Şimdi Ara

Selçuk ve Buraktan Kurtulmalıyız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunu sabote ediyolar. Birbirlerine oynamaktan başka birşey yapmıyolar. Takıma sırf zararlar. Mancini gibi disiplinli bir teknik adam ztn izin vermez ve bunu görecektir. Bu 2 sini şutlasak kafamız rahatlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak'tan yıllar önce kurtulduk zaten. Ayrıca takım kapanır bizim (Fenerli) Selçuk gitmez.
  • Kusura bakmayın ama Mancini'nin disiplinliğine ben inanmıyorum. En azından Mancini disiplinliyse FT de hayli hayli disiplinlidir.

• aynen fenerbahçenin aksayan iki bölgesi zaten. acilen şutlanmalılar
  • Tüm forumlar » [Spor] » Taraftara Özel Forumlar » Fenerbahçe » Selçuk ve Buraktan Kurtulmalıyız.

• Beyinsiz Adam bile çözdü olayı...
  • konuyu yanlış yere açmış olabilirim fakat fbli arkadaşlarda bu konuyu yorumlayabilir, sonuçta dışardan daha objektif bakılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • U 17 takım kalecimiz Burak'la ne alıp veremediğin var?

çocuğun nesini beğenmedin?

ayrıca Selçuk Reyiz jübilesini bizde yapar gene de ayrılmaz. Nası bi bağlandıysa artık 15 sene sonra Başkan olursa şaşırmam
  • ülke senden kurtulsa bu konudan daha önemli bir mevzu olurdu

• Fenerdeki defans hattı Türkiye'de hiç bir takımda yok,ama;

Galatasaray'ın forvet hattı ve Selçuk İnan'ıda Türkiye'de hiç bir takımda yok.
  • Burak oyunda olduğu sürece kaybetmeye mahkumuz

• Burak gibi arkaya koşu yapabilen bir forvet her zaman bulunmalıdır taktik olarak, ve üstüne üstelik Türk ve kim ne derse desin ayağı düzgündür ama kafayı kaldırıp etrafa bakmadığı sürece iyi bir forvet olamayacaktır sadece, sınır olmasa sorun değil.
    Burada tartışılacak konu Burak'ın yedek olup olmaması ve hangi maçlarda oynayıp oynamaması olmalıdır.

Selçuk konusunda patos'a katıldığım yanlar var: sorumluluktan kaçıyor, boş alan olsa bile top sürmeyip pası düşünüyor(özellikle ligin başında çok pozisyon vardı böyle), ama ayağı düzgün, koşar, mücadele eder ve bana göre bu takımın 1 numaralı frikik ve penaltı atıcısıdır. Ben Selçuk'un bunlara rağmen yeri hiçbir Türk topçuyla kapatılamayacak biri olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazma Alerjisi

Burak oyunda olduğu sürece kaybetmeye mahkumuz

Seni banlamadılar mı daha lan ? Adam Burak'a tepki olarak dünyaya gelmiş.
  • burak ve selçuk olduğu için 2 senedir bişeyler yapabiliyoruz değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.