Şimdi Ara

selçuk-burak fener'de olsaydı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemin ediyorum bu gs'lılar sabırlı adamlarmış...şu oynadıkları topu bizde oynayacaklar üstüne bir ton paralıp bir de havalarından yanlarına yaklaşılmıyacak aziz bu adamları bu ülkeye bir daha sokmaz...aziz egolu megolaman ama en azından emre gibi gökhan gibi birşeyler katan adamlara sahip çıkıyor...

Allah sabır versin gs'li kardeşlerim

• En sevdiğim futbolcular olurlardı yeryüzünde ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

En sevdiğim futbolcular olurlardı yeryüzünde ki
    emenike ile meireles var kardeşim yetmez mi? hem de yabancı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

emenike burağın yanında ibra,meireles selçuğun yanında xavi+iniesta kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray

quote:

şakaysa hiç komik değil şaka değilse çok komik.
  • quote:

quote:

quote:

emenike çöp de meireles: ligteki en iyi çift yönlü orta saha. net
  • quote:

quote:

quote:

tamam sus lafı yedin işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

quote:

quote:

quote:

emenike çöpse burak??? herhangi bir ateist bekleniyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

meireles'in olumlu hareketlerini gösterir misin bana?
    oyunu açmak gibi mesela. ara pası atmak gibi. top çalmak gibi. bir özelliği tam olsa eyvallah diyeceğim.
    meireles ne katkı verdi bu takıma? hiç sorunuz mu kendinize. dünya kupasından önce 3-5 maç iyi oynadı diye ligteki en iyi çift yönlü orta saha mı diyeceğim.
    en basitinden p.tesi çıplak gözle izledim yine takımı. yok arkadaş yok. maç boyunca tek olumlu hareketi yok. göstermelik presler. göstermelik ceza sahasına hareketlenmeler. geriye, yana paslar. sorumluluk sıfır.
    hiç gelmeyin bu adam l.poolda, chelsea'de oynadı yeaa ile. inanın sahada kimin ne halt yediği ilgilendirir beni. gerisi zerre umrumda değil.
    he bir de 64 maç oynadığımız, 3 güne bir maç yaptığımız, futbolcuların afedersin köpek gibi yorulduğu, avrupa'da hedeflerimiz olduğu sene 3. dakikada kırmızı kart yemesini unutamam.
    azıcık melo'yu izleyin orta saha nasıl olurmuş görün. topal + meireles = melo diyoruz ya... yalan. külliyen yalan. topal top çalmayı biliyor ama meireles ne oyun açabiliyor ne de geriden oyun kurabiliyor. 90 dakikalık yeni emre veya sakatlanmayan emre şart topal'ın yanına.

emenike kadar gereksiz, gol atınca taraftarın sevgilisi olacağını düşünüp bu yüzden bencilce oynayan bir futbolcu daha görmedim. dayanıklı, yıkılmıyor ama yemezler beyler. 2. çalımdan sonra özellikle anadolu takımları sen nereye gidiyorsun birader der adama. kapanan savunmaya zaten sırtı dönük oynayamıyor. kafa topu alamıyor. pas veremiyor/vermiyor. kaleyi görünce vuruyor vs. e kardeşim ne kaldı geriye?
    burak en azından fırsatçı. ceza sahası golcüsü. öyle ya da böyle atıyor. galatasaray maçını hatırlayın beyler. webo veya burak olsa topu sektirmeyi bekler miydi orda? bir şekilde o topa vururdu. yanlış anlamayın burak emenikeden iyidir/kötüdür demiyorum. yalnızca rakip takım için konuşmadan önce dönüp bir de bizim çöplere bakmak lazıma getiriyorum işi. takımın hali hiçte iç açıcı değil. bu iki adam yüzünden 9 kişi başlıyoruz desem yeridir. ismail hoca'nın kredisi zaten yok. bu iki futbolcuyla olmayan kredisini bitirmesin.

• Valla ben selçuğu görmek ısterdım fbde. O adamın baska sorunları var bence gs 2 sene sampıyon olurken en buyuk kozdu. Ersun yanal gs ye gelseydı bence selcuk için cok ıyı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

quote:

quote:

quote:

quote:

meireles'in olumlu hareketlerini gösterir misin bana?
    oyunu açmak gibi mesela. ara pası atmak gibi. top çalmak gibi. bir özelliği tam olsa eyvallah diyeceğim.
    meireles ne katkı verdi bu takıma? hiç sorunuz mu kendinize. dünya kupasından önce 3-5 maç iyi oynadı diye ligteki en iyi çift yönlü orta saha mı diyeceğim.
    en basitinden p.tesi çıplak gözle izledim yine takımı. yok arkadaş yok. maç boyunca tek olumlu hareketi yok. göstermelik presler. göstermelik ceza sahasına hareketlenmeler. geriye, yana paslar. sorumluluk sıfır.
    hiç gelmeyin bu adam l.poolda, chelsea'de oynadı yeaa ile. inanın sahada kimin ne halt yediği ilgilendirir beni. gerisi zerre umrumda değil.
    he bir de 64 maç oynadığımız, 3 güne bir maç yaptığımız, futbolcuların afedersin köpek gibi yorulduğu, avrupa'da hedeflerimiz olduğu sene 3. dakikada kırmızı kart yemesini unutamam.
    azıcık melo'yu izleyin orta saha nasıl olurmuş görün. topal + meireles = melo diyoruz ya... yalan. külliyen yalan. topal top çalmayı biliyor ama meireles ne oyun açabiliyor ne de geriden oyun kurabiliyor. 90 dakikalık yeni emre veya sakatlanmayan emre şart topal'ın yanına.

