Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ # 2014 GİRİŞLİLER (36 KİŞİ OLDUK ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
13
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

quote:

quote:

hangi konu hakkında bilgi edinmek istiyorsun, ben kalmadım ama kalan arkadaşlarım var. Onlara sorabilirim istersen

Kayıt,yemek,hukuk fakültesine yürüyerek kaç dakika hocam?

Kayıt normal özel yurtların kaydı gibiymiş, arkadaşım 2 yıldır kalıyo, o arayarak kaydolmuş ama herkesi kaydederlermi bilmiyorum dedi. Ücreti 4000 TL miş, ücreti her dönem başlangıcında veriyorlarmış.

Yurtta ücrete yemek dahil değil, piramit diye biyer varmış ordan yemek yiyiyorlarmış, bildiğim kadarıyla yurdun içindede mutfak tarzı yerler vardı ocak filan, kendinizde orda hazırlayabilirsiniz diye hatırlıyorum. Ama yurdu arayıp detaylı bilgi almanı öneririm.

hukuk fakültesiyle arası heralde 800-900m filandır, google maps'te ölçüm vardı ordan bir bakistersen. Bizim orda kalan arkadaş, kampüsün girişindei tramvay hattına yürüyo ordan ücretsiz binip mühendislik fakültesi durağında iniyo. Hukuk fakültesininde tramvay durağı var sende öle yapabilirsin

Öncelikle teşekkür ederim. Acaba ne zaman aradı da kaydoldu arkadaşınız?

sordum ama hatırlamıyomuş, bu günlerde arasınlar diye tavsiye etti

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hangi konu hakkında bilgi edinmek istiyorsun, ben kalmadım ama kalan arkadaşlarım var. Onlara sorabilirim istersen

Kayıt,yemek,hukuk fakültesine yürüyerek kaç dakika hocam?

Kayıt normal özel yurtların kaydı gibiymiş, arkadaşım 2 yıldır kalıyo, o arayarak kaydolmuş ama herkesi kaydederlermi bilmiyorum dedi. Ücreti 4000 TL miş, ücreti her dönem başlangıcında veriyorlarmış.

Yurtta ücrete yemek dahil değil, piramit diye biyer varmış ordan yemek yiyiyorlarmış, bildiğim kadarıyla yurdun içindede mutfak tarzı yerler vardı ocak filan, kendinizde orda hazırlayabilirsiniz diye hatırlıyorum. Ama yurdu arayıp detaylı bilgi almanı öneririm.

hukuk fakültesiyle arası heralde 800-900m filandır, google maps'te ölçüm vardı ordan bir bakistersen. Bizim orda kalan arkadaş, kampüsün girişindei tramvay hattına yürüyo ordan ücretsiz binip mühendislik fakültesi durağında iniyo. Hukuk fakültesininde tramvay durağı var sende öle yapabilirsin

Öncelikle teşekkür ederim. Acaba ne zaman aradı da kaydoldu arkadaşınız?

sordum ama hatırlamıyomuş, bu günlerde arasınlar diye tavsiye etti

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkenn

Hukuk kazananlara gecmis olsun

yav sen ne diysen?
  • selçuk üniversitesi'ni kazanıp "orası nasıl bir yerdir, üniversitenin kızları güzel midir, konya'da ne yapacağım ben?" diyen, üniversiteye yeni adım atmış bünyelere yol gösterebilmek için hazırlanan naçizane önerilerdir. üniversite ve konya konusunda birkaç kelam etmenin, selçuk üniversitesini kazanan ama üniversite ve konya hakkında fikir sahibi olmayan bünyelere az da olsa fikir vereceği, yol göstereceği kanaatindeyim.

- konya merkezi*** ve üniversiteye yakın yerleri** gezin, görün; hangi semtin beklenti ve amaçlarınıza daha uygun olduğuna karar vererek ev veya yurt seçiminizi yapın.

- normal ya da ikinci öğretim olmanız farketmez; üniversite kampüsü her daim eser ve rüzgarlı olur. bu yüzden evden çıkarken üzerinize daima birşeyler alın.

- üniversite kampüsünün büyüklüğünü, üniversitedeki öğrenci sayısının çokluğunu, üniversite hocalarının sayı ve bilgi bakımından birçok üniversiteden daha üstün olduğunu, kütüphanenin ve bilgisayar merkezinin* türkiye'deki birçok üniversiteden büyük olduğunu ve selçuk üniversitedeki imkanların anadoludaki birçok üniversitede dahi bulunmadığını görün ve aklınızdan çıkarmayın.

- büyük şehrin büyük üniversitesinde okuduğunuzu, üniversitenizin işverenler tarafından itibar gören, sevilen, işe alımlarda da ön sıralarda tercih edilen bir üniversite olduğunu unutmayın.

- üniversitenin kalabalık nüfuslu olduğuna bakmayın, aldanmayın; mümkünse kendi yağınızda kavrulun. az ama öz arkadaş edinin (bahsi geçen önerme; genelleme yapmaya müsait ve bütün üniversiteler için geçerlidir. ayrıca tecrübe ile sabittir).

- üniversitenin kızları nispeten güzeldir; ancak güzel bir kız bulursanız hemen atlamayın. o kızın, erkek arkadaşı olma olasılığı yüksektir. malum, üniversitenin nüfusu kalaba. siz sadece temkinli olun yeter.

