Şimdi Ara

selçuk inan balonu(DEVAM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
9.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    selçuk destekçilerini görmeye devam edelim.

uzun uzun yazmayacağım, gerek yok, zaten bilenler biliyor düşüncelerimi diğer başlıklardan,

sadece bu maç üzerinden çok kısa yorum yapacağım, evet maçta gördük ki kaliteli paslar atabilme yeteğine sahip, zaten bunu herkes biliyor ama işe yarıyor mu? hayır.

gereksiz paslarla atağı öldürüyor, pas atmış olmak için pas atıyor, 10 metre top sürmüyor, dikkat edin bu adam 4 4 2 nin göbeği yani en kilit yerinde...

demek istediğim şu gs atak yaparken iyi bakın, o kafanıza artık sokun, bir insana bir laf bir kere anlatılır,

rakibin defans hattının önünde bulunan hattı çalımla ya da verkaçla geçip defansla karşı karşıya kalmamız gerekirken selçuk o hattın önünden millete gol attırmaya çalışıyor, e buda imkansız, o hattı yarıp geçemiyor, o hattı geçmek için messi olmaya gerek yok, dikine giden ve çalım özelliğin olması yeterli. o hattı geçmeden maçı bitiriyoruz nerdeyse ve hava topu golüne seviniyoruz. gs nin adam akıllı atağı yok, içeri giremiyor ki karadüzen, rastgele ne olursa, bir iki verkaç belki tutarda, bir iki ara pası belki tutarda gol olur...

siz savunmaya devam edin, ben her maç sonrası bu başlığı açacağım, rezil olacağımı da sanmıyorum.

• Maalesef arkadaş katılıyorum, Selçuk bitmiş bu sene, faul almak için kendini bırakacak uyer arıyor
  • Tamam ama Selçuk'tan daha fazlasını bekleyemezsiniz ki, ki bence gereğinden fazlasını katıyor.
    GS'nin tüm Avrupa maçları olmak üzere çoğu lig maçını izledim, sorunu ileride yetenekli ayaklara sahip bir takım değilsiniz.Topu 3. bölgeye çok rahat taşıyor ama gerisi karambol ve Burak'ın kafalarına bakıyor.
    Melo zaten ölmüş ağlayanı yok,
    Selçuk İnan'a bence haksızlık yapılıyor,geçen yıl ki şampiyonlukta emeği çoktu,GS bu sene geçen yıl ki gibi takım olamadı,tek sorun bu.
  • bu yazdığım 5 veya 6. konu....adam son 6 7 haftadır yok yahu..YOOOK...sadece defanstan top çıkarken topu alıp birine veriyor sonra ileride atak halindeyken yok herif.tamam bunları geçtim rakipler engelliyor diyelim, adam serbest vuruş veya kornerlerde de yok..kendine bakmıyor mu ne??? anlamadım ki..ikili mücadele yok,çalım yok,pas yok vs vs..
  • kazma yönetim amrabata 8 buraga 5 verecene az bişi daha ekleyip demba ba yı alsalardı keşke.
  • Ula vicdansız herifler
    Geçen maçta Selçuk yoktu gördük takım ayağında top bile tutamadı iki pas yapmaktan acizdi.Selçuk'un değerini o maçta anladım.Selçuk oynarsa setleri düzgün bir şekilde uygulayabiliyoruz.Aynı zamanda Selçuk olmadığında takım oyun hızını ayarlayamıyor.Yenilsek de yensek de garip düzensiz bir futbol ortaya koyuyoruz.Selçuk ise gerektiğinde oyunu hızlandırıp soğutabiliyor.
    Lütfen maçları dikkatli izleyin iyi oynamak demek her zaman gol atıp asist yapmak demek değildir bu adamın hakkını yemeyin arkadaşlar cidden çok önemli bir oyuncu bizim için.
  • Yahu kardesim izlediğinizi gormüyorsunuz bari konusmayın.
    Selcuğun etkisiz olmasının nedeni ortasahanın komple melo selcuk üstüne kalması eskiden formda engin , emre colak da o bolgeye gelir ortasaha daha kalabalık olurdu şimdi selcuk ile melo ortahasa yuvarlağını gecmediği halde elini kolunu sallayan geciyor.Adam ne yapsın ortasahanın ortasında 11 kişi geride kalan takıma arapas mı atsın.Xavinin bile yapamayacağı 50 metrelik arapaslar mı bekliyorsun.Futbolun etkili olmadığı, basit oynandığı ortasaha bolgesi civarında oldukları icin bu oyuncular bu sene etkisiz gozüküyor

Gecen seneki yardımlaşma yok takımda hele sol tarafta bir amrabat varki evlere şenlik. gecen sene melo cıkardı, selcuk cıkardı yine de ortasahada acık vermezdin şimdi ikisi mecburiyetten kalmasına rağmen gelen gecen geciyor ortasahayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Skor taraftarı ile diyloğa bile girmeyin.
  • ben insanlara şunu da anlatamıyorum.

sürekli selçuk geçen senede süperdi bu sene niye böyle diyor...

ben geçen sene selçuk'un yetersiz olduğunu yine gördüm ve etrafta söylüyordum mükkemmel gidişe rağmen ama millet bana kızıyordu, haklılardı çünkü iyi performans gösteriyordu, ve bana öyle demelerine tepki vermiyordum, tek dediğim seneye görüşürüzdü.

selçuk'un geçen sene güzel görünmesinin sebebi, takımda kanat olmaması ve sürekli içten gitmemiz, engin ve melo'nun ekmeğini yedi, melo sürekli topla çıkıyordu, engin yarıyordu rakibi, e tabi selçuk'ta amele değil, sonuçta futbolcu, bunu da değerlendirdi, bunu iyi kullandı.

