Selam Arkadaşlar uzun zamandır oynamıyorum mu onlineyi daha doğrusu 3-4 yıldır benım zamanımda 97 d vardı :D şimdi ne indireceğimi şaşırdım o zamanlar psychic-doom vardı orda oynardım şimdi de ona benzer uzun ömürlü sağlam orjinal serverler varsa yazabilirmisiniz versiyonu fak etmez...
Bir uğraş verip server aciyoruz 01.01.2010 dan bu yana acigiz 1 player olsa gene acik kalacagiz ama siz kendi playerimizi yabancilari gondererek ii etmiyorsunuz yarin bi konu acilir polimiq su butun serverlar toplansa 1 tane olsa zor olsa max olsa bakin birileri bisi yapiyor rica ediyorum kendi playerimizi dısari salmayin bana gonderin demiyorum ama Tr oyuncu Tr de kalsin bi sorun bi adalet bozucu bir sorun teskil eden server olursa burda soyleyin kanitlayin ama dısari salmayin biraz dikkat edelim artik bu konulari
Bir uğraş verip server aciyoruz 01.01.2010 dan bu yana acigiz 1 player olsa gene acik kalacagiz ama siz kendi playerimizi yabancilari gondererek ii etmiyorsunuz yarin bi konu acilir polimiq su butun serverlar toplansa 1 tane olsa zor olsa max olsa bakin birileri bisi yapiyor rica ediyorum kendi playerimizi dısari salmayin bana gonderin demiyorum ama Tr oyuncu Tr de kalsin bi sorun bi adalet bozucu bir sorun teskil eden server olursa burda soyleyin kanitlayin ama dısari salmayin biraz dikkat edelim artik bu konulari
o tek server yıllardır hiç açılamadı gitti
SU ANDA ACİK OLAN NE ACABA ?
hani derler ya börmemişin bi serveri olmuş.... işte o hesap herkezin serveri tek zaten her kez onda birleşir 30 online oldumu kral olurlar bak 1-2 sene sonra server felan yok ortalıkta
quote:
Orijinalden alıntı: efndy
hani derler ya börmemişin bi serveri olmuş.... işte o hesap herkezin serveri tek zaten her kez onda birleşir 30 online oldumu kral olurlar bak 1-2 sene sonra server felan yok ortalıkta
Önceki mesajında hiç açılmadı demişsin. Ama sunucusu açık. Şimdide 1-2 sene sonra sunucu ortadan kaybolur diyorsun ?
Tam olarak amacın nedir. Sunucu açan insanlara karşı neden sürekli böyle davranılıyor. Bırakın isteyen istediği sunucusunu açsın veya kapasın. Türkiyede çok az sayıda sunucu olmasına rağmen türk sunucu sahiplerine karşı sergilenen bu davranışlar hiç hoş değil. Eğer daha iyisini yapabilecekseniz lütfen buyrun siz yapın. Ama yapmıyorsanız bu şekilde bir eleştiride bulunup konuyu dağıtmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
quote:
Orijinalden alıntı: efndy
Önceki mesajında hiç açılmadı demişsin. Ama sunucusu açık. Şimdide 1-2 sene sonra sunucu ortadan kaybolur diyorsun ?
Tam olarak amacın nedir. Sunucu açan insanlara karşı neden sürekli böyle davranılıyor. Bırakın isteyen istediği sunucusunu açsın veya kapasın. Türkiyede çok az sayıda sunucu olmasına rağmen türk sunucu sahiplerine karşı sergilenen bu davranışlar hiç hoş değil. Eğer daha iyisini yapabilecekseniz lütfen buyrun siz yapın. Ama yapmıyorsanız bu şekilde bir eleştiride bulunup konuyu dağıtmayın.
sunucu var demedim ben her server açan kendi serverini göklerde zannediyor ben ona laf attım. kendi kral zanneden serverların 1-2 sene sonra yok olduğunu söyledim miileti boş işlerle olmadık hayellerle ümitlenmemeleri amacım
Adam belki takilio kendi serverini vermiski turk guildi gucklensin birazda pratikte ingilizce ogrensin illahim turk serverimi olacaq zorlami sizin reklamini yapacaz kardesim
+ Siz benim Playerime Yalaka diyemezsiniz +Siz bana kral vs vs diyemezsiniz
Ben isimi yapiyorum Oyuncu Oyunu Oynuyor bilip bilmeden yazmayin serveri girin veya msn fake gelin nasi bir davranis ile karşilanacaksiniz anlarsiniz benim serverima kasan kimse bana yalakalik yapmaz yapmadi yaptirmam !!!
Sözlerinizi ii secin !!!!
Serverların birleşmesini severim ama dünkü çocukların hayal kurması beni deli ediyor. senelerdir birleşemedi serverlar onca kişi çabaladı bunu yapmak için ama başarısız oldu
İnanmak başarmanın yarısıdır inanmazsan başaramazsın zaten Neyse bu konu uzar..