Şimdi Ara

Selamün Aleyküm agp kart alacaktım kararsız kaldım acill yardı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar agp kart alcaktım 3 kart arasında kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum

MSI NX6600GT-VTD128 128mb DDR3 128bit SM3
    http://www.xpcgear.com/nx66gtvtd128.html

Sapphire HD2600pro 512mb DDR2 128bit SM4
    http://www.sapphiretech.com/ty/products/products_overview.php?gpid=180&grp=2

Sapphire X1650 512mb 128bit DDR2 SM3
    http://www.hepsiburada.com/sapphire-ati-radeon-x1650-pro-512mb-128bit-ddr2-directx-9.0-agp-8x-ekran-karti-11091-08-20r/productDetails.aspx?CategoryId=204&productId=bd52243

Çok Acil yardımlarınızı bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden hepinize teşe
    kkürler!!

• Yardım eden yok mu orada birileri var mı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: tdhtnrxkofmktkkn

Yardım eden yok mu orada birileri var mı????
    a.s.

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=31258
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

a.s.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

a.s.

en mantıklısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

a.s.

en mantıklısı

Alıntıları Göster
    Tamam arkadaşlar iyi demişsiniz de bnm şu an durumum bu üçünden birini almaya yetiyor zaten ikinci el alıcam şimdilik yani sadece bu üçü arasında yardım etseniz çok iyi olur kıyaslasanız performans bakımından

• quote:

Tamam arkadaşlar iyi demişsiniz de bnm şu an durumum bu üçünden birini almaya yetiyor zaten ikinci el alıcam şimdilik yani sadece bu üçü arasında yardım etseniz çok iyi olur kıyaslasanız performans bakımından

Alıntıları Göster
    Başka yardım eden yok mu acaba orada??
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tdhtnrxkofmktkkn

6600GT veya 2600Pro bu 2 snn oyunlarda 1 - 1 lerine göre ufak tefek üstünlükleri olur kafaya takılıcak fark yok 2 kartın arasında, 2 sinden 1 ini alabilirsin.
    Mesela Hitman Blood M. de 2600pro, 6600gt gibi rahat deil. ama NFS most wanted tada 6600GT, 2600pro kadar rahat deil. yani 2 side nerdeyse aynı kart, oyundan oyuna deişio üstünlükleri fakat kafaya takılıcak kadar deil.

Edit: Sonuçta 2 kart'ta HSI chip kullanılarak AGP ye çevrilmişler bu sebepten 1 - 1 lerine karşı çok fazla performance sergiliyemezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 5 Ocak 2009; 16:12:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

quote:

6600GT veya 2600Pro bu 2 snn oyunlarda 1 - 1 lerine göre ufak tefek üstünlükleri olur kafaya takılıcak fark yok 2 kartın arasında, 2 sinden 1 ini alabilirsin.
    Mesela Hitman Blood M. de 2600pro, 6600gt gibi rahat deil. ama NFS most wanted tada 6600GT, 2600pro kadar rahat deil. yani 2 side nerdeyse aynı kart, oyundan oyuna deişio üstünlükleri fakat kafaya takılıcak kadar deil.

Edit: Sonuçta 2 kart'ta HSI chip kullanılarak AGP ye çevrilmişler bu sebepten 1 - 1 lerine karşı çok fazla performance sergiliyemezler.

Alıntıları Göster
    Ama biri SM3 diğeri ise SM4 en çok bunu kafama takıyorum birde biri 128mb diğeri 512mb bu ne olacak sonradan tekrar kart değiştirmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdhtnrxkofmktkkn -- 5 Ocak 2009; 16:52:02 >

• quote:

Ama biri SM3 diğeri ise SM4 en çok bunu kafama takıyorum birde biri 128mb diğeri 512mb bu ne olacak sonradan tekrar kart değiştirmek istemiyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Dediim şey 2 side AGP ye PCI-E den çevrildii için eşit performance sergiliolar, bunn dışında başka beklentilerin varsa ona göre seçimini yaparsın.
    Kartlardan 1 ini aldıında dierinn de ne olduu kafanda takılmasın die genel olrk sana ne olduklarını söyledim sadece, madem 2600pro senn isteklerine cvp verio onu alıcaxın bukadar düşünmene gerek bile yok.
    Fakat ben sanmıorumki sm4 destekli oyunlarda bu 2 karttada sm4 destei bile olsa rahat oyun oynıyamazlar özelliklede AGP veriyolunu kullanmaya zorlandıkları için, ama tabikide 512mb kart daha ii 1 seçim olur.

