Şimdi Ara

Selam Uzun Zmandır Oynamıyorum Bi Kaç Sorum Olacak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar uzun zamandır oynamıyorum mu onlineyi daha doğrusu 3-4 yıldır benım zamanımda 97 d vardı :D şimdi ne indireceğimi şaşırdım o zamanlar psychic-doom vardı orda oynardım şimdi de ona benzer uzun ömürlü sağlam orjinal serverler varsa yazabilirmisiniz versiyonu fak etmez...

• Blackpainmu/max res:10/exp:30/drop:70 falandı/pvp server/spotlar ayarında/jewel dropda ayarında/sezon2
  • Sağolun Teşekkürler:)
  • quote:

Blackpainmu/max res:10/exp:30/drop:70 falandı/pvp server/spotlar ayarında/jewel dropda ayarında/sezon2

Bir uğraş verip server aciyoruz 01.01.2010 dan bu yana acigiz 1 player olsa gene acik kalacagiz ama siz
    kendi playerimizi yabancilari gondererek ii etmiyorsunuz yarin bi konu acilir polimiq su butun serverlar toplansa 1 tane olsa zor olsa max olsa bakin birileri bisi yapiyor rica ediyorum kendi playerimizi dısari salmayin bana gonderin demiyorum ama Tr oyuncu Tr de kalsin bi sorun bi adalet bozucu bir sorun teskil eden server olursa burda soyleyin kanitlayin ama dısari salmayin biraz dikkat edelim artik bu konulari
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanliDestek

quote:

Blackpainmu/max res:10/exp:30/drop:70 falandı/pvp server/spotlar ayarında/jewel dropda ayarında/sezon2

Bir uğraş verip server aciyoruz 01.01.2010 dan bu yana acigiz 1 player olsa gene acik kalacagiz ama siz
    kendi playerimizi yabancilari gondererek ii etmiyorsunuz yarin bi konu acilir polimiq su butun serverlar toplansa 1 tane olsa zor olsa max olsa bakin birileri bisi yapiyor rica ediyorum kendi playerimizi dısari salmayin bana gonderin demiyorum ama Tr oyuncu Tr de kalsin bi sorun bi adalet bozucu bir sorun teskil eden server olursa burda soyleyin kanitlayin ama dısari salmayin biraz dikkat edelim artik bu konulari

o tek server yıllardır hiç açılamadı gitti

• SU ANDA ACİK OLAN NE ACABA ?
  • hani derler ya börmemişin bi serveri olmuş.... işte o hesap
    herkezin serveri tek zaten her kez onda birleşir 30 online oldumu kral olurlar bak 1-2 sene sonra server felan yok ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: efndy

hani derler ya börmemişin bi serveri olmuş.... işte o hesap
    herkezin serveri tek zaten her kez onda birleşir 30 online oldumu kral olurlar bak 1-2 sene sonra server felan yok ortalıkta

Önceki mesajında hiç açılmadı demişsin. Ama sunucusu açık. Şimdide 1-2 sene sonra sunucu ortadan kaybolur diyorsun ?

Tam olarak amacın nedir. Sunucu açan insanlara karşı neden sürekli böyle davranılıyor. Bırakın isteyen istediği sunucusunu açsın veya kapasın. Türkiyede çok az sayıda sunucu olmasına rağmen türk sunucu sahiplerine karşı sergilenen bu davranışlar hiç hoş değil. Eğer daha iyisini yapabilecekseniz lütfen buyrun siz yapın. Ama yapmıyorsanız bu şekilde bir eleştiride bulunup konuyu dağıtmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orijinalden alıntı: efndy

hani derler ya börmemişin bi serveri olmuş.... işte o hesap

Önceki mesajında hiç açılmadı demişsin. Ama sunucusu açık. Şimdide 1-2 sene sonra sunucu ortadan kaybolur diyorsun ?

Tam olarak amacın nedir. Sunucu açan insanlara karşı neden sürekli böyle davranılıyor. Bırakın isteyen istediği sunucusunu açsın veya kapasın. Türkiyede çok az sayıda sunucu olmasına rağmen türk sunucu sahiplerine karşı sergilenen bu davranışlar hiç hoş değil. Eğer daha iyisini yapabilecekseniz lütfen buyrun siz yapın. Ama yapmıyorsanız bu şekilde bir eleştiride bulunup konuyu dağıtmayın.

sunucu var demedim ben her server açan kendi serverini göklerde zannediyor ben ona laf attım.
    kendi kral zanneden serverların 1-2 sene sonra yok olduğunu söyledim
    miileti boş işlerle olmadık hayellerle ümitlenmemeleri amacım

• quote:

BagLanTi: 100mb [TR]
    Acont 2441
    Karekter: 3447
    Vip Uye: 1
    S.Vip Uye: 17
    Guilds: 16
    Online: 24
    Record: 252

Server İnfo Özellikler tıklarsan gorursun hadi buda sana kapak olsun
  • Bende uzun zamandır oynamıyorum ama 24 online görünce merak ettim osmanlıdestek serverın adresini verebilir misin ?
  • bravo tebrik ediyorum büyük başarı tarih yazacak bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Adam belki takilio kendi serverini vermiski turk guildi gucklensin birazda pratikte ingilizce ogrensin illahim turk serverimi olacaq zorlami sizin reklamini yapacaz kardesim
  • sen kendine baq cansiz

• quote:

Orijinalden alıntı: PrenS_39

sen kendine baq cansiz

• Orijinalden alıntı: efndy

Orijinalden alıntı: PrenS_39

sen kendine baq cansiz

[/qu bosbos konusuyor iyyiki 2 ayi gecmis bi serveri warha ehehehhehehehe
  • zaten her önüne gelenin bir serverı var
    server açan da kral oluyo oyunda herkez admin diye yalakalık yapıyor ya bitarafları kalkıyor
  • Sokak KadinLarini gectiniz Msn Muhappetini cevirdiniz Yasinidan basinizdan utanin

+ Siz benim Playerime Yalaka diyemezsiniz
    +Siz bana kral vs vs diyemezsiniz

Ben isimi yapiyorum Oyuncu Oyunu Oynuyor bilip bilmeden yazmayin serveri girin veya msn fake gelin nasi bir davranis ile karşilanacaksiniz
    anlarsiniz benim serverima kasan kimse bana yalakalik yapmaz yapmadi yaptirmam !!!

Sözlerinizi ii secin !!!!
  • Serverların birleşmesini severim ama dünkü çocukların hayal kurması beni deli ediyor.
    senelerdir birleşemedi serverlar onca kişi çabaladı bunu yapmak için ama başarısız oldu
  • İnanmak başarmanın yarısıdır inanmazsan başaramazsın zaten Neyse bu konu uzar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.