< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Aralık 2021; 11:45:5 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 10 Aralık 2021; 11:45:5 > |
dil bilgisine bu kadar önem veriyorsan yallah technopata hadi bye
![]() |
Evet oyunu çalmak istemiyorum, daha fazla bu tarz oyun görmek için yapımcıyı desteklemek istiyorum sorun mu var?
|
300 tl verecek gücüm yok değilde sıktı haa
![]() ![]() |
Sen oyunu beceremedin diye olmamış mı oluyor yani oyun?
![]() |
Konunun yarısı kol mevzusu. Yahu hiç mi anlamıyorsunuz bu işten? Hiç mi x360ce kullanmadınız arkadaş ne bu? İlk gün kurdum girdim sorunsuz. İlk defa mı gamepad ile oyun oynuyorsunuz hepiniz.
|
Bu oyun oynadığım en iyi oyun olabilir ya. Atari günlerine döndürüyor insanı. Atari de aynı oyunları sıkılmadan defalarca oynardık bu da o tadı veriyor. Defalarca ölsem de sinir olsamda oyun kendini oynatıyor. Genichiro'yu uzun uğraş sonucunda geçtim. Dövüş sekanslarını çok iyi ayarlamışlar. Hani filmlerde acemi dövüşçü ustası ile dövüşüp tekniği öğrenir ya biz de Genichiro ile dövüşerek kendimizi geliştiriyoruz resmen. Bir de gamepad ile oynadıktan sonra geçtim Genichiro'yu oyunu gameplad ile oynamak çok daha iyi. Kenarda duran ucuza aldığım gamepad işe yaradı.
![]() Bir de şu yılanı öldürmeden önce bir kapıdan geçmemiz gerekiyor o kapı kilitli açmamız için ne yapmak lazım? Dolaşmadığım yer kalmadı kapı hala kilitli. O bölgenin olduğu yerin altından da geçtim gene kilitli. Konu da flood yapıyorum ama konuya yazan yok yapacak bir şey yok. |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|