Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ # 2014 GİRİŞLİLER (36 KİŞİ OLDUK ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
13
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burockkcl

beni de yazın :D Gazetecilik (İÖ) BU ARADA EV ARKADAŞI ARIYORUM

Hocam pm.
  • Çevre Mühendisliği (Iö). Herkese selamlar . Hepimiz icin hayirlisi olur ins.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eklendi
  • Hocam o şarkı nedir öyle ya "hani nerede benim 50 gram pastırmam pastırmam Konyalıdan başkasına baatırmam bastırmam " :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

hangi konu hakkında bilgi edinmek istiyorsun, ben kalmadım ama kalan arkadaşlarım var. Onlara sorabilirim istersen

Kayıt,yemek,hukuk fakültesine yürüyerek kaç dakika hocam?

• Konyahmet kullanıcısına yanıt
    Hocam diş fakültesi ile mühendislik fak. Arası uzaklık ne kadar?

• Beyler o değil de facebookta twitterda sağda solda gördüğüme göre Selçuk toplama kampı gibi. 3 kızdan biri kapalı biri şişman biri gözlüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Beyler o değil de facebookta twitterda sağda solda gördüğüme göre Selçuk toplama kampı gibi. 3 kızdan biri kapalı biri şişman biri gözlüklü

cinsiyetçi olma. erkeklerin hepsi kıvanç tatlıtuğ sanki abicim
  • Arkadaşlar yurtlar ile ilgili geniş bilgisi olan varmı.Devlet veya özel yurtlar ile ilgili.
    Mesela hangi yurtlar daha iyi,yemek veriyorlar mı.Üniveristeye yakın mı.Aylık ücreti ne kadar veya ücreti aylık mı veriyoruz yıllık mı.
    internette İdeal yurtlarını buldum Birkaç tane şubesi varmış ama fiyat falan hiçbirşey yazmıyor.
    Atatürk yurdu yıllık 2.350 TL diyor.Bu ücreti 2 taksitle veriyormuşuz galiba.Aylık yapma imkanımız varmı
    Cevaplarsanız çok sevinirim.Malum yabancısıyız
  • Radyo tele sinemaya yerleştim arkadaşlar hazırlık sınıfı isteğe bağlı ama benim ingilizce seviyem çok düşük okumalımıyım sizce veya okumasam zorlanırmıyım okulda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Hocam diş fakültesi ile mühendislik fak. Arası uzaklık ne kadar?

tam bişey diyemicem ama 800-900 metre filandır en fazla diye düşünüyorum. İstersen dişçilik fakültesinden biraz yürürüm tramvaya binerim dersen Mühendislik Fakültesi tramvay durağı var, orda inebilirsin
    Ek bir bilgi alarak: Kampüsün girişinden başlayarak tramvay ücretsizdir. Bir çok kişi evinden veya yurdundan kampüsün girişine kadar yürür daha sonra ücretsiz olan tramvaya biner.
  • Konyahmet kullanıcısına yanıt
    yakın bir arkadaşım dişi kazandı bende mühendislik fakültesindeyim o yüzden sordum :)

arada buluşuruz falan. kampüste oturmalık sakin yerler var değil mi?
  • quote:

quote:

hangi konu hakkında bilgi edinmek istiyorsun, ben kalmadım ama kalan arkadaşlarım var. Onlara sorabilirim istersen

Kayıt normal özel yurtların kaydı gibiymiş, arkadaşım 2 yıldır kalıyo, o arayarak kaydolmuş ama herkesi kaydederlermi bilmiyorum dedi. Ücreti 4000 TL miş, ücreti her dönem başlangıcında veriyorlarmış.

Yurtta ücrete yemek dahil değil, piramit diye biyer varmış ordan yemek yiyiyorlarmış, bildiğim kadarıyla yurdun içindede mutfak tarzı yerler vardı ocak filan, kendinizde orda hazırlayabilirsiniz diye hatırlıyorum. Ama yurdu arayıp detaylı bilgi almanı öneririm.

hukuk fakültesiyle arası heralde 800-900m filandır, google maps'te ölçüm vardı ordan bir bakistersen. Bizim orda kalan arkadaş, kampüsün girişindei tramvay hattına yürüyo ordan ücretsiz binip mühendislik fakültesi durağında iniyo. Hukuk fakültesininde tramvay durağı var sende öle yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

yakın bir arkadaşım dişi kazandı bende mühendislik fakültesindeyim o yüzden sordum :)

arada buluşuruz falan. kampüste oturmalık sakin yerler var değil mi?

Oturmalık sakin yerden kastın, eğer cafe tarzı yerlerse gökkuşağı alışveriş merkezi var kampüsde, orda cafeler filan var ama gittiğiniz zamana göre sakinlik durumu değişir. Eğer yeşil alan olarak soruyorsanız, tıp fakültesinin önü var genelde herkes orda oturur ama çok fazla sakin olduğu söylenemez, cami ve BİLMER in yanında yeşil alanlar var oralar genelde sakindir. Galiba diş hekimliği ile hukuk arasındada yeşil alanlar vardı ama biz hiç gitmedik. Her ne kadar haritadan bakınca kampüs pek yeşil sayılmasada, içinde bence baya yeşil alan var. Bakımınıda bence güzel yapıyorlar.

• Hukuk kazananlara gecmis olsun

• Devlet ile ozel arasinda fahiş fiyat farki varmi ?

Yoksa eger ozel yurtlardan f/p tavsiye edebileceginiz yer var mi

• diş hekimliği
  • eklendi
  • herkese selamlar inşaat mühendisliği
  • quote:

quote:

quote:

Kayıt normal özel yurtların kaydı gibiymiş, arkadaşım 2 yıldır kalıyo, o arayarak kaydolmuş ama herkesi kaydederlermi bilmiyorum dedi. Ücreti 4000 TL miş, ücreti her dönem başlangıcında veriyorlarmış.

Yurtta ücrete yemek dahil değil, piramit diye biyer varmış ordan yemek yiyiyorlarmış, bildiğim kadarıyla yurdun içindede mutfak tarzı yerler vardı ocak filan, kendinizde orda hazırlayabilirsiniz diye hatırlıyorum. Ama yurdu arayıp detaylı bilgi almanı öneririm.

hukuk fakültesiyle arası heralde 800-900m filandır, google maps'te ölçüm vardı ordan bir bakistersen. Bizim orda kalan arkadaş, kampüsün girişindei tramvay hattına yürüyo ordan ücretsiz binip mühendislik fakültesi durağında iniyo. Hukuk fakültesininde tramvay durağı var sende öle yapabilirsin

Öncelikle teşekkür ederim. Acaba ne zaman aradı da kaydoldu arkadaşınız?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.