- konya öğrenci olmak ve yaşamak için gayet güzel bir memlekettir. nice öğrencilerin konya'ya ve selçuk üniversitesi'ne 1. sınıfta ağlayarak, konya'ya ve üniversiteye küfür ederek, geldiklerine (kimbilir, belki siz de...) ama mezuniyet sonrasında ağlayarak, konya'dan ve selçuk üniversitesinden ayrılmak istemeyerek, gittiklerine şahit olacaksınız (kimbilir, belki siz de...).

kıssadan hisse, selçuk üniversitesi ve konya hakkında önyargılı olarak söylenenlere itibar etmeyin. zaten benim söylediklerim de bir yere kadar. işte bu yüzden, konya'yı ve selçuk üniversitesini kendiniz görün ve son kararı siz verin.

ALINTIDIR

• Konyahmet kullanıcısına yanıt
    2.öğretimler hazırlık içinde para ödüyor mu bide hazırlıkta da ayırıyolar mı?2.öğretim 1.öğretim diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatiihy

herkese selamlar inşaat mühendisliği

Eklendi.

Arkadaşlar eve çıkmayı düşünenler bana bir pm atsın konuşalım. Bosna hersek mahallesinde ev tutulacak ona göre ayarlayacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 26 Temmuz 2014; 21:19:12 >
  • Yemek fiyatlarından haberi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

2.öğretimler hazırlık içinde para ödüyor mu bide hazırlıkta da ayırıyolar mı?2.öğretim 1.öğretim diye?

harç konusunda emin değilim ama ödüyolardı galiba, 1. öğretim 2. öğretim diye ayrılma var biri sabah biri akşam geliyo. Hazırlık sınıfınıda kendi bölümünüzde okumuyosunuz YADAM diye bir fakülte var orda okuyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukozer4444

Yemek fiyatlarından haberi olan var mı?

SOTE diye bir mekan var okulun yemekhanesi orası, Yemeklerin fiyatı günlük 2 TL Yalnız 2 veya 3 gün önce rezervasyon yaptırmak gerekiyo.
  • Konyahmet kullanıcısına yanıt
    Öyle mi. Fiyatlar iyi de rezervasyon biraz ilginç. :) Neyse bakarız artık gidince.

• quote:

Öyle mi. Fiyatlar iyi de rezervasyon biraz ilginç. :) Neyse bakarız artık gidince.

sonuçta gelicek adam sayısına göre yemek hazırlanıyo. Yemekler her gün 10 numara denemez ama 3 çeşit yemek 1 tanede tatlı veya salata filan çıkar veya ayran yoğurt duruma göre değişiyo. En az biri yeniyo fiyat uygun. İsterseniz internetten yemek listesine bakarakta rezervasyon yaptırabilirsiniz. Beğenmediğiniz yemek çıktığı gün yaptırmazsınız
  • Makina Mühendisliği kazananlar için ders notlarının paylaşıldığı facebook sayfasını paylaşıyorum, 1. sınıflar için çoğu yararlı şey burda var. Hazırlık okuyucakların şimdilik işine yaramaz ama sınavı geçip direk fakülteye geçenlerin işine yarar.

https://www.facebook.com/selcukmakinapaylasim
  • şimdilik yazın diş hekimliğine ama her an çıkabilirim
  • Size de mesaj gönderdiler mi ?

• tekin30 kullanıcısına yanıt
    Rektörden mi? :) Hayırlı olsun mesajı geldi bana. Numaramı nerden buldular acaba?

• quote:

Rektörden mi? :) Hayırlı olsun mesajı geldi bana. Numaramı nerden buldular acaba?

Ösym aday işlerindeki telefon numarasından atıyolar mesajı
  • Olabilir, evet. :)
  • Yav arkadaşlar yurt işlerini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz?Nerelerde yurt var,fiyatlandırmalar neler,aylık mı yıllık mı.Kampüste yurt var mı merkezde mi
    Bilgisi olan yok mu?
    İnternette araştırıyorum ne fiyat ne birşey yok
  • Forumda yeniyim arkadaşlar . Selcuk harıta muhendisligi kazandım . Orda okuyan 2.sınıf arkadasım bu sene hazırlık kalkıcak dedi . Bölüm sekreterini arıyorum ama telefon acılmıyo . Harita mühendisliği hazırlık hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Systematichaoss

Yav arkadaşlar yurt işlerini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz?Nerelerde yurt var,fiyatlandırmalar neler,aylık mı yıllık mı.Kampüste yurt var mı merkezde mi
    Bilgisi olan yok mu?
    İnternette araştırıyorum ne fiyat ne birşey yok

Kampüste Atatürk Öğrenci Yurdu var, yarı özel bir yurt. Herkes girmek için ciddi torpil gerekli yazmış, ne kadar doğru bilmiyorum.

KYK'ya ait Alaaddin ve Cumhuriyet yurdu var bir de. Biri erkek biri kız.

Bu 3 yurdun 3üde kampüsün içerisinde. Ayrıyetten Bosna-Hersek Mahallesinde özel yurtlar var bolca. Yıllık 4000 ve üstü eğer düzgün bi özel yurt arıyorsanız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.