emenike kadar gereksiz, gol atınca taraftarın sevgilisi olacağını düşünüp bu yüzden bencilce oynayan bir futbolcu daha görmedim. dayanıklı, yıkılmıyor ama yemezler beyler. 2. çalımdan sonra özellikle anadolu takımları sen nereye gidiyorsun birader der adama. kapanan savunmaya zaten sırtı dönük oynayamıyor. kafa topu alamıyor. pas veremiyor/vermiyor. kaleyi görünce vuruyor vs. e kardeşim ne kaldı geriye?
    burak en azından fırsatçı. ceza sahası golcüsü. öyle ya da böyle atıyor. galatasaray maçını hatırlayın beyler. webo veya burak olsa topu sektirmeyi bekler miydi orda? bir şekilde o topa vururdu. yanlış anlamayın burak emenikeden iyidir/kötüdür demiyorum. yalnızca rakip takım için konuşmadan önce dönüp bir de bizim çöplere bakmak lazıma getiriyorum işi. takımın hali hiçte iç açıcı değil. bu iki adam yüzünden 9 kişi başlıyoruz desem yeridir. ismail hoca'nın kredisi zaten yok. bu iki futbolcuyla olmayan kredisini bitirmesin.

Alıntıları Göster
    Emenike çöp evet. Kim daha moktan diye kıyaslamaya ne gerek var? Ama Meireles iyi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Valla ben selçuğu görmek ısterdım fbde. O adamın baska sorunları var bence gs 2 sene sampıyon olurken en buyuk kozdu. Ersun yanal gs ye gelseydı bence selcuk için cok ıyı olurdu.

selçuk aynı selçuk.
    tek fark tek forvet oynaması cimbom'un. yani sniejder'in gelişi diyebiliriz.
    selçuk'un bilekleri çok ince. umut ve burak defansın arkasına sarkmayı seven futbolcular. 2 stoperle 2 tane böyle futbolcu başbaşa kalınca selçuk'un farkı çıkıyordu ortaya. şimdi ise selçuk topla buluştuğunda rakibin defans hattıyla arasında en az 30-35 metre oluyor. selçuk'ta ver kaç yapabilen hızlı bir oyuncu değil. garanti oynuyor. bu da onu silik bir futbolcu yapıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Valla ben selçuğu görmek ısterdım fbde. O adamın baska sorunları var bence gs 2 sene sampıyon olurken en buyuk kozdu. Ersun yanal gs ye gelseydı bence selcuk için cok ıyı olurdu.

selçuk aynı selçuk.
    tek fark tek forvet oynaması cimbom'un. yani sniejder'in gelişi diyebiliriz.
    selçuk'un bilekleri çok ince. umut ve burak defansın arkasına sarkmayı seven futbolcular. 2 stoperle 2 tane böyle futbolcu başbaşa kalınca selçuk'un farkı çıkıyordu ortaya. şimdi ise selçuk topla buluştuğunda rakibin defans hattıyla arasında en az 30-35 metre oluyor. selçuk'ta ver kaç yapabilen hızlı bir oyuncu değil. garanti oynuyor. bu da onu silik bir futbolcu yapıyor.

Alıntıları Göster
    Sabırlı olacaklar tabii ki adamın ofsayt istatistiği düşükken, kendini attığında hakemlere inandırabiliyorken kraldı Burak. Şimdi QRAL oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Sabırlı olacaklar tabii ki adamın ofsayt istatistiği düşükken, kendini attığında hakemlere inandırabiliyorken kraldı Burak. Şimdi QRAL oldu..

Alıntıları Göster
    Selçuk bizde oynarda burak bi daha dayanamam

kadron aşağı inerken selçuktan çok şey bekleme zaten. adam 10-12 koşuyor her türlü. sağın solun önün arkan hepsi kötü. bizde topal raul Selçuk oynasak domine ederiz ligi.

ilk iki sezondaki Selçuk beklentisindesiniz siz. her topun başına o giderken şimdi 3.4. adam oldu. drogba sneijder iyi top kullanabilirler ama Selçuk kadar değil. bla bla siz gidin meloyu alkışlayın. size o müstehak

• quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

Selçuk bizde oynarda burak bi daha dayanamam

kadron aşağı inerken selçuktan çok şey bekleme zaten. adam 10-12 koşuyor her türlü. sağın solun önün arkan hepsi kötü. bizde topal raul Selçuk oynasak domine ederiz ligi.

