Şimdi Ara

Selçuk Hukuk İÖ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, selçuk hukuk iö kazandım ve yurt edinme olaylarıyla ilgili hiç bir bilgim yok?tecrübeli veya araştırmış olan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilir mi?kısıtlamayan temiz rahat ve mümkünse tek kişilik odası olan yurtlardan olursa daha iyi olur, yardımınızı bekliyorum

• bende selçuk üni. radyo tv sinema 2. öğretim kazandım yurt değil de ev tutmayı düşünüyorum.

şu sayfadaki tüm yorumları üşenmeden okuyun derim, pek çok bilgi mevcut her konuda

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=yeni+ba%C5%9Flayanlar+i%C3%A7in+sel%C3%A7uk+%C3%BCniversitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet okudum ordaki her şeyi ben de ev tutmayı düşünüyorum ama şimdilik sadece düşünce, tanıdıgım hiç bir arkadaşım konyada kazanmadı ve şu an aileyi 1+1 de ikna etmek zor görünüyor :) teşekkürler cevap için
  • yukarı
  • Benim de selçuk hukuk iö, çok kişiyle görüştüm herkes kampüs içindeki yarı özel Atatürk yurdunu öneriyor 1,2 ve 4 kişilik odalar mevcutmuş ve oldukça rahatmış. Ben de orayı istiyorum umarım olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bildiğim kadarıyla Atatürk yurdu çok rahattır girmesi zor girerseniz çok rahat ederiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.