• quote:

quote:

Dediim şey 2 side AGP ye PCI-E den çevrildii için eşit performance sergiliolar, bunn dışında başka beklentilerin varsa ona göre seçimini yaparsın.
    Kartlardan 1 ini aldıında dierinn de ne olduu kafanda takılmasın die genel olrk sana ne olduklarını söyledim sadece, madem 2600pro senn isteklerine cvp verio onu alıcaxın bukadar düşünmene gerek bile yok.
    Fakat ben sanmıorumki sm4 destekli oyunlarda bu 2 karttada sm4 destei bile olsa rahat oyun oynıyamazlar özelliklede AGP veriyolunu kullanmaya zorlandıkları için, ama tabikide 512mb kart daha ii 1 seçim olur.

Alıntıları Göster
    512 HD2600 pro'yu alıcam o zaman çünkü o SM 4 destekli birde 6600gt ye göre işlemci hızı farkı var herhalde 6600 500mhz ise hd2600pro da 600 mhz işlemci var şöyle bir durum daha var 6600gt nin herhalde 1000 mhz bellek hızı var hd2600 pro da ise 800 mhz bellek hızı en çok bunlar kafa karıştırıyor ama herhalde hd2600 pro yu alıcam sonunda

• quote:

512 HD2600 pro'yu alıcam o zaman çünkü o SM 4 destekli birde 6600gt ye göre işlemci hızı farkı var herhalde 6600 500mhz ise hd2600pro da 600 mhz işlemci var şöyle bir durum daha var 6600gt nin herhalde 1000 mhz bellek hızı var hd2600 pro da ise 800 mhz bellek hızı en çok bunlar kafa karıştırıyor ama herhalde hd2600 pro yu alıcam sonunda

Alıntıları Göster
    quote:

Hayırlı olsun.

Sapphire galiba alıcaın hd2600pro eer öyleyse ram hızı 550x2 1100 de sorunsuz çalışabilio.
    Dier kartında ramleri daha yukarı çıkabilir gerçi olay bu deil.
    GPU hızları seni yanıltmasın her 2 firmanın (nVidia - Amd ATI) chip'leri farklı şekilde işlem yaptıından GPU hızlarına bakarak E.kartı seçmek yanlış olur.
    Fakat 512ram ve sm4 desteklien kartı seçmiş olman genel bakıldıında bile mantıklı olmuş.

• quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Sapphire galiba alıcaın hd2600pro eer öyleyse ram hızı 550x2 1100 de sorunsuz çalışabilio.
    Dier kartında ramleri daha yukarı çıkabilir gerçi olay bu deil.
    GPU hızları seni yanıltmasın her 2 firmanın (nVidia - Amd ATI) chip'leri farklı şekilde işlem yaptıından GPU hızlarına bakarak E.kartı seçmek yanlış olur.
    Fakat 512ram ve sm4 desteklien kartı seçmiş olman genel bakıldıında bile mantıklı olmuş.

Alıntıları Göster
    Peki x1650 ddr2 512mb hakkında yorumunuz nedir acaba merak ettim çok kötü bir kart mıdır 6600gt ve hd2600pro ya göre

• quote:

Peki x1650 ddr2 512mb hakkında yorumunuz nedir acaba merak ettim çok kötü bir kart mıdır 6600gt ve hd2600pro ya göre

Alıntıları Göster
    quote:

çok kötü 1 kart deildir fakat 2600 ve 6600 le kıyaslandıında geride kalır.

• quote:

quote:

çok kötü 1 kart deildir fakat 2600 ve 6600 le kıyaslandıında geride kalır.

Alıntıları Göster
    X1650 döndük yine ya napalım sonradan tekrar değiştireceğim mecbur kartı mecbur şimdilik X1650 ile iadere edicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdhtnrxkofmktkkn -- 6 Ocak 2009; 15:38:40 >

• quote:

X1650 döndük yine ya napalım sonradan tekrar değiştireceğim mecbur kartı mecbur şimdilik X1650 ile iadere edicez

Alıntıları Göster
    quote:

Hayırlısı olsun.
    Zaty 1 kişi için en iyi olan kart, o anda systeminde takılı olan karttır ötesi boştur.

• quote:

quote:

Hayırlısı olsun.
    Zaty 1 kişi için en iyi olan kart, o anda systeminde takılı olan karttır ötesi boştur.

