Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ # 2014 GİRİŞLİLER (36 KİŞİ OLDUK ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
13
Favori
10.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mühendisleer. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni gelen arkadaşalr bölümleri söylesinler yazalım.
  • Hukuk (i.ö)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yıl zorunlu hazirlik olayi nasil olacak muaf olamiyor muyuz ?

• Hyperia47 kullanıcısına yanıt
    İngilizce yeterlilik sınavı diye bir şey var. Onu geçenler direk 1. sınıftan başlıyormuş.
  • tekin30 kullanıcısına yanıt
    peki hangi bölümlerde hazırlık var biliyor musunuz ya da nereden öğrenebiliriz?
  • killerbow kullanıcısına yanıt
    Tercih listesinde özel koşullardan bakabilirsiniz. (Bk.15 =İng. hazırlık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekin30

İngilizce yeterlilik sınavı diye bir şey var. Onu geçenler direk 1. sınıftan başlıyormuş.

Hocam acaba zorluk derecesi ne olur bu sinavin ?

• Hyperia47 kullanıcısına yanıt
    TOEFL: "Test of English as a Foreign Language" isimli bir sınav. Şahsen benim gözüm korktu.
    Edit : Detalı bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekin30 -- 24 Temmuz 2014; 2:23:23 >
    tam da sorduğum şeydi herhangi bir özel koşul yok bende teşekkür ederim
    1. sınıftan başlamanın sene kaybı açısından avantajlı olduğunu düşünüyorum iyi oldu bence
  • Rus Dili ve Edebiyatını kazananlar bence 2.tercihlerde başka bi okula girmeye baksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Rus Dili ve Edebiyatını kazananlar bence 2.tercihlerde başka bi okula girmeye baksınlar.

Öyle bir şansları yok hocam
    Hazırlığı geçme sınavı TOEFL mıymış naptınız olum siz kalbime mi indireceksinizlan.olur mu öyle şey :( toefl benim bildiğim ABD'nin tüm dünyaya uyguladıgı bi sınav kayıt ücreti 250 dolardan fazla diye biliyorum bu Toefl belgesini alırsanız ABD'de bile iş bulabiliyosunuz İngilizce'nin kesin belgesi diye biliyorum :/
  • quote:

Rus Dili ve Edebiyatını kazananlar bence 2.tercihlerde başka bi okula girmeye baksınlar.

sebep belirtmende fayda var
  • Dark_23 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamış olabilirim
    ''Yükseköğretim programına ilk defa kayıt yaptıran öğrenciler, kayıt yaptırdığı öğretim yılının başında, rektörlükçe düzenlenen bir yabancı dil seviye tespit sınavına tabi tutulurlar.'' böyle bir şey de yazıyor. link
  • killerbow kullanıcısına yanıt
    selçuk üniversitesinin sitesinde tanıtım kılavuzu gibi birşey vardı ordan bakmıştım ben
  • Bilgisayar müh.(iö)

• Bu kadar mıyız aekdaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

sebep belirtmende fayda var

Çünkü 50 kişi girer 5 kişi mezun olur bazı derin meselelerden ötürü.

• Ha gençler bu arada öncelikle aradığınızı bulamayacağınızı şimdiden belirteyim sonra çok büyük beklentiler içinde olmayın. İlk senenizde yurtta kalmanızı tavsiye ederim Üni. içinde Aladdin Yurdu var KYK'nın oraya kapak atabilirseniz ne ala. Atatürk Yurdu da iyidir ama biraz tuzludur o da kampüsün içindedir. Okulun merkeze yani zafere uzaklığı tramvayla 50dk dolmuşla da hemen hemen aynı süredir ama Bosna mahallesi size gayet yeterli olacaktır. Otogarla yakın sayılır ama tren garı baya uzaktır. Gidebileceğiniz iki tane büyük avm var biri Kent Plaza diğeri Kule Site bi de Bosna Mahallesinde Oval çarşı var. Eğlence mekanı olarak Rixos'ta Inferno ve Xside pub var. Sporla ilgilenenler için stad tarafında İkonyum Sportif Yaşam Merkezi var içinde Body-fitness salonu, olimpik havuz, sauna ve buhar odası bulunuyor ve öğrenciye çok makul indirimleri vardır. Aslında uni.ye ait ama işletmesi özel. Ha bi de kampüsün içinde ücretsiz tramvay ulaşımı var çoğu fakülteye tramvayla gidebiliyorsunuz. Daha aklınıza takılan sorular varsa cevaplayabilirim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.