Şimdi Ara

semih_alipek_54 dolandırıcıdır pasifike TİGERGRILL çarı var herkez bilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • semih_alipek_54 dolandırıcıdır pasifike tgergırll çarı var herkez bilir.. tam bir dolandırıcıdır sakın güvenmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xx_Deadly41_xx -- 24 Şubat 2008; 19:32:09 >

• Nasıl Az Daha Acıklayabilirmisin ?

• sıkıLdım artık ya x kişisi beni doLandırdı yok efendim y kişisi benim paramı çaLdı

kardeşim akLınızı başınıza topLayın kazıkLanmayın ağır başLı davranın bak bakaLım o zmn kimse kazıkLayabiLİyomu seni

ne kadar saf bi miLLetiz
  • cocukmusun sen sen kimsin yazıwer suraya
  • SaoL
  • Herhangi bir kanıt göstermeden "... bir dolandırıcıdır." demek de moda oldu. Kanıtını göster tamam diyelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bögüalp

Herhangi bir kanıt göstermeden "... bir dolandırıcıdır." demek de moda oldu. Kanıtını göster tamam diyelim...

Evet Kanıt Lazım
  • NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN BEN SADECE UYARDIM PASİFİKTE ONU BİLMEYEN YOK TİGERLL .SOYULDUK OLABİLİR HERKEZİN BAŞINA GELİR. AMA NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN BEN UYARIMI YAPTIM BB
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx_Deadly41_xx

NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN BEN SADECE UYARDIM PASİFİKTE ONU BİLMEYEN YOK TİGERLL .SOYULDUK OLABİLİR HERKEZİN BAŞINA GELİR. AMA NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN BEN UYARIMI YAPTIM BB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolex -- 26 Şubat 2008; 11:26:46 >
  • ben tanımıyorum o adamı inmidir cinmidir kimdir
    quote:

Orjinalden alıntı: xx_Deadly41_xx

NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN BEN SADECE UYARDIM PASİFİKTE ONU BİLMEYEN YOK TİGERLL .SOYULDUK OLABİLİR HERKEZİN BAŞINA GELİR. AMA NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN BEN UYARIMI YAPTIM BB
  • Saol arkadasim ama seni ne yonden dolandirdi anlayamadim orayi taxi parasindan dolayi ise bos bir topic
  • pasifikte Only4You çarım vardı 75 lv herkez bilir onu çaldı nasıl oldunu bilmiyom ama çaldı.oyunda ilkten ben yapmadım diye glabal attı sonra itiraf ettii. herneseyse dikkat edin o adama benim elime geçse hastanelik olucak ama tm nereli belli değil bi sakarya diyo bi konya bi kus adası . ..NESE GEÇMİŞ
    GEÇMİŞİN DAVASI OLMAZ DİKKATLİ OLUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.