Şimdi Ara

SELÇUKTANDA KURTULUYORUZ SONUNDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beşiktaş istiyormuş? Güldürmeyin adamı.

Trabzonspor'a gidip Burak'la kaldığı yerden devam ederler artık. Hoca alırlar, hoca gönderirler, ense yaparlar.

Trabzonspor'da oynayacak futbolcu da değil artık. İkinci lig oyuncusu bu adam.

• Burak giderken de böyle diyordu taraftar

Şimdi Selçuk gidiyor yine aynı.

Yabancı = Başarı sanan yabancısevici trollere diyecek söz bulamıyorum.

33 yaşında gözden düşmüş yabancı yıldız haberi çıksa kurtarıcı olarak görürler ama gerçek yıldız Selçuk gidiyor diye bayram ediyorlar.

Bulun bakalım şimdi yeni tandem bulana kadar yine şampiyonluk heba olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 3 Ağustos 2017; 11:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Hocam sen ciddi misin? ciddiysen blokla beni yalvarırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Burak giderken de böyle diyordu taraftar

33 yaşında gözden düşmüş yabancı yıldız haberi çıksa kurtarıcı olarak görürler ama gerçek yıldız Selçuk gidiyor diye bayram ediyorlar.

Çok doğru, çok yerinde yorumlarınız var hocam hayranlık ile takip ediyoruz.

• Selçuk , tıpkı Burak gibi vadesini çoktan doldurdu. Artık yeni kanlara ihtiyaç var. Sezon başlamadan gönderilmesi en iyi seçim olur.
  • Hadi inşallah. Avrupa'dan elenmeseydik keşke. Söve söve göndereceğiz galiba.
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alıntılamayın şunu. Troll mesajlarını görmek zorunda değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır boş beleş oynayan takımın en kanserli hücresidir Selçuk.
    Umarım artık bu sene kurtuluruz. Bakın görün Selçuk gitsin, bu takım şaka kalkacak!
  • İşte bu yüzden başarı gelmiyor bize..

Hemen ipi çeken taraftar ve taraftarın gazıyla hareket eden yönetim yüzünden..

Arkadaşlar selçuk hala üst seviyelerde bir 60 dakika rahat futbol oynayabilecek seviyede yapmayın. Selçuk kalistesinde adamları 7 8 milyonlara alıyoruz. Belhandayı aldık kapalı kutu ne yapacağı belirsiz. Tamam gelmiş 32 yaşına maaşında yönetim olarak düzenlemeye gidilir ve bir 3 yıl sözleşme yapılabilir. Bir emre başakşehirde bugün nasıl oynayabiliyorsa biz selçuğu bugün bıraksak yarın başakşehirde beşiktaşta trabzonda bizden aldığının 3te birine mükemmel oyunlar oynarken görebiliriz. indirime gidin maaşında oynasın.

Bir östersund maçında yedekten oyuna girecek oyuncumuz yoktu. Bunun süper ligi var ziraat maçları var. uzun vadede başarı istiyorsak trabzonspor gibi her sene sıfırdan kadro istemekle olmaz. Elinde bulundurursun Selçuk Ndiaye Fernando Tolga vs Teknik direktör kimi hazır formda görüyorsa onu oynatır. Oyuncuların maaşlarını eleştirmeden önce o maaşları verenleri eleştirin. Siz bugün bir iş yerinde çalışırken patron size ne kadar maaş istersin dese kazanabileceğiniz en yükseği istersiniz. burda sizin suçunuz yok. Hakettiğinizden fazlasını veren yönetim demek ki iyi yönetemiyor demektir.

Bir rosicky arsenalde 35 yaşına kadar oynuyorda biz niye bu kadar sabırsızız. 32 yaşında seçlığı gönderip 34 yaşında meloya hevesleniyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shawshank -- 3 Ağustos 2017; 11:24:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Alıntılamayın şunu. Troll mesajlarını görmek zorunda değilim

İstediğiniz kadar troll deyin umrumda degil. Zaten bir insan blok atacaksa forumu niye kullanır anlamam

Neyse sezonun ortasında Selçuk, Trabzon'da esip gürleyince, biz onların altında kalınca "Vizyonsuz Dursun" diye dem vuracaksınız.

Sonra uplarım konuyu.

