Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ # 2014 GİRİŞLİLER (36 KİŞİ OLDUK ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
13
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eklendi arkadaşlar, ev tutacak arkadaşlar bana ulaşırsa iyi olur. 1 kişiye ihtiyacım var.
  • şimdi kyk ya başvurunca kazanabileceğimiz yurtlar hangileri ? resimleri falan var mı
  • up ev arkadaşı aranmaktadır.
  • Sen de sadece iyi yönlerini yazmışsın ama objektif ol hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kivilcim yurdu erkekler icinde var mi bi de varsa 2 ve ya 3 kisilik odalalr ne kadar bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Sen de sadece iyi yönlerini yazmışsın ama objektif ol hocam

Yeterince karalandığına göre artık iyi yönlerini yazarak durumu ''objektifleştirebiliriz'' sanırım.
  • Ramooo7 kullanıcısına yanıt
    Ben de harita mühendisliği kazandım. O bölümde bir arkadaşım da var. O hazırlık okudu ama zorunlu değil dedi. Bana okumana gerek yok diyo ama ben okumak istiyorum.
  • Arkadaslar bu bahsettiginiz yurtlar alaadin Cumhuriyet Atatürk olsun daha da varmı bilmiyorum bunlardan hangileri cemaatin hangisi devletin onu bi söyler misiniz? bi de siz hangisini onerirsiniz?

• Bilgisayardan selamlar.

Muhendislik ve teknoloji fakültesi hakkında bilgisi olan pm atarsa cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muho17

Arkadaslar bu bahsettiginiz yurtlar alaadin Cumhuriyet Atatürk olsun daha da varmı bilmiyorum bunlardan hangileri cemaatin hangisi devletin onu bi söyler misiniz? bi de siz hangisini onerirsiniz?

Alaaddin ve Cumhuriyet KYK Yurdu, devletin yani. Atatürk Yurdu da üniversitenin yarı özel yurdu. İkiside cemaatin değil.
  • strawberryfields S kullanıcısına yanıt
    peki çok teşekkür ederim

• Yarı devlet dediğiniz yani yüksek ücretli yurt bizim kyk başvurusu içine dahil değil mi?Yani orası da çıkabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Yarı devlet dediğiniz yani yüksek ücretli yurt bizim kyk başvurusu içine dahil değil mi?Yani orası da çıkabilir?

Hayır, kykya bağlı değil. Üniversitenin kendisi yaptırdığı için ayrı olarak başvuruyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

Bana atın numaraları gece ya da sabah açarım grubu

Whatsapp grubu kurulduysa nomu vereyim hocam

• ekle hocam makine muhendisliği :)
  • en iyisi hangi yurt erkek icin?

• quote:

Orijinalden alıntı: strawberryfields

quote:

Yarı devlet dediğiniz yani yüksek ücretli yurt bizim kyk başvurusu içine dahil değil mi?Yani orası da çıkabilir?

Hayır, kykya bağlı değil. Üniversitenin kendisi yaptırdığı için ayrı olarak başvuruyosunuz.

Nereden başvuruyoruz söyler misiniz?Benim için çok önemli.
  • quote:

Abartmayın be.Araştırdım gün içinde orada yaşayan,okuyan aramadığım konuşmadığım kişi kalmadı.Herkesten çok çok olumlu şeyler duydum.Hele ki hukuk kazandım Selçuk Hukuk bir markadır.İnsanlar yobaz değil sessiz sakin kendi halindedir diyorlar.Karalamayı ne kadar kolay başarıyorsunuz.

Konya için insanları yobaz benzetmesi çok ilginç :)

Sizin de duyduğunuz, dediğiniz gibi sessiz, sakin, kendi halinde insanlar. Aslen Konya'lıyım, iki sene Mersin'de, yedi seneyi geçkin süredir de Antalya'dayız. Bir şehrin insanlarını karşılaştırmak konusunda biraz da olsun birikimim var. :) Diyeceğim o dur ki, Mevlana şehri için yobaz, soğuk insanlar falan diyenlere bakmayın.

Ayrıca yobaz benzetmesinde bulunanları dini veya siyasi takıntıları olduğunu düşünüyorum. Biraz farklı bir perspektif gibi gelebilir ama inanın temelinde bunlar var. :)

• Bilgisayar programcılığı her ne kadar okulumuz Konya dışında olsa da sonuç olarak Selçuk üniversitesi diye geçiyor (Bozkır Meslek Yüksek Okulundayım)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.