< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Selçuk Bayraktar'dan süpersonik Kızılelma ve uzay çalışmaları hakkında açıklama (2. sayfa)
-
-
Şu adam teknoloji alanında Türkiyede tek isim.
-
- İnsansız hava araçlarını eleştirmiyorum. Geliştirdiğimiz füzeleri, ya da yeni yapılan Amfibi hücum gemisini gayet başarılı buluyorum.
- Elimde telefon yok, ben sürekli pc başında çalışıyorum, oradan yazıyorum.
- Sahte ilaçlar ne oldu? Vatana millete fayda diyorduk?
- Büyüyünce sağlık sisteminin önemini anlarsın.
- Nokta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 5 Ocak 2023; 7:36:14 > -
Elon musktan daha vizyonu ve akıllı. Tırnakları ile geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi konunun altına mesaj yazdığının farkında mısın? Alakaya maydanoz gibi olmuş. Git yeni konu aç ya da varsa ilgili konu altına yaz.
-
Doğru zamanda, doğru destekle doğru işi yapıyor gibi şu an için. Tırnakları ile geldi demek biraz fazla kaçıyor sanki. Fazla övmek de yermek kadar tehlikeli olabiliyor, hakkı neyse o olmalı.
Yarın hükümet değişebilir ve doğal olarak devletteki desteği kesilebilir, eğer o zaman da yurtiçi ve dışı ihaleleri bileğiyle almaya devam ederse tam olarak rüştünü ispatlamış olacak.
-
sen milleti bili biliye sattırt, sonra uzay çalışması yaptırt.
bitsin şu yalanın dibine vurulduğu devir, artık milem bulanıyor.
gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar..
-
elon musk ile kıyaslanması yok mu
-
sanırım roketler geri dönüşümlü olacak.(tahmini) spacex in roketleri gibi.
okuduğum kadarıyla kendi özkaynağımızla ve devlet teşviki olmadan yapacağız demiş. vergi muafiyeti fırsatını akıllıca kullandıklarını gösterir.
-
Bravo #durmakyokyoladevam 🙋🏻♂️🇹🇷
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farkındayım. Böyle dikkat çeken bir konuda, herkesin bu önemli konudan da haberi olsun diye. Evet Bayraktar'lar gururumuz. Ama bu ilaç işinin muhalefetle ya da iktidar ile alakası yok. Bu sahte ilaç mevzusu o kadar önemli ki, yandaş ya da muhalefet diye bakmaz. Senin ailen de bu yüzden ölebilir benim de. Sağlık bu, herkesi ilgilendiriyor. Ve her nedense hiç bir yerde konusu da yok, twitter'ta topic'i de yok. Muhtemelen oy verip kanser olanlarda öldü. Ve hatta bundan dolayı öldüğünden bile haberi yok ailesinin de.
Bundan önceki ilgili her Bayraktar, Füze, gemi vs askeri projesinde de gayet tebrik ettim, arkasında durdum. Togg için de, yeter ki çıksın, vakit kaybetmesin, şu tasarımı ile yok satar dedim. Ama bu sağlık konusunun şakası olmaz. Aklı olan, hangi konuda açıldı, aman burada muhalefet yapmayın, sen iha'nın daha iyisini yap senin için çalışayım demek yerine, ulan böyle önemli bir olay mı var, dur bir bakalım harbiden neymiş, anam babam bu yüzden ölür gider, kardeşim bu yüzden ölür gider, dur ya bu şakaya gelmez der.
Onun dışında tabi ki helal, Karabağ'daki topraklarımızı geri almada bile kesinlikle ciddi etkisi oldu Bayraktar'ların. Ama gerekirse bu sahte ilaç ile ilgili konuyu, muhtemelen seçim de yaklaşmışken, her gün çıkacak olan yeni silah, füze, petrol, doğalgaz bulduk haberlerinin altına da yazabilirim.
-
5. nesil uçakların pabucunu dama atacak”
Şu laf biraz demogoji olmuş bilmeyenleri tabi gaza getirirde biraz sallamışsın reis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamıyorum. Gelecek ihalarda pilotsuz sistemlerde deyip duruyor. Bütün süper güçler halen gayette pilotlu platformlar üretmeye ve geliştirmeye devam ediyor, kalanlar ise ortak projeler yürütüyor.
Tamam ihalar gözetim ve terörle mücadelede başarılı. Güzel bir doktrin edindik ama bunlar bir uçağın yerini tutamaz. Sana mukavemet gösteremeyen bir şeyi ihayla vuruyorsun işte. Gösterene ne yapacaksın?
Beni heyecanlandıran ihaalrdan ziyade MMU, muhimmat ve roketler konusunda büyük atılımlar yapmamız. Birde kendisinin damat olması sebebiyle cb'lığından gizli ödenek almışmıdır hep merak ederim.
-
STM Kargu?
Tusaş'ın Anka Aksungur Gözcü Martı Şimşek vs vs
Vestel'in satış başarısı olan Karayel'i?
Bu platformlar yolda yürürken yerde mi bulunuyor? Ağaçtan mı toplanıyor? Bunların mühendisi yok mu TV'lerde kanal kanal gezmiyor?
-
Ne olacak ki hemen böyle konularda spawn oluyor şak şakçılar alt metinlere dikkat eden yok.
-
yav arkadaşlar cami yapsınlar cami..bizim camilere ihtiyacımız var süpersoniklere değil
-
Bakınız; Stealth / Görünmez Savaşçı 2005
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizde sorun verilmeyen imkanlardan kaynaklıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X