• The Shawshank kullanıcısına yanıt
    Başakşehir ya da trabzonda iyi oynaması bizi ilgilendirmez. GS da yıllardır kötü oynuyor. İyi oynayacağı da yok. Bize orta sahada oyunu hızlandıran, oyunun yönünü değiştiren oyuncu lazım, başla türlü kapanan takımları açmak imkansız. Tam tersine riske girmesin, top kaybı yapmasın diye hem yavaş hem de garanti ama pozisyon yaratması imkansız yerlere top atıyor. Yıllardır kaçak oynuyor, hala bunu görmeyenlerin olması ilginç.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Alıntılamayın şunu. Troll mesajlarını görmek zorunda değilim

İstediğiniz kadar troll deyin umrumda degil. Zaten bir insan blok atacaksa forumu niye kullanır anlamam

Neyse sezonun ortasında Selçuk, Trabzon'da esip gürleyince, biz onların altında kalınca "Vizyonsuz Dursun" diye dem vuracaksınız.

Sonra uplarım konuyu.

Blok.

• dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Alıntı yapmadan bloklasaydın iyiydi. Trolleyip milleti rahatsız etmek için foruma giriyor bu.
  • quote:

yabancıdan kast ettiğimiz GS'nin aldığı Ndiaye Donk tarzı anadolu futbolcuları değil. Biz yönetimden yabancı istiyoruz anadolu topcularına 7-8m veriyor. Bjk Negredo'yu alıyor,Lens'i alıyor,Pepe'yi alıyor. Yabancı transfer dediğin budur. Bizdekiler yabancıyı bırak topçu değil.

Gerçek yıldız Selçuk'unla sana hayatında başarılar.

• egemena E kullanıcısına yanıt
    Bilhassa alıntılıyorum, başkaları da görsün de bloklasın sucuk ekmekçileri.
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shawshank

İşte bu yüzden başarı gelmiyor bize..

Hemen ipi çeken taraftar ve taraftarın gazıyla hareket eden yönetim yüzünden..

Arkadaşlar selçuk hala üst seviyelerde bir 60 dakika rahat futbol oynayabilecek seviyede yapmayın. Selçuk kalistesinde adamları 7 8 milyonlara alıyoruz. Belhandayı aldık kapalı kutu ne yapacağı belirsiz. Tamam gelmiş 32 yaşına maaşında yönetim olarak düzenlemeye gidilir ve bir 3 yıl sözleşme yapılabilir. Bir emre başakşehirde bugün nasıl oynayabiliyorsa biz selçuğu bugün bıraksak yarın başakşehirde beşiktaşta trabzonda bizden aldığının 3te birine mükemmel oyunlar oynarken görebiliriz. indirime gidin maaşında oynasın.

Bir östersund maçında yedekten oyuna girecek oyuncumuz yoktu. Bunun süper ligi var ziraat maçları var. uzun vadede başarı istiyorsak trabzonspor gibi her sene sıfırdan kadro istemekle olmaz. Elinde bulundurursun Selçuk Ndiaye Fernando Tolga vs Teknik direktör kimi hazır formda görüyorsa onu oynatır. Oyuncuların maaşlarını eleştirmeden önce o maaşları verenleri eleştirin. Siz bugün bir iş yerinde çalışırken patron size ne kadar maaş istersin dese kazanabileceğiniz en yükseği istersiniz. burda sizin suçunuz yok. Hakettiğinizden fazlasını veren yönetim demek ki iyi yönetemiyor demektir.

Bir rosicky arsenalde 35 yaşına kadar oynuyorda biz niye bu kadar sabırsızız. 32 yaşında seçlığı gönderip 34 yaşında meloya hevesleniyoruz.

nerye oynucak 30dk oynuyamaz eski halinden eser yok 2014ten beri düzelmedi daha ne beklicez her sene 3 m alıyor,bide 3 yıl sözleşme diyorsun adam bitmiş artık,emreyle mukayese boşa ediyon emrenın vucut tipi ve sol ayaklı olması sayesinde oynuyor selçuk daha hantal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 3 Ağustos 2017; 12:44:12 >

• defolsun gitsin, büyük ihtimal cumartesi açıklama yaparken mağdur gösterir kendisini. yada öncesinde pankart yaptırsın da öyle çıksınlar maça.
  • Peki size soruyorum Fernando regesten ne performansı bekliyorsunuz ? De jongtan farklı bir futbolcu olduğunu ispat edermisiniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.