Dünyaya yeni gelmiş bebek gibi hissediyorum şu an kendimi. İnanırmısınız hiçbir forum da üyeliğim yok henüz. Bu nedenle bana yardımcı olacak "her konu da" arkadaşlar arıyorum. Ha birde site içerisinde çaylaklar için bir forum açılırsa iyi olur diye düşünüyorum hani usul adap bilmeleri için. Üyelik aşamasında forum kuralları var ama çok resmi olduğu için pek birşey anlaşılmıyor. Bir çok şey uygulama da öğrenilir mantığıyla düşünmekteyim...
Valla forumda konu dışı harici yerlere takılmanı öneririm iyice mayın tarlasına döndü konu dışı
quote:
Orijinalden alıntı: Mavi&Kahverengi
Sn. DH yönetici ve takipçileri;
Dünyaya yeni gelmiş bebek gibi hissediyorum şu an kendimi. İnanırmısınız hiçbir forum da üyeliğim yok henüz. Bu nedenle bana yardımcı olacak "her konu da" arkadaşlar arıyorum. Ha birde site içerisinde çaylaklar için bir forum açılırsa iyi olur diye düşünüyorum hani usul adap bilmeleri için. Üyelik aşamasında forum kuralları var ama çok resmi olduğu için pek birşey anlaşılmıyor. Bir çok şey uygulama da öğrenilir mantığıyla düşünmekteyim...
Özel kural ve uygulamalarımız yok. Hemen hemen her bölümün kendi içindeki işleyişine göre düzenlenmiş kuralları yine bölümlerde üst konu olarak var. Onlara göz atanız yeterli olacaktır. Genel yazışmada da günlük yaşantımızdaki sevgi-saygı çerçevesinden çıkmadığınız sürece hiçbir sorun yaşamazsınız. :)