Şimdi Ara

Sekreter Masası için bin liralik oyun bilgisayarı ( monitör hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuduğum okul dolayısıyla 8 ay staj yapmak zorundayım ne kadar muhasebe öğrencisi olsamda muhasebe işleriyle ilgilendirmeyecekler genelde sekreter masasında oturur telefonlara bakarım ve 1000 +/- 100 liralik bir sistem aldırmayı düşünüyorum . Bir kaç eksik donanım var onuda eski sekreter bilgisayarından sökeceğim dvd okuyucu vb. genelde battlefield 3 / bad company 2 / cryis 2 - 3 / grid 2 gibi oyunlari 720p de medium high da oynatacak ve stajım bitincede şirkette uzun süre idare edecek bir sistem olması için şöyle bir sistem çıkarttım ekran kartından emin değilim galiba biraz fazla kaçtı önerilerinizi bekliyorum./
    http://i.imgur.com/rvsvddQ.jpg?1

EDİT : Ramlarhttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmv4gx3m1a1333c9-4gb-value-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=48059 olarak değiştirildi.

EDİT 2 : Evde kullanmadığım boş bir kasamın olduğu aklıma geldi kasayı çıkartarak ekran kartına biraz daha yüklendim aslnda Son Hali

Sekreter Masası için bin liralik oyun bilgisayarı ( monitör hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyNooB -- 18 Haziran 2013; 15:10:22 >

• o işlemciye soğutucu gereksiz ısınmaz zaten oc de olmuyor, kartı sapphire 7770 ile değiştirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

o işlemciye soğutucu gereksiz ısınmaz zaten oc de olmuyor, kartı sapphire 7770 ile değiştirin

siz 7770 den memnunmusunuz
  • Burdan kafana göre ucuz bir bilgisayar toplaya bilirsin;

http://www.nasabilgisayar.com/index.php?do=catalog/pcBuilder
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyNooB

quote:

o işlemciye soğutucu gereksiz ısınmaz zaten oc de olmuyor, kartı sapphire 7770 ile değiştirin

memnunum ama asusa gerek yok sapphire alın
  • quote:

quote:

quote:

memnunum ama asusa gerek yok sapphire alın

• Staj yerine oyun

Neyse size hd7770 yeterlidir.Dediğiniz oyunları oynarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ComingSooN-

Staj yerine oyun

babanız şirket ortağı olunca oyun oynuyoruz artık eleman çok zaten bugün sekreter aldılar banada yer kalmadi artık kenarda köşede oynarız evdeki bilgisayarida buraya getirmek istemiyorum canını okurlar iki günde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyNooB -- 18 Haziran 2013; 16:14:37 >
  • quote:

quote:

Staj yerine oyun

babanız şirket ortağı olunca oyun oynuyoruz artık eleman çok zaten bugün sekreter aldılar banada yer kalmadi artık kenarda köşede oynarız evdeki bilgisayarida buraya getirmek istemiyorum canını okurlar iki günde :)

Benide alın oraya

• quote:

quote:

quote:

Staj yerine oyun

Benide alın oraya

tabi ne demek :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.