Şimdi Ara

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ~ TOPLANALIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi de i sorum olacak harçları yatıran var mı daha belli olmadı mı acaba çünkü ben atmden tc numaramı yazınca hata veriyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deliboşnak

quote:

Orijinalden alıntı: kars1yaka35

quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

hazırlık seviye belirleme sınavı 3 Eylül saat 10 da imiş. Biz üjiversiteye kayıt olmadan mı gireceğiz bu sınava ? Ya da sabah 8 de falan gidip mi kayıt olacağız.

Ne zaman gırmıstın en son sıteye ? Bu benımde kafama takılmıstı ancak suan sıtede baktıgında 10 eylul olarak goruyorum.

arkadaşlar 3 eylüldeki üniversitede okuyanlar içinmiş bizimki 10 unda olan

Kesin mi kardeş bu kargo gelmedi benim daha
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hazırlık seviye belirleme sınavı 3 Eylül saat 10 da imiş. Biz üjiversiteye kayıt olmadan mı gireceğiz bu sınava ? Ya da sabah 8 de falan gidip mi kayıt olacağız.

Ne zaman gırmıstın en son sıteye ? Bu benımde kafama takılmıstı ancak suan sıtede baktıgında 10 eylul olarak goruyorum.

bana geldi işte benim de kafam karıştı ama babam aramış öyle dedi bana 3 undeki okulda okuyanlar için bizim için değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bana geldi işte benim de kafam karıştı ama babam aramış öyle dedi bana 3 undeki okulda okuyanlar için bizim için değil

evet sınav 10 unda eve gelen kılavuzda çok açık belirtmişler hazırlık atlama sınavı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: zkkp

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet sınav 10 unda eve gelen kılavuzda çok açık belirtmişler hazırlık atlama sınavı diye

ben hazırlık atlama sınavından bahsetmiyorum. zaten bölümümde okuma zorunluluğu yok, bahsettiğim sınav seviyemizi belirleyecek olan sınav.

• Mimarlık ta sınavı geçemezsen okuyorsun demi? Hazırlığı.bide geçme oranı nedir, çoğu kişi geçiyormu.bende 2008e kadar sınav örnekleri var son senelerde birşey değişti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce sınavı hakkında aklında soru işareti kalanlara sölüyorum;

3 Eylül'deki sınav: yatay geçişle gelen ara sınıf öğrencileri için,
    10 Eylül'deki sınav: üniversiteyi yeni kazanan öğrenciler için.

Mimarlık da dahil, zorunlu hazırlık sınıfı olan bütün bölümlerde muafiyet sınavını geçemeyen paşa paşa okur bir sene. Geçme oranı %20-25 diyebiliriz. Geçmiş sınav sorularını Konya'da bulmak mümkün, internet ortamında bulabilir misiniz bilemem.
  • ya kayıt fotoğrafını sakallı çekildim, bi sıkıntı yaratırlar mı sizce?
  • iyi bari iletişimdekilere zorunlu değil hazırlık
  • Kaydımızı sağ salim yaptırdık . Hadi hayırlısı
  • Arkadaşlar merhaba.

Öncelikle size bir bilgi vermek istiyorum.Muafiyet sınavı yerleri açıklandı.

https://asp1.selcuk.edu.tr/asp/ogr/giris.htm

Buradan okul numaranızı ve size gönderilen postadaki kağıtta yazan şifre ile giriş yapabilmeniz mümkün.Ayrıca yabancı diller fakültesine giderekde öğrenebilirsiniz.

Yalnız benim bir sorum olacak.Şifremizi yazıp girdiğimizde bize yeni öğrenci kartı almak istiyormusunuz diye bir soru soruluyor.Bu kart nasıl bişey bilgisi olan birisi acele olarak cevap verebilirse sevinirim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yan Sanayi -- 6 Eylül 2012; 21:35:57 >
  • kimsecikler var mı burda kayıt yaptırdım rus dili ve edebiyatı bölümündeyim var mı bölümden kimse
  • bugünkü sınavda 80 soru vardı.hazırlığı geçmek için kaçını bilmek gerekiyor
  • Beyler bende artık Selçuk'luyum, Dgsden yerleştim.

Elektrik elektronik müh. 2.ö kısmetse okuyacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicke gerek yok

bugünkü sınavda 80 soru vardı.hazırlığı geçmek için kaçını bilmek gerekiyor

48.girdin mi sınava

• açıklanmadıysa bugün yarın açıklanır yadam sonuçları kalan geçen ne durumda?
  • Hazırlık sonuçları açıklandı arkadaşlar...

Benim bir sorum olacak İLK ADIM Rehberinde "KAYIT YENİLEME TARİHLERİ" diye bir şey var. Bu tam olarak ne oluyor? Ne yapmamız gereklidir?

• arkadaşlar şimdi ben sınavda kalmışım hazırlık okuyacağım bilen var mı ders programını 17 sinde açılıyor mu şimdi üniversite. siteden baktım 18 inde açılış töreni varmış yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaşlar hazırlık sınavını geçmişim.
    Şimdi ben Ders seçimini kendim mi yapcam yoksa yeni kayıt olduğumdan üniversite mi yapıyor. yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftherdogan -- 14 Eylül 2012; 19:39:45 >
  • quote:

arkadaşlar şimdi ben sınavda kalmışım hazırlık okuyacağım bilen var mı ders programını 17 sinde açılıyor mu şimdi üniversite. siteden baktım 18 inde açılış töreni varmış yardımcı olabilecek var mı?

Akedemik takvime gore 17sinde başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.