ilk iki sezondaki Selçuk beklentisindesiniz siz. her topun başına o giderken şimdi 3.4. adam oldu. drogba sneijder iyi top kullanabilirler ama Selçuk kadar değil. bla bla siz gidin meloyu alkışlayın. size o müstehak

Alıntıları Göster
    kendimi vurasım geldi hocam.

sen izlediğin tek maç ilemi yargılıyosun adamı ? pas atamıyo dediğin adamın sade gs maçında 4 tane yüzde yüz net ara pası var golle sonuçlanacak. pres yapamıyor dediğin adam 80 metre alanı hep gidip gelen bi futbolcu. pas konusunda türkiyedeki en iyi adamdır kendisi. sizin bi adamdan beklentiniz ne ? oyunu kurmasımı savunma yapmasımı pres yapmasımı ? orta sahayı sade gol olarak asist olarak düşünürseniz haklısın düşük bi adam. ama takımı yönlendirme açısından değil fener türkiyedeki en iyi adam.

bu adamın oynadığı takımlarada bakarsan

chelseade mikel raul lampard oynardı skoru lampard yapardı.
    portekizde veloso raul moutinho oynar skor moutinho yapar.
    bizde emre raul topal. emre skora katkı veren.

dediğim gibi beklentin ne bu adamdan.

• quote:

sen izlediğin tek maç ilemi yargılıyosun adamı ? pas atamıyo dediğin adamın sade gs maçında 4 tane yüzde yüz net ara pası var golle sonuçlanacak. pres yapamıyor dediğin adam 80 metre alanı hep gidip gelen bi futbolcu. pas konusunda türkiyedeki en iyi adamdır kendisi. sizin bi adamdan beklentiniz ne ? oyunu kurmasımı savunma yapmasımı pres yapmasımı ? orta sahayı sade gol olarak asist olarak düşünürseniz haklısın düşük bi adam. ama takımı yönlendirme açısından değil fener türkiyedeki en iyi adam.

En azından böyle maaşlar verilmezdi diye düşünüyorum, Caner bile zirve performans sergilemesi ve sözleşmesi bitmesine rağmen çok sıkı pazarlık yapıldı.

Daha bizde sözleşmesi bitmemesine rağmen Selçuk ve Burak'a hem zam hemde yıl olarak sözleşme iyileştirildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

En azından böyle maaşlar verilmezdi diye düşünüyorum, Caner bile zirve performans sergilemesi ve sözleşmesi bitmesine rağmen çok sıkı pazarlık yapıldı.

Daha bizde sözleşmesi bitmemesine rağmen Selçuk ve Burak'a hem zam hemde yıl olarak sözleşme iyileştirildi.

Alıntıları Göster
    Şunu söyleyeyim önce. Emenike gücüyle ortaya çıkan bir oyuncu, yetenek fakiri ama hırslı ve karakteri sağlam. Meireles'ten yetenek fışkırıyor, Chelsea'de Liverpool'da direkt oynayan adamdı ama umursamaz. Meireles kendini verdiğinde her türlü iş yapar fakat Emenike'nin oyun stili açılan takımlara karşı etkili sadece. Aziz yerinde olsam Meireles ve Alves gibi umursamaz adamları ben kovalarım.

Selçuk ve Burak'ın Fenerbahçe'de olmasını ise en iyi oldukları dönemde dahi istemezdim. Burak leblebi gibi gol atıyor orası ayrı mevzu, o konuda biraz kıskançlığım var Fakat Selçuk'un her daim overrated olduğunu düşündüm. Bütün maç yan pas veren, mücadele etmeyen, arada birkaç tane güzel pas verince maestro olan adam. Selçuk'un (Şahin) arapas atabileni işte Taraftarla yaşadığı problemler bir yana, Melo'yu takımımda görmek isterdim şahsen zira Fatih Terim döneminde Selçuk'u toparlayan tamamen Melo'ydu ve dikkat ederseniz Melo düşünce Selçuk'un da performansı düşüyor sürekli. Eee Selçuk'a ihtiyacımız yok ki bizim, zaten koşmuyor diye eleştirilen fakat asist konusunda belkide Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birine; Alex'e sahiptik.

• quote:

diyagonal pas dediğimiz pasları atacak oyunu rahatlatacak bir adam görmek istiyorum ben takımda. heleki caner ve gökhana sahipsek. türkiye liginden örnek. melo ve emre.
    takım yönlendirme budur. ön liberoya ve stopere oynamak değil.

• quote:

quote:

diyagonal pas dediğimiz pasları atacak oyunu rahatlatacak bir adam görmek istiyorum ben takımda. heleki caner ve gökhana sahipsek. türkiye liginden örnek. melo ve emre.
    takım yönlendirme budur. ön liberoya ve stopere oynamak değil.

Alıntıları Göster
    CL'yi alırdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

CL'yi alırdınız

Alıntıları Göster
    düşünmesi bile kötü, olduğu yerde kalsınar aman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.