Şimdi Ara

selçuk inan balonu(DEVAM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
9.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    belkide selçuk geçen sene bu formda olacaktı bu sene geçen seneki formunu yakalamış olacaktı.
    geçen sene gs'ı ipten alıp şampiyon yapan futboludur .
    sizlere yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size Ayhan Akman, Musfata Sarp gibi adamlar lazım. Her futbolcu formsuz dönemler geçirebilir ama düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

Size Ayhan Akman, Musfata Sarp gibi adamlar lazım. Her futbolcu formsuz dönemler geçirebilir ama düzelir.

Bunu yazmaya geldim gidiyorum.
  • Arkadaş siz nerenizle izliyorsunuz maçı ? Bu maçın ilk yarısı geçen yılki Selçuk'tu.Bir sürü etkili pas attı ama rakip tüm hatlarıyla kendi sahasında olduğu için ve forvetlerimizin her pası değerlendirecek kalitede olmadıkları için etkisiz kalıyor.Bir de bu sezon orta sahanın defansif yükünü de çekmek zorunda kalıyor.

Bir ara blog sitesi vardı Galatasaray'da kim ne yaptı diye, eğer bu maçı yaparsa Selçuk'u bir daha izleyin derim.Selçuk zaten pasör bir oyuncu, bu görevini de fazlasıyla yapıyor.Ondan herkesi çalımlayıp gol atmasını bekleyemezsin.

Bu troll arkadaşa zaten bir şey demiyorum, Selçuk ağzıyla kuş tutsa yine lafını yememek için Selçuk balonu diye konu açar.Balon dediği kişi de geçen sezonun en iyi oyuncusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

çoğu insan maçları izlemiyor heralde.selçuğa laf atıp duruyorlar. yahu kardeşim selçuk rakip yarı sahada topu ayağına aldığında bir bakım bakalım bizim takımdan kaç oyuncu var etrafında??? hiç yok...melo geride amrabat hamir kanadın en dibinde burak umut rakip ceza sahasında.e bu adam kime top atacak.messi değil ki tek başına dalsın içeri...takımda taktik bozukluk var.haftalardır görünüyor bu ama teknik heyet ısrarcı...

+1 pas atacak adam yok

• Geçen sene takım ortadan yarıyordu. Bu sene kanatlardan yarıyor. Haliyle Selçuğun performansta düşüyor. Ama geçen seneki başarıyla bu seneki başarıyı kıyaslarsak gecen yıl ŞL yoktu 25 puan topladık bu yıl SL var hem gruplardan çıktık hemde 25 puan topladık. Takımın gol atması için biryerlerden girmesi gerekir. Gecen yıl ortasaha cazipken bu yıl kanatlar cazip oluyor. Cunku gecen yıla göre kanatlar daha iyi. Üretilen pozisyon sayısı gol girişiminde gözle görülür bir azalma yoksa bir sorun yoktur. Orta saha top gelince Hamite Eboue'ye veriyor Hamit direk içeri ortalıyor Eboue de zaman zaman içeri katediyor. Amrabatta kendine gelen topların hemen hemen hepsini karşısında kim olursa olsun içeriye ortalamayı başarıyor. İsnatiksel olarak top kaybediyor mu evet ediyor ama bu takımın gol atması için birilerinin sorumluluk alması dikine gitmesi topu kaptırma riskini alması lazım. Amrabat 5 orta açıyor 6.da kaptırıyor taraftarda bunu bahane edip gevezelik ediyor. Matematiksel olarak anlatırsam göbekten yapılan atakların verimi %50 iken kanatlardan yapılan atakların verimi %80 doğal olarak takım kanatları tercih ediyor. Topla oynama süremiz 50 dk sabit. Gecen yıl 50 dk'yı ortadan kullanırken bu yıl kanatlardan kullanıyoruz. Atılan goller yakın puanımız aynı verim kaybı yok hatta verim artmıstır bile. Bu takımın bence tek sorunu forvetlerin topları ayağında tutamaması. Hele ki Umutun top sürme yeteneği 0 ayağına gelince top direk kaptırıyor. Şutlarıda berbat dünkü maçta 2-3 pozisyonu harcadı. 2. yarı çok aradık o pozisyonları. Bu takıma Burağın yanına sağlam top tekniği olan bir forvet lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

yahu bir insanın çalım atıp, adam eksiltip, dikine gitmesinin etrafındaki insanlarla ne alakası var? bu arada etrafındaki insanlarda eboue, amrabat, melo, hamit, elmander, burak felan yani...

