Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ # 2014 GİRİŞLİLER (36 KİŞİ OLDUK ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
13
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorusu olan yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar yazabilirler, pm gönderebilirler. Şehir hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar yazabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemboks

yok kardeşim üniversiteyi arayıp sordum, sende arayıp teyit edebilirsin :)

yalnız ben aradım uzun uğraşlar sonucu cevap alabildim böylece öğrenci işleri efsanelerinin doğruluğuna şahit oldum.

bana dedikleri size yakın zamanda kargo gönderilecek ya da yakında sitede yayınlayacağız ??
  • purpleswag kullanıcısına yanıt
    kardeşim bikaç kişiden konya halkının yobaz olduğunu duymuş ve kızmıştım. ama selçuk üniversitesi memurları tam yobaz ! adam o kadar itici konuşuyor ki üniversiteden soğudum resmen.
  • cemboks C kullanıcısına yanıt
    Yobazdan kastınız ne? Eğer fazla dindar, tutucu demek istediyseniz konuştugunuz adamın itici konuşmasıyla bunun ne alakası var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkla ilişkiler > iletişim fakültesi .

2 sene önce kazanmıştım da bu sene başlıyorum. Yaz kardeşim kavga falan olursa destekleşiriz
  • beyler okul ne zaman başlıycak ? ona göre bilet alalım yanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OmerOktay-

beyler okul ne zaman başlıycak ? ona göre bilet alalım yanmasın

Bizim dersler 15 eylüde başlıyor.Aşağı yukarı hepsi aynı olur diye düşünüyorum
  • MAKİNE İÖ BENİMDE HAYIRLI OLSUN GENÇLER
  • Teknoloji fakültesi, bilgisayar mühendisliği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Benide yaz Rus Dili ve Edebiyatı
  • Evet beyler taa kocaelinden konyaya gidip evimi tuttum, hayırlı olsun 2+1 full eşyalı 550 tl. Merkezi sistem okula 10 dakika yürüyüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Evet beyler taa kocaelinden konyaya gidip evimi tuttum, hayırlı olsun 2+1 full eşyalı 550 tl. Merkezi sistem okula 10 dakika yürüyüş.

Tam olarak nerde ev apartman dairesimi bizde bulabilirmiyiz bu fiyata eşyalı ev.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guerrero58

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Evet beyler taa kocaelinden konyaya gidip evimi tuttum, hayırlı olsun 2+1 full eşyalı 550 tl. Merkezi sistem okula 10 dakika yürüyüş.

Tam olarak nerde ev apartman dairesimi bizde bulabilirmiyiz bu fiyata eşyalı ev.

Çok zor kardeşim.
  • arkadaşlar üniversiteden geçici kimlik kartı gelecek filan diyorlardı.. size geldi mi o tarz bi kargo ?
  • Uluslararası İlişkiler İngilizce oldu eskişehirden sonra konyaya alışmak zor olcak ama neyse
  • aklında sormak istediği sorusu olan varsa yardımcı olabilirim . Bu 2.senem olacak .
  • şu kayıt tarihleri ne zaman belli olucak
  • purpleswag kullanıcısına yanıt
    Belli zaten 1-5 eylül, yerleştirme sonucunda yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

Belli zaten 1-5 eylül, yerleştirme sonucunda yazıyor

orasını biliyorum da her bölümün farklı bi günü ve saati oluyor diye biliyorum ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.