Şimdi Ara

selam gençler 50 netler yapıldımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler lgs zamanı bu sitedeydik yksye gircem zaman çabuk geçti kasımda başlıcam dedim başlıyoruz yükselişimizi izlemek isteyenler bizi takip etsinler bugün bi denemeye girdim 50 net yaptım hafiften başlıyoruz hedef say 1k..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hafiften değil ağırdan başlaman lazım sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayt 'dir umarım

• Hayırlısı. Üniversite sınavı o kadar önemli değil. Fırat üniversitesi bilgisayar mühendisliği türkiyede 4.ymüş mesela. Bilkent ve boun’dan daha iyi. Yazar okursun orada.

• Yazanları Allah'a havale ediyorum👆 tyt 50 net ile başladık zaten derece yapamayanların hepsi böyle insanları dinledikleri için biz takmıyoruz dersimize bakıyoruz 👍

•  

• istanbul dışı düşünmüyorum boğaziçi veya itü evden ayrılmayalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam netlerimiz ve hedeflerimiz aynı. takipteyim :]

1 yıldır çalışıyorum ama bir dersi aşırı çalışıp sonra hallettim diye bıraktığım için hala düşük netlerdeyim + dikkat problemi var. sakın benim gibi salaklık yapmayın o yüzden yazdım.

• sen 10 sene önce liseden mezun olmuş zamanında 150k yapmış 2 ay önce de ea 150k hedeflemiş birisin kardeşinden bile küçük kişilere böyle boş şevk kıracak şeyler söylemen doğru mu abim? Çok başarılı bir abimiz misin sen? Kompleksin çok göze batıyor forumu bırak kendine bir hayat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O trolldü olm bilkent’te okuyorum ben xD

• Terliksi it kullanıcısına yanıt
    Hocam sınavı biraz analiz ettim tyt çıkan sorulara cart curt baktım da özellikle fen mat denemeye göre çok kolay gibi bu sınavın amacı bana göre tytye göz gezdirip aytye asılıp sonra geri tyt dönmek hem tyt daha iyi anlaşılır

• tytye adamakıllı bakmayıp aytye dalarsan hiçbir sey anlamazsin bu bir. ikincisi sınavın kolay olacağı ne malum çekirge bir sıçrar iki sıçrar

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu girdiğim denemede 20 mat 20 turkce 7 fen 5 sosyal yaptım geo ellemedim mat fen temelim var aytye geçmek mantıklı değilmi

• abı aytye geçmekten kasit tytyi iyiden iyiye bosalmaksa bunu yapma bence branş deneme coz

• 7 fen gayet iyi temelin sağlam gibi duruyor hemen aytye geç tytde fazla oyalanma

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    7 yaptım sorular zordu da 7 yaptım tyt sorularındaki fen sorusu gibi çıksa 15 üstü yapardım şimdiden onu demeye çalıştım. Soru sorduk adam akıllı

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.