Orijinalden alıntı: RévivaL İnsan yerine koyup cevap veriyoruz ama hakaretlerle bir yere varamazsınız. İyi forumlar
Kör diyen kişi için körlere hakaret olur diyen sen mi gocunuyorsun bu laftan, herşey ortada olduğu için kendi çapında bir serzeniş ifadesidir bu, niye bu kadar alındın*
ya arkadaş müdahale falan yok escude arkasından koşarken yalpalayıp düşüyor (sağa sola hareket edeceğinde karar veremiyor bence) Burak o darbeyi harbiden almış olsa ve o yüzden düşmüş olsa 2 metre önce düşerdi bırakın bu işleri fanatiklik gözünüzü kör etmiş ya
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
bence vucuda bakilmaz mudahale yapilan noktaya bakilir. iyi o zaman adam ceza alani disinda faul yapsin kendini ucarak ceza alanina atsin penalti olsun. kesin faul ama kesinlikle penalti degil. burak a yapilan haksizliga uzuluyorum ben. hakem penalti verdiyse adam ne yapsin.
Temas anında tüm vucüdu dışarıda olup devamında kendini içeri doğru atsa haklısın, müdahele olduğunda burak çizginin tam üstünde..
quote:
Orijinalden alıntı: cihancndn
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
quote:
Orijinalden alıntı: cihancndn
quote:
POzisyonun faul olduğunu gören cin gözler , müdahalenin dışarıda olduğunu nedense görememiş.Hayret
Burak yılmaz bunu ts de de yapmıştı.Kendine yakışanı yapmaya devam ediyor.
Sen önce mehmet topalından, kuytından ve baroninden bahset.
Biri elle kontrol asist yapar, diğeri elle kontrol gol atar, öbürü adam sakatken gol atar, FENER taraftarı etiklikten ve benzeri konulardan söz edecek en son taraftar grubudur çok temiz gibi boş boş konuşmayın
Ben bizde öyle şey yok dedim mi ey çok bilmiş şahıs ? Yanlışı yanlışla örtmekte üstünüze yok.Bu cevabınla kabul etmiş oldun zaten burağın sahtekar olduğunu.Ayrıca bu tip hareketlerde savunma yapacak en son takım ve taraftarı sizsiniz.
Hasan şaş , arif , hakan şükür gibi oyuncuları bünyesinde barındıran kulüğp taraftarının etikten bahsetmesi ne kadar da manidar Boş boş konusacağınıza geçmişte ki oyuncularınızzın yaptığı benzer hareketlere bakın.
Bu seneden sözettim geçmişten ve geçmiş futbolcularından bahsedersem yine yenilirsin dostum videolarla sidik yarışına başlamak istemiyorum Burak müdahleye maruz kalmış, penaltı mıdır değil midir beni ilgilendirmiyor. Kuralları detaylı bilmiyorum. kimi vücut içerde penaltı kimi freekick diyor.
Tekrar söylüyorum Fener taraftarı etiklik dersi verecek EN SON klüp taraftarıdır bu ülkede. TC mahkemelerince kesinleşmiş şike sabıkası bulunan bir klüpten söz ediyoruz.
2.kez kabul etmiş oldun yaptıklarınızı.Yine hatayı hatalarla örtmeye çalışıyorsun.Daha fazla konuşma istersen , konuştukçaa batıyorsun.2. kez söylüyorum okumanda veya anlamanda sorun mu var ? Bizde öyle şey olmaz dedim mi ? Demedim.Hala demişim gibi laflar ediyorsun.Geçmişten bahsetmeyeceksen şike olaylarından da bahsetmeyeceksin o zaman.Çünkü o da geçmiş. Kendinle celisiyorsun az dikkat et yazdıklarına.Yenilir mişim Sanki sizde 2-3 bizde 100 -200.Öyle bir konuşmusun ki görende sizde burak gibi oyuncular hic olmadı zanneder.Sizde de bizde de diğer avrupa kulüplerinde de böyle karaktersiz oyuncular oldu , olacaktırda.Bunun azı çoğu olmaz o yüzden boş boş konuşmayı bırak.
