Arkadaş koskoca hakem vermiş cevabını daha burada ki insanlardan ne cevabı beklıyosun...
bu hakem dışında bu şekilde bir açıklama yapan hakem yok da ondan soruyorum, yoksa buradaki liselilerden neyin açıklamasını bekleyeceğim ki..
galatasarayı bu sene tutana aşk olsun. takır takır futbol oynuyorlar
Escude'nin düşmesi ve elleri havaya kaldırması ( bilirsiniz futbolcu müdahalede bulununca hastalık olmuştur elleri kaldırırlar) beni şüpheye düşürse de bence penaltı değil. Hakem bana göre Emre-Hilbert pozisyonunun etkisinde kaldı.
Selçuk Dereli mi satılık adamın yorumu bu kadar olur
Fotoğraf ile pozisyonu değerlendirmek olmaz.Eğer öyle olursa şu açıdan bakalım.
Bariz attı burak kendini.Zaten bu tarz şeyleri sürekli yapan bir adam.Oyuna girdiğinden itibaren 3 kez yere attı kendini
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
ayaga mudahale oldugunu görmemek icin kör olmak lazım.
Pozisyonun dışarıda olduğunu görmemek körlere küfür olmuş
Müdahale dışarıda orası %100 ama Burak'ın vücudu içeride. Selçuk Dereli kafa karıştırdı şimdi. Bence de penaltı değil ama içime kurt düştü.
İyi de Barbar faul pozisyonunda faulun yapıldığını noktaya bakılır. Vücudun konumuna göre faul verilmez
Tamam bende o şekilde biliyorum zaten ama yıllarca hakemlik yapmış birisi çıkıp bunu söylüyor şimdi. İnsan bildiğinden şüphe ediyor sonuçta bu adam Fifa kokartlı hakemdi.
Malesef haklısın
yazık ya şu pozisyon bile penaltı diyen var hiç mi yüz yok sizde?
Cok net olarak Buragın sol ayağına yanlışlıkla takılıyor. Aynı anda iki futbolcuda tokezliyor. Bunu gormek cok mu zor? Fantaiklikten adamların gozu kor olmus.
Bu hareket cezasahasının dısında ve hangi hakem olsa faul verir. Hatta gecen senelerden birinde aynı pozisyonda biz kırmızı kart almıştık.
quote:
Orijinalden alıntı: TheWazZ
quote:
Orijinalden alıntı: zurna
burak'a müdahale var. fakat bu tip müdahalelere çoğu hakem faul bile vermiyor. pozisyon ceza sahası dışında ve sevgili hakemimiz gayet net hakimken olaya (önünde kimse yok) yan hakem marifeti ile penaltı uyduruyor. burağın hırsızlığı kadar hakeminde basiretsizliği söz konusu. neticede yine yanan Bjk olmuştur. geçmiş olsun.
Sen onu bunu boşver. Yine yanan fb olmuştur desene sen şuna.
derbide beraberlik bizim işimize geliyor,niye biz yanalım?
Bazı arkadaşların zekasına çok hayran kaldım, ilk mesajdaki fotolarda adamların ayakları bile karede olmamasına rağmen müdahale olduğunu söylüyorlar.
Bu resim işte o sizin yorumlamaya çalıştığınız anın kale arkasından görünmüş hali. Penaltıyla alakası yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Sisyphus
Bazı arkadaşların zekasına çok hayran kaldım, ilk mesajdaki fotolarda adamların ayakları bile karede olmamasına rağmen müdahale olduğunu söylüyorlar.
Bu resim işte o sizin yorumlamaya çalıştığınız anın kale arkasından görünmüş hali. Penaltıyla alakası yok.
Harbi diyorum numuneliksiniz. Müdahaleden sonra çekilen resmi ispat diye sunuyor. Al bir mesaj yukarıda video var, müdahaleyi göremiyorsan git o gözlerine müdahale ettir. Ulema gibi atıp tutuyor bir de.
quote:
Orijinalden alıntı: De Profundis
quote:
Harbi diyorum numuneliksiniz. Müdahaleden sonra çekilen resmi ispat diye sunuyor. Al bir mesaj yukarıda video var, müdahaleyi göremiyorsan git o gözlerine müdahale ettir. Ulema gibi atıp tutuyor bir de.
Neresi müdahaleden sonra oluyor? İlk mesajdaki resimle bunu kıyasla. İkisi de aynı anda çekilmiş. Escude'nin sol ayağı yere basıyor, diğer ayak havada.
Hoş size laf anlatmaya çalışmak bile hata ya neyse.
quote:
Orijinalden alıntı: brutalfox
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL Müdehale ayak diyorsun (müdehale yok) o zaman o anda ayağın nerede olduğuna bakarsın. Bu da dışarıda olduğunu gösterir.
Hala müdahale yok diyen var yahu, yoksa beşiktaşlı oyuncu neye takılıp düşüyor, darbeyi göremiyor musunuz hakkatten
Zaten hiç bir açıdan müdahale gözükmüyor sadece akıl yürüterek var mı yok mu anlarız.Bana göre bjklinin sol ayağı burağın sağ ayağına değmiş fakat sadece değmiş burada faul falan yok her temas faul demek değildir.Zaten öyle bir müdahalede burağın düşmesi için ayakkabısının da çıkması hiç olmazsa topuğundan çıkması gerekir.
ben faul var ama dışarıda gibi görmüştüm. Çünkü Burak baya sert düşüyor, kendini yere atmış gibi düşmüyor bence
quote:
quote:
İkisinin de aynı anda çekildiğini swfyi izleyip anlayabilirsin.
Hem müdahale yok, hem olsa bile dışarda...
quote:
quote:
Ekleyim müdahaleden sonra iki oyuncu da düşüyor, burada ikisi de ayakta. Geçin bu ayakları...
Bu foto penaltı olmadığını, SWF ise sözde müdahelenin içerde olmadığını kanıtlıyor... Nesini göremiyorsunuz?
Trt 1 yorumları
*Pozisyon ceza sahası dışında
*Müdahale yok
Ceza sahası dışında olsa ne farkederki. Oradan frikik olsa bike Selçuk doksana takar topu. Ha frikik ha penaltı farketmez
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
Fotoğraf ile pozisyonu değerlendirmek olmaz.Eğer öyle olursa şu açıdan bakalım.
Bariz attı burak kendini.Zaten bu tarz şeyleri sürekli yapan bir adam.Oyuna girdiğinden itibaren 3 kez yere attı kendini
Kardeşim bu ne yaa Müdahaleden sonra adamlar düşerken alınmış resmi koymuş bir de bunun üzerinden yorum yapmışsın
Penalti var yada yok burada Burakin ne kadar kaliteli oyuncu oldugu acikca ortada. Golcu dedigin ayarini iyi cekicek. Kimse bosa konusmasin mac sonunda skor konusulur öyle oldu böyle oldular hikayede kalir. Burak cok usta bir sekilde seri olmasininda verdigi katki ile olayi baglamis sonuc 3-3 gerisi tras.