğimiz nezaret kalmaz
  • hadi herkesi atlattın diyelim;yengeyi nasıl atlatacaksın melih abi
  • askım sorma ya derim dostum kavgayı ve nezareti meraak etmiş ben,imde daha önceden bir tecrübem olduğu için ona kavgayı ve nezareti tanıtmaya gitmiştim derim artık inanması ona kalmıs
  • bencede inanmaz ama tepecikte bir yer var çadırda kalıyorlar artık bende dostumla orda kalırım
  • quote:

bencede inanmaz ama tepecikte bir yer var çadırda kalıyorlar artık bende dostumla orda kalırım

yaw yanında bir kişi olsunda gerekirse buzullarda kalırsın demi
  • inan öyle abim ya yola devam çok süpersin resimler sahane
  • quote:

umarım resimleri beğeniyorsunuzdur arkadaşlar

image]

Beğenmezmiyiz sağol,üstteki Köksallar Travego çok hoşmuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.