pas atacak adam bulamıyormuşta bilmem ne, yahu bırakın artık, 25 maç oldu her maç aynı laf, aynı saçma savunma, bıkmadınız mı? selçuk'u savunacam diye ölüyorsunuz, arkadaş bu adam sefilleri oynuyor amatör topçu gibi... şuan bir amatörden farkı yok, abartmıyorum bunu, ciddi söylüyorum... şaka mısınız bu bizim gs maçlarını izleyenler nasıl izliyor maçları hayret ediyorum...

biri de demiş ki gs pas yapamıyor o olmayınca... yahu arkadaş şöyle diyim, velev ki dediğin doğru ama o yokken gs %20 pas yapıyorsa o varken %30 a çıkıyor ama bize lazım 2-3 katı yani selçuk istediği kadar diğerlerinden iyi pas yapsın farketmiyor ki, selçuk as oyuncu diğerleri değil ve bizim asımız bile kötü....

HER ZAMAN DİYORUM, GS BAŞARILI OLMAK İSTİYORSA SELÇUK'UN MEVKİSİNE, O DEDİĞİM DEFANSIN ÖNÜNDEKİ HATTI ARTIK ÇALIMLA MI VERKAÇLA MI TOP SÜREREK ADAM EKSİLTEREK Mİ NASIL YAPACAKSA YARACAK ADAM LAZIM... ONUN GERİSİNDE GERİYE AŞAĞI PAS ATAN ADAM DEĞİL...

ben sizin futbol anlayışınızı biliyorum, eğer bugün o frikik girseydi bugün kral olmuştu...

Yahu birader ne boş konuşuyorsunuz, neymiş selçuğun yerine verkaça girebilen çalım atabilen oyuncu lazımmış. Konuşmak kolay hadi öneri sun çözüm ürette görelim bakalım. Sen bu ülkede yabancı sınırının oldugunu biliyormusun biliyorsun. Türk futbolunun ne halde oldugunu oyuncu yetismediğini biliyormusun biliyorsun e daha o zaman ne boş boş konuşuyorsun? Varmı selçuktan yerli olarak daha klas bir adam alıp oynatabileceğin? Evet isim ver bakalım hadi görelim seni verebilecekmisin? Eleştirmek için eleştirme sadece önerinle gel çözümünle gel ki yaptığın eleştiri kaale alınsın.

• Selçuk un iyi olması için Engin in ve Melo nun da iyi olması gerekiyor. Selçuk şuan rahat oynayamıyor. Melo kötü Enginin maç eksiği var. Haliyle Selçuk geri çekilerek oynuyor. Dİğerleri düzeldi mi Selçuk da düzelecektir diye düşünüyorum.
  • Selçuk İnan a ne mantıkla laf ediliyor anlamıyorum ya
  • Şu adamın konularına yorum atıyorsunuz. Sonrada gaza gelip her hafta selçuk konusu açıyor. Adam çünkü yüz buluyor ki her hafta böyle bir konu açabiliyor. Bu da ilk ve son mesajımdır burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Şu adamın konularına yorum atıyorsunuz. Sonrada gaza gelip her hafta selçuk konusu açıyor. Adam çünkü yüz buluyor ki her hafta böyle bir konu açabiliyor. Bu da ilk ve son mesajımdır burada.

cevap atılıp atılmaması beni ilgilendirmez. sen kimsin ki benim niyetim hakkında yorum yapabilme hakkına sahip oluyorsun?

ben görüş sunarım... isteyen destekler, isteyen desteklemez, isteyen yorum bile yapmaz. ama ben görüşümü söylerim. bence de son mesajın olsun.
  • Selcuk gibi bir adami avrupada hangi takima koysan siritmadan patir patir oynar.

Pas desen var sut desen var frikik desen var top kapma meziyeti iyi oyunu iyi kuruyor iyi okuyor.Simdi sen kalkmis burda balon felan yaziyorsun ya iste orda beyin insanligi terk ediyor bu zülme karsi.