şimdi kanatlara yayılınca foyası ortaya çıktı, pas atamaz, çalım atamaz, 10 metre top süremez, topla adam eksiltmez, sırf pas atmak için 10 kişinin arasındaki burak'a pas atar, havadan pas atar...

neyse zamanla anlarsınız. her maç sonrası bunu yapacağım. yapıyorum da zaten. yensekte yapıyorum, çünkü yendiğimiz hiçbir maçta zerre katkısı yok. yeter artık... eğer gs bir yerlere gelmek istiyorsa fernandes tipi, emre belözoğlu tipi oyuncu lazım. bakın bunlar lazım demiyorum, o tip lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

herkes geçer gider FERNANDES kalır.

Onuda sezon sonuna kadar BJK yuvada tutarmı yoksa uçar gidermi bilinmez.
  • bu skor taraftarı diye yorum yapanları, ve buna benzer yorumları kaale almayacağım, kendinizi yormayın. başlığımdan da çıkın gidin.
  • selçuğu eleştirenler ya hiç futbol oynamıyor, futbolu bilmiyor ya da kimsenin bilmediği şeyler biliyor futbolla ilgili.
  • yahu bir insanın çalım atıp, adam eksiltip, dikine gitmesinin etrafındaki insanlarla ne alakası var? bu arada etrafındaki insanlarda eboue, amrabat, melo, hamit, elmander, burak felan yani...

pas atacak adam bulamıyormuşta bilmem ne, yahu bırakın artık, 25 maç oldu her maç aynı laf, aynı saçma savunma, bıkmadınız mı? selçuk'u savunacam diye ölüyorsunuz, arkadaş bu adam sefilleri oynuyor amatör topçu gibi... şuan bir amatörden farkı yok, abartmıyorum bunu, ciddi söylüyorum... şaka mısınız bu bizim gs maçlarını izleyenler nasıl izliyor maçları hayret ediyorum...

biri de demiş ki gs pas yapamıyor o olmayınca... yahu arkadaş şöyle diyim, velev ki dediğin doğru ama o yokken gs %20 pas yapıyorsa o varken %30 a çıkıyor ama bize lazım 2-3 katı yani selçuk istediği kadar diğerlerinden iyi pas yapsın farketmiyor ki, selçuk as oyuncu diğerleri değil ve bizim asımız bile kötü....

HER ZAMAN DİYORUM, GS BAŞARILI OLMAK İSTİYORSA SELÇUK'UN MEVKİSİNE, O DEDİĞİM DEFANSIN ÖNÜNDEKİ HATTI ARTIK ÇALIMLA MI VERKAÇLA MI TOP SÜREREK ADAM EKSİLTEREK Mİ NASIL YAPACAKSA YARACAK ADAM LAZIM... ONUN GERİSİNDE GERİYE AŞAĞI PAS ATAN ADAM DEĞİL...

ben sizin futbol anlayışınızı biliyorum, eğer bugün o frikik girseydi bugün kral olmuştu...

• bence iki etken var selçuk'un geçen sene ki gibi olmamasında.

1) burak yılmaz.
    geçen yıl 4'lü orta sahamız ve 2 forvetimizin paslaşmalarıyla göbekten delip geçiyorduk, zaten iki merkez orta sahamızın skor bazında iyi katkı yapmasının temel nedeni buydu.

bu sene ne oldu? burak geldi, paslaşma organizasyonu dibe çöktü. çünkü elmander ve necati gibi pas yapacak bir adam değil burak. keza sırtı dönük aldığı çoğu top ezilip gidiyor...
    sürekli burak'ı aramasıda bir etken. cidden takım oyunumuzu çok etkiledi bu olay. geçen sene ki maçlarımızı açıp izlerseniz daha iyi anlarsınız.

ek olarak, haddinden fazla kanatlara iniyoruz. kanat organizasyonlarını biraz daha azaltıp merkezden defansı açmaya çalışmakta fayda var diye düşünüyorum.

2) melo'nun performansı.
    selçuk geçen seneye göre daha defansif oynuyor, dolayısıyla sorumluluk almıyor ya da alamıyor. bunu melo'nun performansına bağlıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bu yazdığım 5 veya 6. konu....adam son 6 7 haftadır yok yahu..YOOOK...sadece defanstan top çıkarken topu alıp birine veriyor sonra ileride atak halindeyken yok herif.tamam bunları geçtim rakipler engelliyor diyelim, adam serbest vuruş veya kornerlerde de yok..kendine bakmıyor mu ne??? anlamadım ki..ikili mücadele yok,çalım yok,pas yok vs vs..