Şike olayına gelirsek.Görende fenerbahce taraftarı yaptı zanneder şikeyi.Şİke konusuna hic girmeyelim yoksa ölene kadar konuşuruz , ki o kadar boş zamanın yok.
Bende tekrar söylüyorum burağın pozisyonu ile ilgili savunma yapacak ve etikten bahsedecek en son takım ve taraftarı sizsiniz.Bkz oyuncu ayartma , burak arif hasan şaş hakan sükür hagi vs vs.Ha bizde de oldu bu tip oyuncular.Ama azı cogu olmaz bu işin.Önceb unu anla öyle gel konuşalım.
Bir tek kareye bakarak kendinizi avutuyorsunuz, hareketli görüntüde, bu karelerden önce, burağın ayağının ora ile ilgisi olmadığı, bilakis daha ilerde olduğu, ve kendini yere atmak için ayağını arkaya doğru uzatarak arif erdem dalışına geçtiğini görmemek için gözlerin kör olması gerekir. Gerçekten nedir bu at gözlüğü durumu ben anlamıyorum. Biraz objektif olun. Oldu bitti, emek çalındı, geriye dönmez bu konu... ama kabul etmek gerekir.
pozisyonu gözlükleri çıkarıp izleyin lütfen.
Eğer gerçekten basma var ise, daha o ayağa basılmadan eller neden havaya kalkıyor?? o nasıl bir koşma hareketdr, ayağı arkaya uzatarak?? ?Lütfen mantıklı olun arkadaşlar.
quote:
bence vucuda bakilmaz mudahale yapilan noktaya bakilir. iyi o zaman adam ceza alani disinda faul yapsin kendini ucarak ceza alanina atsin penalti olsun. kesin faul ama kesinlikle penalti degil. burak a yapilan haksizliga uzuluyorum ben. hakem penalti verdiyse adam ne yapsin.
Yuh ya adam olup kendini yere atmasa böyle şeyler olmaz
Burda resimlerle ne anlatmaya çalışıyorsunuz?Ben size resimlerle öyle bir oyun yaparım ki aklınız şaşar yıl olmuş 2012 hala resimle penaltı pozisyonu anlatılıyor.Yukarıdaki videoda herşey ortada ayağına dahi deymiyoruz siz gs liler taraftarlıktan kör olmuşsunuz.En basitinden açıp bakın kaç kane yorumcu penaltı demiş şu pozisyona.Şimdi laf bulamayıp şikebahçe,mehmet topal gibi şeylere girersiniz siz.E tabi boşta kalınca malzemeniz hazır
Arkadaşlar şu şike olaylarını temcit pilavı gibi tekrar etmeyin!!! Zaten çoğu FB li de bunu savunmuyor artık savunanla da muhatap olmayın. Yüzlerine de vurmaya gerek yok. Bu bizim açımızdan terbiyesizliktir. Artık o günleri geride bırakalım. Birbirimizi bu olaylar yüzünden kırmayalım.
Arkadaşlar pozisyonu tekrar izleyin yahu sizde ki gözler bende de var dikkatle izleyin Escude sol ayağı Burak'a geliyor ve ikisi de dengesini kaybediyor. yalpalayan adam öyle hemen düşmez. Dengesini kaybeder ilk önce yalpalar ondan sonra düşer. Ama Escude ayağı Burak'a değer değmez dengesini aniden kaybedip düşüyor! Eee penaltı mı bence de değil çünkü dışarıda oluyor olay. Bu ayrı ama Burak'a en azından bu maç için yüklenmek ayıp oluyor
pozisyonda faul bile yok bir de içeride mi dışarıda mı tartışması yapılıyor. escude'nin ayağının burak yılmaz'ın ayağına hafif bir teması var. burak yılmaz denilen adamın da niyeti belli olduğu için direk kendini bırakıyor. penaltıdan önce başka bir pozisyonda da arkadan temas hissettiği gibi yine kendini bırakmıştı. bu adam böyle arkadaşlar karakter diye bir şey yok. bu adamı savunup daha fazla küçülmeyin artık
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
quote:
ayaga mudahale oldugunu görmemek icin kör olmak lazım.
Pozisyonun dışarıda olduğunu görmemek körlere küfür olmuş
Müdahale dışarıda orası %100 ama Burak'ın vücudu içeride. Selçuk Dereli kafa karıştırdı şimdi. Bence de penaltı değil ama içime kurt düştü.
