Bildirim
SELAM ARKADAŞLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
H.G -
SAĞOLUN YÜZBAŞIM H.B
-
quote:
Orjinalden alıntı: SER/KAN
BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ÇOK DUYDUM BURAYI AMA KISMET OLMAMIŞTI ORTAM NASIL BURDA NEYİ NASIL YAPABİLİYORUZ ASKERLİK YAPAN VARDIR ÇÖMEZE YARDIM SEVAPTIR YA
sonda yazdığın yazıyı dikkatle okumamışım pardon ,
askerlik diye aratırsan forumda baya bir bilgi bulabileceksin eminim , çünkü bir aralar Askerlik hakkında her soruya cevap verilir gibisinden bir topic vardı.
ortam iyidir eğer uyum sağlayabilirsen ve kuralları aşmazsan
iyi vakitler
-
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
quote:
Orjinalden alıntı: SER/KAN
BEN ARANIZA YENİ KATILDIM ÇOK DUYDUM BURAYI AMA KISMET OLMAMIŞTI ORTAM NASIL BURDA NEYİ NASIL YAPABİLİYORUZ ASKERLİK YAPAN VARDIR ÇÖMEZE YARDIM SEVAPTIR YA
sonda yazdığın yazıyı dikkatle okumamışım pardon ,
askerlik diye aratırsan forumda baya bir bilgi bulabileceksin eminim , çünkü bir aralar Askerlik hakkında her soruya cevap verilir gibisinden bir topic vardı.
ortam iyidir eğer uyum sağlayabilirsen ve kuralları aşmazsan
iyi vakitler
Kurallar çok ilginç İnşaallah uyum sağlarsın. Mesela hala devam ediyormu bilmiyorum ama 2 dakika diye bir kural var sırf beni bu forumdan soğutan bu kural oldu. Madem yapmışsın bir kural koyarsın tepeye bir sayaç.. Değil mi be kardesim. Yazdığımız yazılar boşa gidiyor. Emek bu kadar kolay harcanmamalı.
Ayrıca Şuna da alışman lazım. Burada kural dışı yazdığın yazıların kaybolduğu gibi durduk yere de yazdığın mesajların kaybolabilir. Tabi yine emekler boşa. Bunlar yine iyi tarafları... Hatta kuraldışı olmayan bir Konu açarsın sonra bir-iki densiz konuya kuraldışı cevaplar yazarlar ve konu toptan silinir. Tüm bunlara alışabilecekmisin. Bir kez daha düşün. Cevabın evet ise ARAMIZA HOŞGELDİN
-
hoşgeldin
burada neyi nasıl yapabiliyoruz kısaca anlatayım
bi kere her iki mesajımız arasında 2 dakika bekliyoruz
rütbe için kasanlarımız var ancak konu dışında post sayımız artmıyor dolayısı ile rütbe de değişmiyor
post sayımız donanımla ve yazılımla ilgili diğer bölümlerde artıyor
sonraaaa imzalarımıza 100*100 pikselden ve 20kb dan büyük resim koyamıyoruz
imzalarımızda maksimum 4-7 satır yazı olabiliyor
dinisiyasi içerikli tartışmalar yapamıyoruz yaparsak ismimizin üstüne çizik atıyolar
içten bi forum yardımlaşma ve dayanışma yüksek
gruplaşma var mı?Nerde yok ki...
neyse tekrar hoş geldin -
Hoşgeldin kardeş bende yeniyim dün katıldım. Forum, imza kurallarını okudum önce uzun uzun. Sonra sıkı bir giriş yaptım.
Not: Arada sana feyyyyk diyecek olanlar olursa aldırma buranın geleneğiymiş. -
quote:
Orjinalden alıntı: ARKAN
Hoşgeldin kardeş bende yeniyim dün katıldım. Forum, imza kurallarını okudum önce uzun uzun. Sonra sıkı bir giriş yaptım.
Not: Arada sana feyyyyk diyecek olanlar olursa aldırma buranın geleneğiymiş.
yaa adam yazmış ve uzaklaştırılmış nası iş anlamadım
neyse demiştim ya yukarda bazen ismimize çizik atıyolar diye hah işte arkadaş canlı örnek oluvermiş saolsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kesilen elektrik nasıl açılır
- topuzlu kilit yerine normal kapı kolu
- efexor kullananlar mutlaka baksin
- 512k internet service ne demek
- konuşurken ağızda tükürük birikmesi nedenleri
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X