• Yanında Melo 0, Selçuk'un tek başına tüm orta sahayı toparlayıp, aynı anda taklalar atarak uzak goller, asistler yapmasını bekleyemezsiniz. Yanına sürekli ısıran, hakikaten sağlam bir oyuncu alınırsa Selçuk iş yapar. Ya da 3 orta saha tek forvete geçilirse. En basitinden Selçuk'un yanında Yekta oynadığında bile Selçuk daha iyi oynuyor, bu da söylediklerime kanıt.
  • Çoluk çocuğun ağzına da düşürdük Selçuk'u hayırlı olsun..
  • Ben takımın bu yıl evrilmeye çalıştığı sistemi beğenmedim. Geçen sene merkez takımıydık, genelde ortadan etkili paslar yapıp, sonuca ulaşıyorduk. Bu yıl kanat takımı olmaya çalışıyoruz, oyunu kanatlara açıyoruz ama bu nitelikteki kanat oyuncularıyla olmaz bu iş. Aynı şekilde forvet hattı da rezil.

Artık Galatasaray'da skor yükünü forvet oyuncuları üstleniyor, geçen sene bu yük orta saha oyuncularındaydı. Bu ağırlıklı olarak sistemin getirdiği bir durum, bence Burak ve Umut'un yerine aynı düzeyde başka forvetler olsaydı da en az onlar kadar gol atardı. Fakat sene başından beri bu ikili kıymete bindi.

Kabul etmeniz veya etmemeniz mühim değil, Burak teknik olarak Batuhan'la aynı tornadan çıkmış bir adam, Batuhan'ın fazla çalışan versiyonu, ondan başka bir fark olduğunu sanmıyorum aralarında.

Ben olsam Elmander'in yanına Baroş'u denerdim. Baroş bitik olabilir ama kendisine son bir şans verilseydi, belki de bir forvet kazanırdık. Baroş'un, Dünyanın parasını almasına rağmen sene başından beri anca 3-4 maçta düzgün oynayan Hamit'ten, bütün yaz yatan, arkadaşının gözüne yumruk atan Melo'dan daha çok emeği vardır bu takıma.

Terim, bizim için en ideal hoca, en iyi hoca ama arada çok saçma işler yapıyor ve sabit fikirliliğini çözemiyorum ben. Fakat bunları ''Terim İstifa'' diyerek protesto etmemek lazım, hoca en doğrusunu bulacaktır bence, beklemek lazım.

• selcuk boyle oyadıgı surece elestırı mahkum eger gs maclarını seyredıyosanız son 3-5 mactır hatta lgın basında beri 1-2 mac dısında yaptıgı ekstra bısıy ok kı macları seyredenler benı anlıyodur.tek yaptıgı defanstan top alıp sag sola (sag sol derken dıbındekı bekleree donuyor top kanatlara fılanda dagıtmıo) oynamaktır kı onun dısında hıcbırsey yapmıyor maclarda gecen yılkı attıgı arapaslar kanatlar olsun forvetlere olsun 1tanesı bıle yok ve gececn yıl seyrettıgım selcukla bu yıl seyrettıgım selcuk arasında daglar kadar fark var kısaca soyle solıyım oyunda yaratıcılık adına hıc bıs yapmıyor ama pas dıosan melonun gorevını yapıoyr bı nevı top kesıyor defans yakın mesafelere pas atıyor
  • selçuk inan kötü oynuyor, formsuz demek başka, balon demek başkadır.
    kalitesini defalarca ispatlamış bir futbolcuya balon demek balondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Ben takımın bu yıl evrilmeye çalıştığı sistemi beğenmedim. Geçen sene merkez takımıydık, genelde ortadan etkili paslar yapıp, sonuca ulaşıyorduk. Bu yıl kanat takımı olmaya çalışıyoruz, oyunu kanatlara açıyoruz ama bu nitelikteki kanat oyuncularıyla olmaz bu iş. Aynı şekilde forvet hattı da rezil.

Artık Galatasaray'da skor yükünü forvet oyuncuları üstleniyor, geçen sene bu yük orta saha oyuncularındaydı. Bu ağırlıklı olarak sistemin getirdiği bir durum, bence Burak ve Umut'un yerine aynı düzeyde başka forvetler olsaydı da en az onlar kadar gol atardı. Fakat sene başından beri bu ikili kıymete bindi.

Kabul etmeniz veya etmemeniz mühim değil, Burak teknik olarak Batuhan'la aynı tornadan çıkmış bir adam, Batuhan'ın fazla çalışan versiyonu, ondan başka bir fark olduğunu sanmıyorum aralarında.

