|
Bildirim
sorulara verilebilecek cevapları tahmin etmek hiç zor değil insanı bir gülme alıyor |
Ülkeyi yedi düvele düşman edip Araplara tapınınca kimse kopya yazılımlarımızı ve arabalarımızı almayacak.Kendi medyasına yerli ve milli diye oynasın.Kalitede yerli ve milli uluslararası üstün yemeklerimiz dışında bi şey yok.
|
İnternette hazır olan LLM’lerden birini kendi kurdukları siteye ekleyecekler işte, kalkıp sıfırdan veri seti mi eğiteceklerini düşünüyorsunuz. Soru sorarsınız size yandaş cevap verir.
|
Aynen bu işleri yapacak koca ülkede adam kalmadı ama tüm yatırımlar damada verildi. Tesadüfe bak işte, bir sürü şirket devre dışı bırakıldı ama haklısın tek 'damat' yapabilirdi bunları.. araba yapmıyorlar bu arada ve yaptıkları ihracat ülkeye değil kendilerine katkı sağlıyor..
|
yani rakip olabileceğine inanan var mı şimdi, çok merak ediyorum... ya bütün teknolojiyi dışarıdan alan ülkeyiz, elektroniğinden makinesine... şuursuzca yapılmış açıklama.
|
Açık kaynaklı proje güzel de, bunu çalıştıracak 10 bin işlemcili bilgi işlem merkezi nerede ? Dağıtılmış sistem ile de uğraşsalar iyi olur. Millete riglerinizi geri kurun deseler dehşet bir bilgi işlem gücümüz olabilir. Dikkatinizi çekeyim. Eth madenciliğinin bitişi ile chatgpt nin çıkışı arasında 1 ay anca var. Kontrol edebilirsiniz.
|
Geçen hafta iş ilanı görmüştüm. Küçümsemek için söylemiyorum ama onlar kadar iyi yapamayız çünkü train etmek demek para yakmak demek. Apple günde 1 milyon $ harcıyormuş. Daha cloud hizmetimiz yokken pek gerçekçi gelmiyor. Üstelik veriye erişim de önemli. |
Yapay zekayı damat başlatmadı veya damat getirmedi. Güzel ülkemde yapay zeka çalışmaları çok önceden beri var. Keşke ülkeni biraz bilsen, tanısan. |
@gun bey adminler burada muhalif kanadın her türlü saldırı mesajına göz yumarken bizim mesajları anında siliyor. Bu konuya müdahale ediniz artık bu silinen kaçıncı mesaj anında siliyorlar bu resmen kasdi yapılıyor.
|
|
|
|
|
sorulara verilebilecek cevapları tahmin etmek hiç zor değil insanı bir gülme alıyor |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |