Şimdi Ara

SELAM ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ÇOK DUYDUM BURAYI AMA KISMET OLMAMIŞTI ORTAM NASIL BURDA NEYİ NASIL YAPABİLİYORUZ ASKERLİK YAPAN VARDIR ÇÖMEZE YARDIM SEVAPTIR YA

• H.G
  • SAĞOLUN YÜZBAŞIM H.B
  • quote:

Orjinalden alıntı: SER/KAN

BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ÇOK DUYDUM BURAYI AMA KISMET OLMAMIŞTI ORTAM NASIL BURDA NEYİ NASIL YAPABİLİYORUZ ASKERLİK YAPAN VARDIR ÇÖMEZE YARDIM SEVAPTIR YA

sonda yazdığın yazıyı dikkatle okumamışım pardon ,
    askerlik diye aratırsan forumda baya bir bilgi bulabileceksin eminim , çünkü bir aralar Askerlik hakkında her soruya cevap verilir gibisinden bir topic vardı.
    ortam iyidir eğer uyum sağlayabilirsen ve kuralları aşmazsan
    iyi vakitler

• quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Orjinalden alıntı: SER/KAN

BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ÇOK DUYDUM BURAYI AMA KISMET OLMAMIŞTI ORTAM NASIL BURDA NEYİ NASIL YAPABİLİYORUZ ASKERLİK YAPAN VARDIR ÇÖMEZE YARDIM SEVAPTIR YA

sonda yazdığın yazıyı dikkatle okumamışım pardon ,
    askerlik diye aratırsan forumda baya bir bilgi bulabileceksin eminim , çünkü bir aralar Askerlik hakkında her soruya cevap verilir gibisinden bir topic vardı.
    ortam iyidir eğer uyum sağlayabilirsen ve kuralları aşmazsan
    iyi vakitler

Kurallar çok ilginç İnşaallah uyum sağlarsın. Mesela hala devam ediyormu bilmiyorum ama 2 dakika diye bir kural var sırf beni bu forumdan soğutan bu kural oldu. Madem yapmışsın bir kural koyarsın tepeye bir sayaç.. Değil mi be kardesim. Yazdığımız yazılar boşa gidiyor. Emek bu kadar kolay harcanmamalı.
    Ayrıca Şuna da alışman lazım. Burada kural dışı yazdığın yazıların kaybolduğu gibi durduk yere de yazdığın mesajların kaybolabilir. Tabi yine emekler boşa. Bunlar yine iyi tarafları... Hatta kuraldışı olmayan bir Konu açarsın sonra bir-iki densiz konuya kuraldışı cevaplar yazarlar ve konu toptan silinir. Tüm bunlara alışabilecekmisin. Bir kez daha düşün. Cevabın evet ise ARAMIZA HOŞGELDİN

• hoşgeldin
    burada neyi nasıl yapabiliyoruz kısaca anlatayım
    bi kere her iki mesajımız arasında 2 dakika bekliyoruz
    rütbe için kasanlarımız var ancak konu dışında post sayımız artmıyor dolayısı ile rütbe de değişmiyor
    post sayımız donanımla ve yazılımla ilgili diğer bölümlerde artıyor
    sonraaaa imzalarımıza 100*100 pikselden ve 20kb dan büyük resim koyamıyoruz
    imzalarımızda maksimum 4-7 satır yazı olabiliyor
    dinisiyasi içerikli tartışmalar yapamıyoruz yaparsak ismimizin üstüne çizik atıyolar

içten bi forum yardımlaşma ve dayanışma yüksek
    gruplaşma var mı?Nerde yok ki...

neyse tekrar hoş geldin
  • Hoşgeldin kardeş bende yeniyim dün katıldım. Forum, imza kurallarını okudum önce uzun uzun. Sonra sıkı bir giriş yaptım.

Not: Arada sana feyyyyk diyecek olanlar olursa aldırma buranın geleneğiymiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR MERHABA
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARKAN

Hoşgeldin kardeş bende yeniyim dün katıldım. Forum, imza kurallarını okudum önce uzun uzun. Sonra sıkı bir giriş yaptım.

Not: Arada sana feyyyyk diyecek olanlar olursa aldırma buranın geleneğiymiş.

yaa adam yazmış ve uzaklaştırılmış nası iş anlamadım
    neyse demiştim ya yukarda bazen ismimize çizik atıyolar diye hah işte arkadaş canlı örnek oluvermiş saolsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.