Şimdi Ara

Selçuk bilerek daha kötü oynuyor. Acilen a2'ye yollanmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vasat futbolunun daha vasat olması için uğraşıyor, zamanında formayı fırlatan Leşcuk şimdi aklınca intikam alıyor.
    Dün orta sahada kaybettiği top, Gomis'e bilerek pas atmayışı geriye dönmesi, girdikten sonra oyunun daha berbatlaşması.

Abi buna verilecek 6 milyon euro'ya artık çöp gözüyle bakılmalı ve 3 yıldır verdiği zararı 2 yıl a2'de oynayarak ödemeli.
    Dayanamaz bence sözleşmesini karsilikli feshettirir ya da kendisine kulup bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu adamın en iyi yaptığı şey bu paslar değilmiydi(gomise çıkartacağı pas) ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • Dün maçı izlerken farketmemişim. Bugün izleyince kahroldum. Mutlak gol fırsatı kaçmış. Burak Yılmaz'a zamanında çok gol attırdı böyle. Bir insan neden son dakikalarda böyle yapar?

-Topu kaptırmaktan korkup geriye dönmek istedi.

-Bilinçli olarak Gomis'in gol atmasını istemedi.

-Formuyla beraber oyun zekasını yitirdi.

• https://twitter.com/GSarayVideo/status/907173986005655553

Gomis'i görüyor ve geri dönüyor
  • Bizim Türk oyuncularımız bu tip işleri yıllarca yabancılara yaptı.artik internet falan çok geliştiği için bu hareketler gözden kaçmiyor ve çabuk yayılıyor.tudor yedek kulübesi zayif olduğu ve selcugu kazanmak için ısrarla şans veriyor ama nafile.selcuk kendi kararını kendi vermiş.

• Hain herif.

Kesinlikli a2 ye yollanmali. Sozlesmesini feshetmek isterse de ustune para istenmeli.

3milyon ver bonservisini al yoksa 2yil a2de oynarsin. Her gun evine en uzaktaki tesislerde tek basina antreman yaparsin.

Kisacasi aziz yildirimcilik oynamak lazim bu haine karsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir sinsi, çok tehlikeli adam. Tez vakitte defolup gider inşallah. Ne çektik bu kan emicilerden be. Sneijder'e laf ediyorlar bir de, adam gururuyla alacağını bırakıp gitti. Aynısını bu sinsi yapar mı sizce? Tabi ki de hayır, yattığı yerden cukkalayacak milyonları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Islerimden dolayi maci kacirdim, kendi kendime diyorum ki Allah'dan kacirmisim yani su maci. Hatta ozetine bile bakmayacagim duyduklarimdan sonra. Selcuk seni Allah alsin ya.
  • Uzağa gitmeye gerek yok arkadaşlar,Gomis'in fevkaladenin fevkinde yaptığı fake an run koşusunun anasını bellemiş Selçuk efendi,yazıklar olsun demekten başka birşey gelmiyor.

Gomis'in yerinde olsam Selçuğa yapacağımı bilirdim,var mı lan böyle birşey,Sivas maçında 10dk oynamışın dötünü kaldırma adam kovalama,bu maçta mükemmel koşuyu görme

Aşağıdan videoyu izleyin;
    https://eksisozluk.com/selcuk-inanin-gomise-pas-atmamasi--5451386?a=popular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 11 Eylül 2017; 19:45:59 >

• Selçuk'a sahip çıkan ile Aykut'a sahip çıkan arasında fark yok.

Selçuk, ilk sezon süper kadro ile süper gözüktü. Başarısızlığı Sneijder'e bağlandı.

Aykut, ilk sezon süper kadro sayesinde şampiyon oldu. Başarısızlığı 3 Temmuz'a bağlandı.

• Selçuk gibi sinsi fesat üç kağıtçı bir adamı a2 ye değil b2 ye de yollasan , o paraciklar için sesini çıkarmaz 2 yıl utanmadan oynar orada...

• Selçuk o pası atsa Gs büyük ihtimal kazanacaktı. Selçuk istese gözü kapalı atardı o pası. Burak'a 50 tane gol attırdı aynı pozisyonda.

Ama Selçuk Gs'nin kendisi olmadan da iyi gitmesini istemiyor sanırım. Gs kötü giderse kaos çıkar. Selçuk da kaostan beslenen kan emici gibi bir şey. Maç başı 25 bin euroyu nasıl cebe atarım hesapları yapıyor olabilir. 40 maça çıksa 1 milyon euro eder. Ligdeki oyuncuların yarısı bu kadar net para almıyor.
  • Bu kadar kötü niyetli düşünmek istemiyorum. Başka açıdan bakayım; klasik Türk insanı ve haliyle futbolcusu duygusaldır. Bu kadar eleştiri alırken iyi oynaması imkansız. Bence oynatılmaması gerekir. Başka adam mı yok? Koy Donk'u oynasın, Emrah oynasın, genç futbolcularımızdan biri oynasın; daha kötü oynayamaz. Maalesef bu duruma geldi Selçuk. Dün girdikten sonra da tek bir olumlu hareketi yok. Tudor'a birinin çıkıp bunu söylemesi lazım. Maalesef bunu Ayhan'ın söyleyeceğini sanmıyorum. Yabancı bir yardımcısı vardır inşallah akıl danışabileceği.
  • Ya siz ciddi misiniz?

Selçuk u sevmiyorum, uzun süredir istemiyorum. N diaye keşke daha evvel gelseydi fakat bu yorumlar bana çok acımasız geldi.

Sonuçta takımımıza çok katkıları oldu. Artık zayıf kaldı ama kasıt olabilir mi ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan

Ya siz ciddi misiniz?

Selçuk u sevmiyorum, uzun süredir istemiyorum. N diaye keşke daha evvel gelseydi fakat bu yorumlar bana çok acımasız geldi.

Sonuçta takımımıza çok katkıları oldu. Artık zayıf kaldı ama kasıt olabilir mi ya?

Bu adam formasini cikarip verdi hocam, bence siz çok iyi niyetlisini.

• Allah belasını versin 3 yıldır yeter defol git artık arsız yüzsüz herif

• Selçuk gibi GS ye kazık çaktığını sananları, babasının takımı sananları komple göndermeli yönetim.

Bu pas olayınada bir ceza verilmesi lazım.
  • A2 ye yollayalım da oradakileri zehirlesin değil mi. Eline maaşını sayıp anında kapı önüne atacaksın camia ile olan ilişkisi akşamdan kesilecek anca GS düşmanı GS muhabirleri ile takılabilecek. Onlara da sabah akşam yok adamlık dersi versin olmadı kaptanlık muhabbeti etsin yetmezse pas kalitesiyle, tercihleriyle ilgili konferans versin. Finali de frikik şovuyla bitirsin şahane olur.

• bu hafta arenada bir protesto gerekli oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.