Ben olsam Elmander'in yanına Baroş'u denerdim. Baroş bitik olabilir ama kendisine son bir şans verilseydi, belki de bir forvet kazanırdık. Baroş'un, Dünyanın parasını almasına rağmen sene başından beri anca 3-4 maçta düzgün oynayan Hamit'ten, bütün yaz yatan, arkadaşının gözüne yumruk atan Melo'dan daha çok emeği vardır bu takıma.

Terim, bizim için en ideal hoca, en iyi hoca ama arada çok saçma işler yapıyor ve sabit fikirliliğini çözemiyorum ben. Fakat bunları ''Terim İstifa'' diyerek protesto etmemek lazım, hoca en doğrusunu bulacaktır bence, beklemek lazım.

Dogru bir yaklasim madem kanatlardan oynamayi düsünecektin gecen sezon o zaman Keita alinacak gibiydi, Kewell vardi oynatirdin bunlari ha ligi kacinci bitirir kacinci haftada istife etmek zorunda kalirdi bilemiyorum ama yapardi uyanik davranip pres yapan takim oyunu oynayan sisteme döndü belki teknik olarak Keita, Kewell gibi degillerdi ama topu tutup kapan ve ceviren orta saha defansa yardim eden takim kurdu.
    Bu sezon tam tersine kanatlardan oyniyacak adamlara yönelmeye kalkisti oda yemedi yemezde zaten elemanlar gelmis Selcuk gibi adama laf atar olmuslar.
    Bu Melo zaten bu kadar oynardi gecen senede bu kadar oynuyordu ama gecen sene 6 kisilik orta saha gibi oynuyordun forvetlerinle gerci genede o 2 forvet olayin seni pek cok macta yakti yada zorladi.
    üstelikde Madrid, Bayern nerde oynamis olursa olsun Hamit sag acik falan hikaye ya orta saha oynar yada forvete yakin oynar diger konuda Emre kötüde oynasa köpek gibi kosar ama Amrabat gibi adami aldirirken düsünceksin bu elamanin sorumsuz olucagini yenilen kac golde elaman kendi bölgesinde umursamaz sekilde bekliyor top rakipte iken be Riera yada Baltaya yardim eedyim diye düsüncesi bile yok Gencler macinda rakip faul kullanip orta sahadan gol yeniliyor Amrabat efendi top ile ayni cizgide bekliyor.
    Dün mesala Riera seyrederken zevk aldim ilk defa olarak ama takimi öyle sacmaliklar icine soktularki sirk gibi 2 tane salakca degisiklik yapip Hamiti taraftara yem yapiyorsun ve Elmanderin Umuttan daha fazlasinin yapicagini saniyorsun üstelikte kalecin sakat bir halt olmaz diye bekleyip duruyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Joe_

selcuk boyle oyadıgı surece elestırı mahkum eger gs maclarını seyredıyosanız son 3-5 mactır hatta lgın basında beri 1-2 mac dısında yaptıgı ekstra bısıy ok kı macları seyredenler benı anlıyodur.tek yaptıgı defanstan top alıp sag sola (sag sol derken dıbındekı bekleree donuyor top kanatlara fılanda dagıtmıo) oynamaktır kı onun dısında hıcbırsey yapmıyor maclarda gecen yılkı attıgı arapaslar kanatlar olsun forvetlere olsun 1tanesı bıle yok ve gececn yıl seyrettıgım selcukla bu yıl seyrettıgım selcuk arasında daglar kadar fark var kısaca soyle solıyım oyunda yaratıcılık adına hıc bıs yapmıyor ama pas dıosan melonun gorevını yapıoyr bı nevı top kesıyor defans yakın mesafelere pas atıyor

Galatasarayda her maç istikrarlı oynayan bir tane topçu söyle.
  • Bu yıl takımın bir sistemi olmadığını düşünüyorum.

Amrabat ve Melo hayal kırıklığı oldu benim için ve selçukta olmaya yakın. Bu takım bu sistemle Avrupada başarılı olamaz. Herkes topu içeriye ortalıyor burak vurdu vurdu vuramadı gol falan yok. Bir sistem olmadığı gibi B planıda yok. Kısacası GSnin maçlarını izlerken zevk alamıyorum artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.