Şimdi Ara

selam arkadaşlar...almanyadan alışveriş yapanlardan tavsiye lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. yakında yurtdışına çıkacağım ve kısa bir süreliğine almanyaya gitme fırsatım olacak. gitmişken ucuz dijital fotoğraf makinesi bulabilirsem almayı planlıyorum. nereler ucuzdur nereler pahalıdır. alışveriş yapan arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
    şimdiden teşekkürler..

• ya ben mekan olarak şurası ucuz burası pahalı diyememde..2 yıl önce sony marka digital video makine getirtmiştim...tabi garanti belgesi olarak fatura yı vermişlerdi..fiyat olarak bura ile aynı olduğunu gördüm..bizde tek fazlası %18lik kdv nin oluşu idi..normalde kameranın fiyatı buradaki bulunan Ankaradaki mağazalarla aynı fiyattı...tek eksik yönü Almanyada kılıfı hediye olarak vermezler..
  • ben internetten denk geldim bi alman sitesinden A 540 199€ ile 319 € arasında değişiyor. onun için sordum. burada A 530 210€ +kdv. zaten şu kdv ler bu kadar yüksek olmasa ülkemden alacam ama bu vergi değil soygun kardeşim.
  • Fiyatlari ben de takip ediyorum, yukarida arkadasin dedigi gibi cok da fazla bir fiyat farki yok, Ama burada yani Almanyada Elektronik magaza sayisi cok fazla bu yüzdende cok sayida secenek ve fiyat araligi olabiliyor. Almanyanin en meshur ve en büyük elektronik magazalari MEDIA MARKT, SATURN, PROMARKT, (Ücünün de sahibi ayni firma ama ilginctir fiyatlar degisik olabiliyor) BU magazalari almanyanin heryerinde bulabilirsin. Ayrica bunlarla rekabet eden - -Fotograf makinasi fiyatlarinda-- PHOTO PORST diye almanyanin heryerine dagilmis fotograf stüdyosu ayni zamanda her türlü Digital fotograf makinasine daha hesapli satan yerlere de bakabilirsin. Eger Sony ya da Samsung alacaksan PHOTO PORST, KODAK alacaksan CONRAD Elektronik e bakmani siddetle tavsiye ederim, bu markalar buralarda daha ucuz oluyor. selamlar.
  • www.mediaonline.de internetten en ucuz budur, mağazasındana alırsan biraz daha pahalı olur.
  • almanyanın en ucuz sitesi o degildir yalnıs bilgilendirme @ahmet.keskin almak istedigin makineyi söyle ben sana en ucuz siteyi söyleyim basvuru >"global_playboys"
  • cevaplarınız için teşekkürler. gerçekten çok yardımcı oldunuz. canon A540 almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Acil tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 540 için Almanya’da buldugum en ucuz fiyat alttaki linkte kargo bizden kampanyaları var 188.45 euro (371YTL)

http://www.1a-digital.de/product_info.php?products_id=5450&refer=Idealo

Arkadasın en ucuzu budur dedigi sitede alttaki linkte fiyata + 9.90 euro kargoda ekleyin kargo dahil 211.9 euro (417 YTL)

http://www.mediaonline.de/shop/ProductDisplay?storeId=5000&categoryPath=5000.12004.10014.95005&jspStoreDir=mediamarkt&productId=203598&langId=-3&catalogId=5000&ddkey=CategoryDisplay

Tr fiyatıda altta

http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=42 300 euro (600 YTL) + kargo

Not : 1a-digital Alısveriş yaptıgım güvenlir ve tavsiye edebilecegim bir sitedir. “global_playboys”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredycrouger -- 24 Temmuz 2006; 11:04:51 >

• @hasgunes, @Magnat_HiFi, @fredycrouger hepinize çok teşekkürler. bu arada @fredycrouger bu site sadece online alışveriş için mi yoksa bağlı olduğu bir mağaza felan var mı? yani gidip elden alabilir miyiz?
  • hayır sadece net üzerinden alısveris yapabilecegin sitedir. ama siparisini verip kargo eline gelince kontrol ederek parayı teslim edebiliyorsun öyle bir avantajın var yani isine gelmezse bi sorun felan görürsen almayabiliyorsun.
  • tamam. ilginize teşekkürler
  • Yurtdışından alınan ürünlerin (fiyatı uygun olduğu) sürece tek dezavantajı garanti probleminin olmasıdır. Onun dışında avrupa için üretilen ürünler türkiye de satılanlara nisbeten daha kalitelidir. Bir arkadaşın da dediği gibi; Almanyanın en meşhur elektronik marketleri mediamarkt, saturn dür. Ama fiyatlar bölgeye göre değişiyor. Örn: Bir ürünün kölndeki fiyatı ile berlindeki fiyatı farklı olabiliyor aynı tarihlerde.

Bunun yanında internetten yapılan alışverişler daha uygun oluyor galiba...
  • yeni alacaksan yurtdisinin bir avantaji yok ama ikinci el alacaksan Turkiye'deki ikinci elden oldukca dusuk diyebilirim.sony f828 i 300 euroya,nikon d70s i iki tane lensi(18-70,70-300) ile birlikde 580 euroya satildi.
  • @*beto*

Haklısın net üzerinden yapılan alısverisler çok daha ucuzdur ayrıca mediamarkt ve saturn en büyük olmakla birlikte en pahalı yerlerdir.

quote:

gedavet Tarih 26 Temmuz 2006; 11:54:11

yeni alacaksan yurtdisinin bir avantaji yok ama ikinci el alacaksan Turkiye'deki ikinci elden oldukca dusuk diyebilirim.sony f828 i 300 euroya,nikon d70s i iki tane lensi(18-70,70-300) ile birlikde 580 euroya satildi.

Nasıl avantajı yokmus bi acıklarmısın yada bana Canon S3ü ,Sony H5 turkiyeden 390 euroya alabilirmisin?.. bunlar sadece bir örnek. Sacmalamayın arkadaslar nasıl yokmus Turkiyede neredeyse iki katıdır fiyatlar ben sürekli yurt dısından alısveris yapan biriyimdir neye istinaden avantajı yok diyorsun anlamıyorum ama 390 euro ile 600 euro arasındaki 210 euroluk fark senin için önemli degilse bilemem tabi

• bence de yurtdışında daha ucuz gibi geliyor internetten araştırdığım kadarıyla.avanatajı yok denemez. bence tek dezavantajı garanti problemi. onu da internetional garanti ile halletmeyi düşünüyorum. forumda bazı arkadaşların anlattığı kadarıyla distribütörler sorun çıkarıyorlarmış international garantide (örn:erkayalar) ama o da merkeze mail atınca sorunsuz halloluyormuş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.