Şimdi Ara

SELAMLAR UYUDNET KULLANICISIYIM SUPERONLINE A TAHAAÜTT BEDELİ ÖDEMEDEN GEÇEBİLİRMİYİM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Uydunet kullanıcısıyım. Superonline a geçmek istiyorum fakat tahaaütt bedeli var. Superonline bu tahaaütt bedelini karşılıyor mu bunu bilmek istiyorum. Cevaplarsanız mutlu olurum teşekkürler. :)

NOT: Uydunet+Teledünya paketi olarak kullanıyorum.

TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR

• Sizin tahmin ettiğiniz gibi nakit olarak karşılamıyor. Siz cayma bedelinin çıktığı faturayı superonline'a gönderiyorsunuz, onlar da sadece internet ile ilgili olan tutarı her ay kendi faturalarından düşüyorlar. Yani siz her şekilde cayma bedelini peşin olarak ödüyorsunuz, onlar sadece internetin bedelini kendi faturalarından düşüyorlar.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Sizin tahmin ettiğiniz gibi direkt nakit olarak vermiyor. Sadece internet ile ilgili tutarı, faturasını ibraz etmeniz halinde ileride kendi göndereceği faturalardan düşüyor. Yani siz her türlü peşin ödüyorsunuz, onlar sadece internetin bedelini kendi faturalarından düşüyorlar.

• Neden gecesin ki uydunet superonline ayni ki teledunya dan olacaksiniz

Biraz daha hizli olsun diye sikinti cekmeyin. Ya da taahhutun bitmesini bekleyin

• zerasver Z kullanıcısına yanıt
    Uydunet hizmeti olmayan bir adresten ikametgah ayarlayabilirseniz taahhüt bedeli ödemezsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.