Alıntıları Göster
    Fakat bazı oyunların sm4 istediğini duydum bu konuda problem yaşamam umarım inş. birde x1650 ye oc yapılır mı acaba tehlikeli olur mu ne kadar yükseltsek tehlikeli olur bu konuda da senden yardım bekliyorum DhanTE başkası yardım etmiyo herhalde daha yeni olduğumuz için bizi adamdan saymıyorlar... birde x1650 nin 2.eli ne kadar eder acaba garantisi devam eden mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdhtnrxkofmktkkn -- 6 Ocak 2009; 19:52:09 >

• quote:

Fakat bazı oyunların sm4 istediğini duydum bu konuda problem yaşamam umarım inş. birde x1650 ye oc yapılır mı acaba tehlikeli olur mu ne kadar yükseltsek tehlikeli olur bu konuda da senden yardım bekliyorum DhanTE başkası yardım etmiyo herhalde daha yeni olduğumuz için bizi adamdan saymıyorlar... birde x1650 nin 2.eli ne kadar eder acaba garantisi devam eden mesela

Alıntıları Göster
    quote:

Sm4 şu andaki oyunlarla ilgili 1 sıkıntı çıkartmaz, tam anlamıyla sm4 kullanan oyunlar çıkana kadar sm3 şimdilik yeterli, sonuçta Splinter Cell'de sm3.0 desteiyle geldii halde sm2.0 kartlarla farklı grafik kalitesinde oynanabiliodu, belki öyle 1 durum oluşur bilemem.
    Overclock la ilgili konu açmak için forumda Overclcok bölümü var istersen orda yardımcı olurlar overclock çılgınları.
    Link : DH Overclock bölümü

Yine bu forumda 2. El kısmına bakabilirsin alış satış gibi işlemler yapılıo.

• quote:

quote:

Sm4 şu andaki oyunlarla ilgili 1 sıkıntı çıkartmaz, tam anlamıyla sm4 kullanan oyunlar çıkana kadar sm3 şimdilik yeterli, sonuçta Splinter Cell'de sm3.0 desteiyle geldii halde sm2.0 kartlarla farklı grafik kalitesinde oynanabiliodu, belki öyle 1 durum oluşur bilemem.
    Overclock la ilgili konu açmak için forumda Overclcok bölümü var istersen orda yardımcı olurlar overclock çılgınları.
    Link : DH Overclock bölümü

Yine bu forumda 2. El kısmına bakabilirsin alış satış gibi işlemler yapılıo.

Alıntıları Göster
    valla verdiginiz cevapla benim de içimi rahatlattınız bnde bugun sapphire x1650 pro almıstım :)ayrıca bi soru da ben sormak istiyorum.. şimdi x1650 fan ile x1650 pro arasında ne derece bi fark vardır yada normal bi x1650 ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faith01 -- 6 Ocak 2009; 23:21:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faith01

valla verdiginiz cevapla benim de içimi rahatlattınız bnde bugun sapphire x1650 pro almıstım :)ayrıca bi soru da ben sormak istiyorum.. şimdi x1650 fan ile x1650 pro arasında ne derece bi fark vardır yada normal bi x1650 ile?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: faith01

Bunu da ben yanıtlayayım bari X1650 ile 1650pro arasında pek fark yoktur sadece x1650nin işlemci hızı 500mhz iken X1650pro 550mhz olarak geçiyor fark bu birde model az bir renk farklılığı haricinde hiçbir fark yoktur ben öyle biliyorum yanlışsam düzeltsinler DDR2 li modellerde bu böyle tabii DDR3 X1650pro ise durum değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tdhtnrxkofmktkkn -- 7 Ocak 2009; 16:50:54 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: faith01

Bunu da ben yanıtlayayım bari X1650 ile 1650pro arasında pek fark yoktur sadece x1650nin işlemci hızı 500mhz iken X1650pro 550mhz olarak geçiyor fark bu birde model az bir renk farklılığı haricinde hiçbir fark yoktur ben öyle biliyorum yanlışsam düzeltsinler DDR2 li modellerde bu böyle tabii DDR3 X1650pro ise durum değişir

Alıntıları Göster
    HD2600 pro nun ikinci el fiyatından haberi olan var mı acaba??
    Birde 512mb HD2600pro DDR2, 512mb X1650 DDR2, 128mb DDR3 bu üçünün hız testlerini içeren bir link verebilir misiniz acaba??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.