Merhaba,html'de select option'da onchange değerine nasıl php fonksiyonu verebilirim?Yardımlarınıza ihtiyacım var.
dediğini tam anlamadım ama sanırım bu işini görebilir. select te tıkladığının value sindeki yere gidiyor <select class="form-control" onchange="window.location=this.value"> <option value="deneme.php?id=1">ÖRNEK</option> <option value="deneme.php?id=2">ÖRNEK</option> </select>
Option value kısmında php tarafından değer çekmek istiyorsun sanırım, onu şu şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum: <select class="form-control" onchange="blabla()"> <option value="<?php echo $_SESSION['name']?>">Name</option> gibi value yerinde php kodu çalıştırabilirsin. Aslında genel mantığı da bu şekilde. Yanlış anladıysam tekrar yazarsan çözmeye çalışabiliriz.
quote:Orijinalden alıntı: Therocqula Option value kısmında php tarafından değer çekmek istiyorsun sanırım, onu şu şekilde yapabilirsin diye düşünüyorum: <select class="form-control" onchange="blabla()"> <option value="<?php echo $_SESSION['name']?>">Name</option> gibi value yerinde php kodu çalıştırabilirsin. Aslında genel mantığı da bu şekilde. Yanlış anladıysam tekrar yazarsan çözmeye çalışabiliriz. Merhaba, teşekkür ederim. Sorun sayenizde çözüldü. İyi günler dileğiyle.