6-7 hafta mı? sen fazla iyimsersin, kayserispor maçımız dışında adamın adı söylenmiyor maçlarda nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuksuzbira

bence iki etken var selçuk'un geçen sene ki gibi olmamasında.

1) burak yılmaz.
    geçen yıl 4'lü orta sahamız ve 2 forvetimizin paslaşmalarıyla göbekten delip geçiyorduk, zaten iki merkez orta sahamızın skor bazında iyi katkı yapmasının temel nedeni buydu.

bu sene ne oldu? burak geldi, paslaşma organizasyonu dibe çöktü. çünkü elmander ve necati gibi pas yapacak bir adam değil burak. keza sırtı dönük aldığı çoğu top ezilip gidiyor...
    sürekli burak'ı aramasıda bir etken. cidden takım oyunumuzu çok etkiledi bu olay. geçen sene ki maçlarımızı açıp izlerseniz daha iyi anlarsınız.

ek olarak, haddinden fazla kanatlara iniyoruz. kanat organizasyonlarını biraz daha azaltıp merkezden defansı açmaya çalışmakta fayda var diye düşünüyorum.

2) melo'nun performansı.
    selçuk geçen seneye göre daha defansif oynuyor, dolayısıyla sorumluluk almıyor ya da alamıyor. bunu melo'nun performansına bağlıyorum ben.

valla usta şu var şunu es geçmeyelim,

eğer tek forvete dönersek selçuk iş yapar, iş yapamasa bile bundan daha iyi oynar,

şuanki haliyle 4 4 2 oyuncusu değil, 4 4 2 oyuncusu kıvrak olur, çalım atar, topla adam eskiltir, kanata girer orta açar pres yapar, zaten bu oyuncuların değerli olmasının sebebi budur, bunu a dünyada sadece xavi fabregas vs yapmıyor bkz fernandes bkz emre belöz bakz alper potuk bakınız linderoth... linderoth da nerden aklıma geldiyse,

ayrıca linderoth gibi oyuncu türkiye'ye gelmedi, allah kahretsin ki sakatlık belası...

• quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

1) burak yılmaz.

2) melo'nun performansı.

eğer tek forvete dönersek selçuk iş yapar, iş yapamasa bile bundan daha iyi oynar,

şuanki haliyle 4 4 2 oyuncusu değil, 4 4 2 oyuncusu kıvrak olur, çalım atar, topla adam eskiltir, kanata girer orta açar pres yapar, zaten bu oyuncuların değerli olmasının sebebi budur, bunu a dünyada sadece xavi fabregas vs yapmıyor bkz fernandes bkz emre belöz bakz alper potuk bakınız linderoth... linderoth da nerden aklıma geldiyse,

ayrıca linderoth gibi oyuncu türkiye'ye gelmedi, allah kahretsin ki sakatlık belası...

linderoth'a falan gerek yok aslında hacı. koyacaksın takımın en yeteneklisini yani yekta'yı, göreceksin o zaman pas organizasyonlarını. ama başka bir konuda da söyledim, malesef ki çocuğa üvey evlat muamelesi yapıldığı için bunu göremiyoruz. fatih hoca'nın prenslerinden sıra gelmiyor ne yazık ki...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

1) burak yılmaz.

2) melo'nun performansı.

linderoth'a falan gerek yok aslında hacı. koyacaksın takımın en yeteneklisini yani yekta'yı, göreceksin o zaman pas organizasyonlarını. ama başka bir konuda da söyledim, malesef ki çocuğa üvey evlat muamelesi yapıldığı için bunu göremiyoruz. fatih hoca'nın prenslerinden sıra gelmiyor ne yazık ki...

yahu görüyor takım ileri gidemiyor, açamıyor kilidi, o hala amrabat çıksın emre girsin, hamit çıksın bilmem ne girsin, ayıptır ya, selçuk kim ulan, babasının oğlu mu? takım 90 dakika olmuş kilid açamıyor attığımız goller kafa ve karadüzen, gs ye yakışan gol atamıyoruz neredeyse. ama selçuk efendiyi yedeğe alamaz, onu geçtim maçtan bile çıkaramaz.

mesela amrabat, yahu bu transferi bir insan 5-6 maç 90 dakika oynatmaz mı ya? isterse berbat olsun, sen oynat ama yok, adam geldiğinden beri çolak lanetiyle yaşıyor. terim efendi harbindende çok oyuncu ayırıyor...

• Her maç Burak kankasını aramayı keser adam akıllı pas alış verişi yaparsa Selçuk kendisine gelir. Burak gelsin gol sayısını ikiye katlarız demiştir Selçuk ama geçen seneye göre yarı yarıya düştük.
  • Selçuk Melo orta sahasının önüne çift santrafor koyuyorsan ve bunlardan birisi Burak ise siz çok beklersiniz bu ikiliden iyi performansı..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.