Şimdi Ara

Selçuk Dereli hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine olaylı bir maç oldu. Tartışmalı bir penaltı. Penaltıdır ya da değildir demiyorum ama sonuçta tartışılıyor.
    Anlamadığım birşey var: Bu adamın tartışmasız bir maçı olmayacak mı? Neden yönettiği her maç olay oluyor?
    Bunu kimse görmüyor mu?

Maça gelince; mücadele yoktu ama Gs daha fazla hakeden taraftı, Bjk kazanmak için gerekli çabayı sarfetmedi.

Bu arada FB'liyim.

• işte aklı başında bir yorum,tebrik ederim kardeşim
  • aklı başında herkes böyle düşünür. BJK li rkadaşlar yenilginin verdiği üzüntüden dolayı farklı yorum yapıyorlardır.
  • selçuk dereli olunca nedense maç sonu daha bir uzun oluyor
  • Bu hakem eyyamcının kralı, bir de derbi veriyorlar anlayamıyorum. Düdük bile çalmaması gerek.
  • selçuk dereli bir fenomen artık bu adama kızmıyorum bile
  • Evet katılıyorum aynen öyle.(ciddiyim)

Geçen seneki fb-gs maçını da yönetip katletmişti.
    quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

Bu hakem eyyamcının kralı, bir de derbi veriyorlar anlayamıyorum. Düdük bile çalmaması gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ziya Selçuk
    6 ay önce açıldı
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Konya Teknik mi Selçuk mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kadıkoydeki kupa yarı fınal macından sonra nerdeydı bu hakemden sıkayetcı olan arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Evet katılıyorum aynen öyle.(ciddiyim)

Geçen seneki fb-gs maçını da yönetip katletmişti.
    quote:

Bu hakem eyyamcının kralı, bir de derbi veriyorlar anlayamıyorum. Düdük bile çalmaması gerek.

Ben takım ismi vermedim dikkatini çekerim.(ciddiyim) Ama sen FB GS(imalı) maçına göre karar veriyorsan senin bileceğin iş. Bu kaçıncı artık, adamın maç katletmekte üstüne yok. Penaltı pozisyona bakarsak verse de, vermese de bir şey demem ama maç içinde verdiği kararlar daha beter.
  • Hayır ben o maça göre karar vermedim gayet eyyamcı bir hakemdir kendisi.Gs'li oyuncuları çocuk gibi azarladığı zamanlar vardı o zamanlar Gs ''vurun abalıya''pozisyonunda olduğu için bu da çullanıyordu.Bazı zamanlarda ise kendisine edilen küfürlere bile arkasını dönebilir.
    quote:

Ben takım ismi vermedim dikkatini çekerim.(ciddiyim) Ama sen FB GS(imalı) maçına göre karar veriyorsan senin bileceğin iş. Bu kaçıncı artık, adamın maç katletmekte üstüne yok. Penaltı pozisyona bakarsak verse de, vermese de bir şey demem ama maç içinde verdiği kararlar daha beter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Hayır ben o maça göre karar vermedim gayet eyyamcı bir hakemdir kendisi.Gs'li oyuncuları çocuk gibi azarladığı zamanlar vardı o zamanlar Gs ''vurun abalıya''pozisyonunda olduğu için bu da çullanıyordu.Bazı zamanlarda ise kendisine edilen küfürlere bile arkasını dönebilir.

O zaman FB GS niye diyorsunuz? Ben bu anlamı çıkarırım. Ben de şöyle diyebilirdim; bu adam geçen seneki kupa maçını katletti ama bir şey fayda etmeyecek. Önemli olan Selçuk Dereli gibi hakemlerin derbi maçı yönetmesini geçtim, düdük bile çalmaması gerek. Anlamadığım hala derbi maçına verilerek ödüllendiriliyor.
  • Selçuk Dereli 2-1 Beşiktaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abondane

Yine olaylı bir maç oldu. Tartışmalı bir penaltı. Penaltıdır ya da değildir demiyorum ama sonuçta tartışılıyor.
    Anlamadığım birşey var: Bu adamın tartışmasız bir maçı olmayacak mı? Neden yönettiği her maç olay oluyor?
    Bunu kimse görmüyor mu?

Maça gelince; mücadele yoktu ama Gs daha fazla hakeden taraftı, Bjk kazanmak için gerekli çabayı sarfetmedi.

Bu arada FB'liyim.

gözlerim yaşardı. demek ki insan mühendis olunca başka bir açıdan bakıyor dünyaya.
  • selçuk dereli, kuddusi müftüoğlu, ismet arzuman bu adamların yönettiği maçta cıngar çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.