Bildirim
şehirlerarası otobüs resimleri
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
32 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rafetdagasan
Bu mesaj silindi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Or_By
Alıntıları Göster
-
vavvv koymussun benim aracı benim aracın fotosunu ben dijital makinayı şirkette unutmustum onlarda siteye koymuslar öğrendim pk 60 mehmet abinin otobüsüde koymussuunuz bendende katkı olsun ozamanquote:
Orijinalden alıntı: Or_By
Alıntıları Göster
-
34 pk plakalı araç senin miquote:
Orijinalden alıntı: meli-417
vavvv koymussun benim aracı benim aracın fotosunu ben dijital makinayı şirkette unutmustum onlarda siteye koymuslar öğrendim pk 60 mehmet abinin otobüsüde koymussuunuz bendende katkı olsun ozaman
Alıntıları Göster
-
evet 866 ve 090 hatta 090 eskiden firma benim gibi şirket hattı kullanan birisine vermişti ondada setra vardı ardından otobüsü firmadan alınca plakayı firma aldı daha sonra ben satın aldımquote:
34 pk plakalı araç senin mi
Alıntıları Göster -
birazda temsa diamond cekin ya...nede olsaquote:
evet 866 ve 090 hatta 090 eskiden firma benim gibi şirket hattı kullanan birisine vermişti ondada setra vardı ardından otobüsü firmadan alınca plakayı firma aldı daha sonra ben satın aldım
Alıntıları Göster
yerli malimiz....gerci üste elazigili var ama, travegonun yaninda
biraz üzgün duruyor
emege saygi -
melih abi resimdeki muavin işini iyi yapıyor muquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
o asker şimdi sorma o bana neler cektirdi otobüsü teslim ediyordum gece otobüsün içinde kız arkadaslarıyla parti veriyordu yani az cektirmedi banaquote:
melih abi resimdeki muavin işini iyi yapıyor mu
Alıntıları Göster -
Güzel konu,ben de bi kaç çektiğim fotoyu koyuyum.quote:
Orijinalden alıntı: ilyushin
birazda temsa diamond cekin ya...nede olsa
yerli malimiz....gerci üste elazigili var ama, travegonun yaninda
biraz üzgün duruyor
emege saygi
Alıntıları Göster
Hakiki Koç beyaz Temsa Diamondlar katmış filosuna,geçen arkadaşı yolcu ederken yan yana 3 tane vardı.Hiç olmadığı kadar hoşuma gitti.Ama pek çekemedim fotolarını şu var sadece;
Ve diğer çektiklerim;
Photoshop
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GökCell* -- 6 Temmuz 2007; 21:43:15 >
-
hakiki koç diamondları izmirden aldı filoyu diamondla yenilediquote:
Orijinalden alıntı: *GökCell*
Güzel konu,ben de bi kaç çektiğim fotoyu koyuyum.
Hakiki Koç beyaz Temsa Diamondlar katmış filosuna,geçen arkadaşı yolcu ederken yan yana 3 tane vardı.Hiç olmadığı kadar hoşuma gitti.Ama pek çekemedim fotolarını şu var sadece;
Ve diğer çektiklerim;
Photoshop
Alıntıları Göster
-
diamondlarda baya tutuldu lider adana 2 tane aldı.ama hahiki koça ayrı bir güzellik katmışquote:
hakiki koç diamondları izmirden aldı filoyu diamondla yeniledi
Alıntıları Göster -
ulen verdiniz gazı akşam esenleremi gideyim illakiquote:
diamondlarda baya tutuldu lider adana 2 tane aldı.ama hahiki koça ayrı bir güzellik katmış
Alıntıları Göster -
neopla starliner çok güzelquote:
Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin
ulen verdiniz gazı akşam esenleremi gideyim illaki
Alıntıları Göster
-
dostum seni kim tutar beee ben sefere baslıyayım istediğiniz kadar getireyimquote:
Orijinalden alıntı: KayarakMüdahale
neopla starliner çok güzel
Alıntıları Göster -
quote:
o asker şimdi sorma o bana neler cektirdi otobüsü teslim ediyordum gece otobüsün içinde kız arkadaslarıyla parti veriyordu yani az cektirmedi bana
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: meli-417
o asker şimdi sorma o bana neler cektirdi otobüsü teslim ediyordum gece otobüsün içinde kız arkadaslarıyla parti veriyordu yani az cektirmedi bana
Şimdi Askerdede Parti Veriyodur.
-
bende starliner ın iç fotoğraflarını çektim.ayrıca kamil koçun rahat hat seferini yapmak için dizayn ettiği fortunanında resimlerini çektim.yakında atıcamquote:
Orijinalden alıntı: Faivelleyquote:
Şimdi Askerdede Parti Veriyodur.
Alıntıları Göster
-
askeri gitmeden 1ay önce bana diyordu melih abi beni askerde hayatta dövemezler işte gitti askere kapıdan girer girmez komutana demiş beyefendi yemekhane neresi demiş komutanıda demiş gel ben götürürüm seni tenha biryerde dövmüş beni aradı melih abi diyo burası senin yanında çalıştığımdaki rahatlık yok sabah erkenden kalk yatağı topla çok zor ya ben hiltonda yatmaya razıydım diyo ama onu askerde adam ederlerquote:
Orijinalden alıntı: rap_üstad
bende starliner ın iç fotoğraflarını çektim.ayrıca kamil koçun rahat hat seferini yapmak için dizayn ettiği fortunanında resimlerini çektim.yakında atıcam
Alıntıları Göster
-
quote:
askeri gitmeden 1ay önce bana diyordu melih abi beni askerde hayatta dövemezler işte gitti askere kapıdan girer girmez komutana demiş beyefendi yemekhane neresi demiş komutanıda demiş gel ben götürürüm seni tenha biryerde dövmüş beni aradı melih abi diyo burası senin yanında çalıştığımdaki rahatlık yok sabah erkenden kalk yatağı topla çok zor ya ben hiltonda yatmaya razıydım diyo ama onu askerde adam ederler
Alıntıları Gösterquote:
askeri gitmeden 1ay önce bana diyordu melih abi beni askerde hayatta dövemezler işte gitti askere kapıdan girer girmez komutana demiş beyefendi yemekhane neresi demiş komutanıda demiş gel ben götürürüm seni tenha biryerde dövmüş beni aradı melih abi diyo burası senin yanında çalıştığımdaki rahatlık yok sabah erkenden kalk yatağı topla çok zor ya ben hiltonda yatmaya razıydım diyo ama onu askerde adam ederler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Or_Byquote:
Alıntıları Gösterquote:
Komutan İlk Günden Parti Yaptırmış
Benzer içerikler
- tırlar kaç vites
- travego yakıt tüketimi
- en az yakan hafif ticari araçlar
- webasto soğuk üflüyor
- isuzu npr 100 km yakıt tüketimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X