Şimdi Ara

selçuk inan balonu(DEVAM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
9.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chris martin

Maalesef arkadaş katılıyorum, Selçuk bitmiş bu sene, faul almak için kendini bırakacak uyer arıyor

patos 64 konu açmış chris martin desteklemiş
    Bozacının şahidi şiracı
    Al birini vur ötekine
    vs. vs. vs

ne derseniz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

evet,
    selçuk destekçilerini görmeye devam edelim.

uzun uzun yazmayacağım, gerek yok, zaten bilenler biliyor düşüncelerimi diğer başlıklardan,

sadece bu maç üzerinden çok kısa yorum yapacağım, evet maçta gördük ki kaliteli paslar atabilme yeteğine sahip, zaten bunu herkes biliyor ama işe yarıyor mu? hayır.

gereksiz paslarla atağı öldürüyor, pas atmış olmak için pas atıyor, 10 metre top sürmüyor, dikkat edin bu adam 4 4 2 nin göbeği yani en kilit yerinde...

demek istediğim şu gs atak yaparken iyi bakın, o kafanıza artık sokun, bir insana bir laf bir kere anlatılır,

rakibin defans hattının önünde bulunan hattı çalımla ya da verkaçla geçip defansla karşı karşıya kalmamız gerekirken selçuk o hattın önünden millete gol attırmaya çalışıyor, e buda imkansız, o hattı yarıp geçemiyor, o hattı geçmek için messi olmaya gerek yok, dikine giden ve çalım özelliğin olması yeterli. o hattı geçmeden maçı bitiriyoruz nerdeyse ve hava topu golüne seviniyoruz. gs nin adam akıllı atağı yok, içeri giremiyor ki karadüzen, rastgele ne olursa, bir iki verkaç belki tutarda, bir iki ara pası belki tutarda gol olur...

siz savunmaya devam edin, ben her maç sonrası bu başlığı açacağım, rezil olacağımı da sanmıyorum.

Duygularınızı alalım ?

• Selçuk trabzondan galatasaraya geçerek türk futbolunun tarihini değiştirdi, derbilerdeki üstün oyunu bir yana

pas sıralamasında 3.

asist krallığında ibrahimovic ve di mariadan sonra 3., xaviyle aynı sayıya sahip

en çok koşan 4.oyuncu

adam gibi adam tam bir galatasaray kaptanı

türk futbolcularının belki de en çok saygı duyduğu adam

konuştukça gözlerim buğulanıyor heykel dikesim geliyor :(
  • Şu Selçuğu bile çekemeyen adamların içimizden olması ne acı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjksa

Selçuk trabzondan galatasaraya geçerek türk futbolunun tarihini değiştirdi, derbilerdeki üstün oyunu bir yana

pas sıralamasında 3.

asist krallığında ibrahimovic ve di mariadan sonra 3., xaviyle aynı sayıya sahip

en çok koşan 4.oyuncu

adam gibi adam tam bir galatasaray kaptanı

türk futbolcularının belki de en çok saygı duyduğu adam

konuştukça gözlerim buğulanıyor heykel dikesim geliyor :(

katılıyorum...formsuz olabilir.geçen sene daha ofansif oynayabiliyordu şuan onu yapamıyor 2fw birde şınaydır geldi.umarım futbolu geriye gitmez.ben her zaman fw arkasında oynaması tarafatıryım selçuğun.xaviden hiçbir eksiği yok kalite olarak.
  •  selçuk inan balonu(DEVAM)

• bu başlıklarımı öne çıkaranlar var zaman zaman bilerek cevap yazmıyorum, bu kişiler gerçekten benim haksız olduğumu felan düşünüyorlar, ona gülüyorum... bu konu için yakın zamanda ayrıca başlık açacağım ve ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz...
  • Tamam daha ne zorluyorsun sus rezil olma fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nionell

selçuk inan balonu(DEVAM)

bunun yanında, güzel olmuş :)
  • quote:

bu başlıklarımı öne çıkaranlar var zaman zaman bilerek cevap yazmıyorum, bu kişiler gerçekten benim haksız olduğumu felan düşünüyorlar, ona gülüyorum... bu konu için yakın zamanda ayrıca başlık açacağım ve ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz...

Sıktın artık sen de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

bu başlıklarımı öne çıkaranlar var zaman zaman bilerek cevap yazmıyorum, bu kişiler gerçekten benim haksız olduğumu felan düşünüyorlar, ona gülüyorum... bu konu için yakın zamanda ayrıca başlık açacağım ve ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz...

Sıktın artık sen de.

sanane kardeşim

burada hergün yüzlerce mesaj yazılıyor, kimine göre çoğu saçmalık... nasıl ki size saçma gelebiliyorsa bazı şeyler bana da geliyor ama şu forumda görüşünü paylaşan kimseye sen gerizekalısın sen trollsün çek git, sıktın, yeter yorum yapma, görüşünü paylaşma bilmem ne demedim, sana da tavsiye ederim böyle olmanı... belki dinlersen diye.

forum kimsenin tapulu malı değil, kimsenin de başlığını okumak ya da yorum yapmak zorunda değilsin, hakaret vs etmediğim sürece istediğimi yazarım, paylaşırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nionell

selçuk inan balonu(DEVAM)

bunun yanında, güzel olmuş :)

SELÇUK İNANA BİR DAHA LAF ATACAK VARSA
    ALINTILAYIP YAZSIN

• yav he he
  • semih dany'den daha iyi diyenler çıkmış.
  • quote:

quote:

Sıktın artık sen de.

Birde "Başlıklarımı bilen bilir" tarzı cümleler kullanmaz mı. Gören de forum olarak topluca bunu takip ettiğimizi falan düşünecek..
    Lan ne adamlar var burada...
  • Selçuk üst düzey bir oyuncu olmadığını madrid maçında gösterdi. Skor 3-1 ken tüm topları geriye yana oynadı. Farkı varsa o bölümde çıkacaktı ortaya. Teşebbüs bile etmedi, sorumluluk almadı.

• quote:

quote:

quote:

Sıktın artık sen de.

sanane kardeşim

burada hergün yüzlerce mesaj yazılıyor, kimine göre çoğu saçmalık... nasıl ki size saçma gelebiliyorsa bazı şeyler bana da geliyor ama şu forumda görüşünü paylaşan kimseye sen gerizekalısın sen trollsün çek git, sıktın, yeter yorum yapma, görüşünü paylaşma bilmem ne demedim, sana da tavsiye ederim böyle olmanı... belki dinlersen diye.

forum kimsenin tapulu malı değil, kimsenin de başlığını okumak ya da yorum yapmak zorunda değilsin, hakaret vs etmediğim sürece istediğimi yazarım, paylaşırım.

block

• quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Selçuk üst düzey bir oyuncu olmadığını madrid maçında gösterdi. Skor 3-1 ken tüm topları geriye yana oynadı. Farkı varsa o bölümde çıkacaktı ortaya. Teşebbüs bile etmedi, sorumluluk almadı.

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Selçuk üst düzey bir oyuncu olmadığını madrid maçında gösterdi. Skor 3-1 ken tüm topları geriye yana oynadı. Farkı varsa o bölümde çıkacaktı ortaya. Teşebbüs bile etmedi, sorumluluk almadı.

yav he he block
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.