İyi de Barbar faul pozisyonunda faulun yapıldığını noktaya bakılır. Vücudun konumuna göre faul verilmez
Tamam bende o şekilde biliyorum zaten ama yıllarca hakemlik yapmış birisi çıkıp bunu söylüyor şimdi. İnsan bildiğinden şüphe ediyor sonuçta bu adam Fifa kokartlı hakemdi.
burak'a müdahale var. fakat bu tip müdahalelere çoğu hakem faul bile vermiyor. pozisyon ceza sahası dışında ve sevgili hakemimiz gayet net hakimken olaya (önünde kimse yok) yan hakem marifeti ile penaltı uyduruyor. burağın hırsızlığı kadar hakeminde basiretsizliği söz konusu. neticede yine yanan Bjk olmuştur. geçmiş olsun.
belirtmeden geçemeyeceğim, emre çolağın vurduğu hilbertin kolu ile çıkardığı pozisyon da bana göre net penaltıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: zurna
burak'a müdahale var. fakat bu tip müdahalelere çoğu hakem faul bile vermiyor. pozisyon ceza sahası dışında ve sevgili hakemimiz gayet net hakimken olaya (önünde kimse yok) yan hakem marifeti ile penaltı uyduruyor. burağın hırsızlığı kadar hakeminde basiretsizliği söz konusu. neticede yine yanan Bjk olmuştur. geçmiş olsun.
Objektifliğine hayran kaldım. Hemen de 'yine yanan Bjk' falan diyip gazlıyorlar. Kardeşliğiniz karşısında çok duygulandım.
quote:
burak'a müdahale var.
burağın hırsızlığı kadar hakeminde basiretsizliği söz konusu.
Hala müdahale var deyip hırsızlıktan bahseden var yaw.
quote:
ayaga mudahale oldugunu görmemek icin kör olmak lazım.
çizgiyi göremiyorsun sanırım.
ya bu fenerlilere ne oluyor arkadaş ???
quote:
Orijinalden alıntı: brutalfox
Yok mu bilgisi olan beyler?
Arkadaş koskoca hakem vermiş cevabını daha burada ki insanlardan ne cevabı beklıyosun...
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
quote:
POzisyonun faul olduğunu gören cin gözler , müdahalenin dışarıda olduğunu nedense görememiş.Hayret
Burak yılmaz bunu ts de de yapmıştı.Kendine yakışanı yapmaya devam ediyor.
quote:
Pozisyonun dışarıda olduğunu görmemek körlere küfür olmuş
Nasıl okuyor ya da hangi kafayla yaşıyorsunuz arkadaşlar? Mesajı okursanız şöyle diyor: "Ayağa müdahale var, asıl tartışılması gereken içerde mi dışarda mı" Arkadaşın kendi mesajının alıntısında da şöyle diyor: "Kuralı bilenler varsa aydınlatsın, bir ayak dışarıdayken diğer ayak içeride." Kuralı biliyorsanız aydınlatın, yoksa gölge yapmayın.
aynen.. hala ''bence şöyle'' diyen var, ben kuralı bilen var mı diye soruyorum, bilmeyipte kesin konuşanlar boş konuşmaktan başka birşey yapmıyor
quote:
Sen onu bunu boşver. Yine yanan fb olmuştur desene sen şuna.
quote:
belirtmeden geçemeyeceğim, emre çolağın vurduğu hilbertin kolu ile çıkardığı pozisyon da bana göre net penaltıdır.
Yahu harbi hani bir şey demiyorum diyorum ama yazılarının hepsi tezat oluşturuyor. Müdahale var diyorsun Burak'a emek hırsızı diyorsun. Galatasaray'ın da 1 penaltısı verilmesi diyorsun ki bence de öyle BJK yandı diyorsun arkadaşım İnan kırıcı olmak istemiyorum ama çok üstüme geliyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: TheWazZ
quote:
Sen onu bunu boşver. Yine yanan fb olmuştur desene sen şuna.
maçı bizimle yaptınızda haberimiz mi yok ! havadan nem kapmayın. fikrimi söyledim sadece.