Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ # 2014 GİRİŞLİLER (36 KİŞİ OLDUK ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
13
Favori
10.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: heveskiran

quote:

Orijinalden alıntı: Systematichaoss

Konya nasil bir yer yasayan var mi.Sosyallik yonunden.Ev mi tutsam yoksa yurttta mi kalsam bilemedim.Acaba kiralar pahali mi

öğrenciler genellikle bosna'da kalıyor hocam. ben bosna'da yaşamıyorum ama bir öğrenci için gereken her şey mevcut diyorlar. merkezde yaşamaya kalkarsan birkaç kafe vs. dışında pekte sosyallik arama. her şey bosnada bitiyor yani. konya biraz garip bir şehir, 300'e oturan da tanıyorum 750'ye oturan da. Ortalama ev kiraları 450-600 arasındandır merkeze yakın civarlarda. Bosna için birkaç yıl önce ucuz diyorlardı ev kiraları açısından ama son durumdan bir haberim yok.

Tesekkurler hocam.Konya da hic bulunmadim otobusle icinden gecmek haric.Konya daki arkadaslarim guzel bir sehir diyorlar.Serin temiz havasi varmis.Antalya dan konya ya gidiyorum umarim hemen alisirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pembeterlik

Ilk sene yurtta kal derim alisma acisindan

Mantikli aslinda bir sure yurtta kalip cevre yaptiktan sonra eve cikmak daha mantikli

• Ben de antalya dan gidiyorum bro.

Alışabilsek bari

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

Ben de antalya dan gidiyorum bro.

Alışabilsek bari

Alisiriz alismasinada ne kadar zaman gececek bakalim

• Dedikleri gibi aşırı yobazlarsa biraz zor :D ama o kadar değildir heralde

• Abartmayın be.Araştırdım gün içinde orada yaşayan,okuyan aramadığım konuşmadığım kişi kalmadı.Herkesten çok çok olumlu şeyler duydum.Hele ki hukuk kazandım Selçuk Hukuk bir markadır.İnsanlar yobaz değil sessiz sakin kendi halindedir diyorlar.Karalamayı ne kadar kolay başarıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilinmeyenArtist -- 23 Temmuz 2014; 23:58:28 >
  • Neredesiniz selçuk ahalisiii?
  • Ben duyduklarımı dedim. Bence de abartıldığı kadar olduğunu zannetmiyorum , görücez

• Mühendislik fakultesinde olanlar Whatsapp grubu kuralım. :)

• http://forum.donanimhaber.com/m_95091827/f_//tm.htm#95095416

Hukukçu arkadaşları buraya alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Benide yazın Selçuk haritaya

hocam hayırlı olsun. 4 yıl sınıf arkadaşı kalacaz

Sana da hayırlı olsun. Sınıfa girince gel pc pc derim. Bul beni
  • Numaraları atın whatsapp grubu kuruyorum . Hukukçular ayrılmış mühendislikler de ayrılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Abartmayın be.Araştırdım gün içinde orada yaşayan,okuyan aramadığım konuşmadığım kişi kalmadı.Herkesten çok çok olumlu şeyler duydum.Hele ki hukuk kazandım Selçuk Hukuk bir markadır.İnsanlar yobaz değil sessiz sakin kendi halindedir diyorlar.Karalamayı ne kadar kolay başarıyorsunuz.

Ben de Selçuk Hukuk kazandım. Orada okuyan kuzenim var oldukça iyi yorumlarda bulundu. İnternetten okuduklarım da gayet iyi şeylerdi. Selçuk Üniversitesi ortam olarak iyi diyorlar. Konya'da 1 yıl yaşadım yerli halkı hakkında iyi şeyler diyemem onu da belirtmek isterim. Konya güzel şehirdir. Üniversite çok sosyaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

Dedikleri gibi aşırı yobazlarsa biraz zor :D ama o kadar değildir heralde

Yobazı da var ama abartılacak kadar değil, o kadar yobaz bir kaç büyük şehir hariç her yerde var. Ki siz o yobazları görmeyeceksiniz çünkü Bosna'da oturmuyorlar. Geneli Karatayda oturan yaşlı kesim. Bosna Hersek mahallesi tamamen öğrencilerden oluşuyor neredeyse. Merak etmeyin sıkıntılı değil oralar :)
  • Comfortfamily kullanıcısına yanıt
    Öyle diyosan öyledir

• ermisss kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bulurum sizi
    yalnız hocam biz hazırlığı napacaz?

• gel pc pc kullanıcısına yanıt
    Özele gel :)
  • arkadaşlar tercih yaparken tercih ekranında mesela bir bölüm için özel koşullar yazıyordu 17 21 vs. işte ingilizce hazırlık sınıfı en az %30 ingilizce falan diye
    selçuk mimarlıkta hiçbir özel koşul yoktu yani ingilizce hazırlık da yok anlamına geliyor değil mi bilen birinden de duymak istiyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukozer4444

Mühendislik fakultesinde olanlar Whatsapp grubu kuralım. :)

Valla yav nerde bu muhendisler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.