Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
59
Favori
175.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşı tarafın posture barını bir tık hızlı doldurabileceğimiz bir yetenek var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu başsız eleman beni yavaşlatan sis çıkartıyor. Buna nasıl önlem alabilirim.

• 5 senenin ardından oynamak bu yaza kısmetmiş. Fakat benim için tam bir hayal kırıklığı oldu maalesef.

Soulsborne oyunlarını yalayıp yutmuş biri olarak Fromsoft'un çıkardığı en tembel iş olmuş.

Spoiler olduğunu düşünmediğim için açıkça yazmam gerekirse: tek bir mekanda 4 farklı bölüm sonu canavarıyla karşılaşmak(başka bir yerde de 2 farklı bossla karşılaşıyoruz) tam bir rezalet. Hikayeye bağlayıp bu tembelliği savunmak gülünç kaçar açıkçası.

Soulsborne oyunları demek boss demek,boss müziği demek,boss mekanı demek;bossla karşılaştığımız anda giren sinematik demek.
    Bloodborne'da Micolash bossu ve mekanı,Dark souls 3'te Nameless King ve mekanı,Dark Souls 2'de Fume Knight ve mekanı halen hafızamda apayrı yerleri vardır. Bunda ise kocaman bir TEMBELLİK.

Mini bosslar ise ayrı bir olay. Çok çabuk tekrara düşmesi de yine ağızda yavan bir tat bırakıyor.

O çok abartılan kombat sistemi de keza yine çok çabuk insanı sıkıyor ve tekrara düşüyor.

Oyunun en büyük artısı ve vasat bir yapım olmaktan kurtaran birkaç artısından en önemlisi diğer souls oyunlarına baka burada hikaye diğer oyunlara nazaran daha açık bir şekilde oyuncuya veriliyor. İlk defa neyi niye yaptığımızı anlayarak oynuyoruz.

Umarım Elden Ring bahsedildiği gibi çocuk işi bir yapım değildir. Herkes oynayabilsin diye kolaylaştırıldığı söyleniyor. Umarım öyle değildir.

• Değerli arkadaşlar, indirimdeylen Sekiro almak istiyorum ancak bonfire lar arası çok uzun mu? Yani tamam çok ölelim bosslar zor olsun ama o bossa ulaşmak için tekrar aşırı bir çaba göstermek benim hoşuma gitmiyor ondan dolayı sormak istedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Yok hocam,ortalama bir dark souls oyununda mesefa ne ise bu oyunda da aynı.

Bu oyunda her boss başında var hocam, çok daha kolay.

100 kere öleceğim bossa tekrar tekrar yürüme muhabbetini bende sevmiyorum boş iş zaman kaybından öte bir şey değil veya aynı bossu tekrar tekrar oynamak için farm yapmak vs. Bu oyunda böyle bir durum yok ben gayet keyif almıştım. Bahsettiğin mevzuyu da pek yaşamadım.

• Bu arada bu oyunun almadığım tek sonu olan dragon's homecoming sonunun hikayesi nedir bilen var mı ? Ne oluyor nereye varıyor bu hikaye ? Oyun sonu sinematiğini vs gördüm ancak yaşanan durumun ne olduğunu anlayamadım karakterimizin ve kuronun diğer divine child ile ilişkisi ve amacı nedir bilen varsa aydınlatırsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 24 Temmuz 2023; 8:57:53 >
  • Mrb PS4 de oynamıştım PS5 de oynamak için tekrar aldım dualsense titreşim çalışmıyor oyuna ps5 guncellemesi gelmedi mi yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı yerleri ölüp ölüp tekrar oynayıp levelimizi geliştirmemiz mümkün mü

• Büyük bir hevesle satın aldım fakat sudan çıkmış balığa döndüm maalesef. Çoğu şey anlatılmadı başta..

Mesela kol kesildi, uyandım yandaki dedeyle görüştüm felan sonra dışarı çıktım. Yerde mavi şeyler var, oraya gidip etkileşime girdigimde elini çıtlatıyor bir halüsinasyon gibi bir şey görüyoruz ,bu ne işe yarıyor hiçbir fikrim yok.

Combat da keza , hiçbir şey anlamadan kombat'a soktu beni adamlar 2-3 kılıç darbesiyle yamulttu beni :)

• yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

Valla Sekiro yu 1 kere bitirmiş şuan tekrar başlamış biri olarak Sekiro nun bence souls oyunlarınla kıyaslamamak lazım Ap ayrı bir oyun bana göre :) Açıkcası ilk zamanlar bug sayesinde bossları kolay geçtim =) Şuan stabil durumda biraz zor geçiliyor. Ama bana göre Sekironun da yeri ayrıdır.. Birde oyunda her bir bossun zayıf yönü olması güzel mesela Lady butterfly Tek vur Dodge at gibi sürekli tekrarladın mı kolay kesiliyor.. Elden Ringe gelirsek.. Platinlemiş biri olarak müthiş bir atmosferi olsada gerçekten diğer oyunlara göre kolaydı :) Ben çok zorlanmadım açıkcası platinlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 2 Ekim 2023; 13:51:47 >
  • Sekiro candır vuruş hissi hiç bir oyunda yok

• 700 olur dedim ama arkadaş bir attı +1500tl. 144tlye almıştım. Bunu kaçırmadım sanırım

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]

• Arkadaşlar platin kupa için oyunu buluta kaydedip tekrar bı önceki bölümden başlamayı nasıl yapıyoruz.Oyunu ilk sonla bitirdim, sonra tekrar new game artı ile başlayıp shura sonuda yaptim.Şimdi üçüncü kez başladım ama oyunun iki sonu kaldı platin için

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Otomatik senkronizasyonu kapatın, seçim yapmanız gereken noktada manuel kayıt alın, o seçimi tamamlayıp kupayı alınca manuel save'i geri yükleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam valla bırakacaktım yoksa iyi oldu

• Arkadaşlar elimde Sekiro normal versiyon diskli oyun mevcut oyunun yaklaşık yarısına kadar geldim ve ciddi bir save dosyam var haliyle, şimdi elimde ki kutulu oyunu satıp psn üzerinden game of the year edition dijital olarak alsam eski save dosyamı psn üzerinden aldığım versiyonda kullanabilir miyim? Şimdiden çok teşekkürler.

• sakgoz79 kullanıcısına yanıt
    Kullanırsın hocam sıkıntı olmaz 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En sonunda sekiro yu platinledim.Benim şimdiye kadar en çok uğraştıran oyunlardan biriydi

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.