Şimdi Ara

Semih Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dakika.. Sparta Prag ile anlaşan Semih Kaya Galatasaray kampına yarın veda edecek..

Galatasaray ile Sparta Prag 2 milyon euro+bonuslar karşılığında anlaştı..
    https://twitter.com/nevzatdindar

• Harika haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asın bayrakları,kurtuluyoruz sonunda..
  • Güzel haber.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye gider Galatasarayın evladı değil miydi bu
  • Nereden nereye bir zamanlar bülent korkmaz ı geçer deniliyordu.
  • 2 milyon euro mu ?

Gelmiş geçmiş en karlı transferlerden biri olabilir, tam bir çöp bu Semih. Sparta Prag'ı kardeş takım ilan etseniz yeridir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hakan şükür battı sanki
    24 yıl önce açıldı
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam lord joker'in yazdığını yazmak için girmiştim konuya. Sparta Prag'ı kardeş takımı ilan etsek azdır. Bu sene takımda ne güzel gelişmeler yaşanıyor böyle.. Sabri gitti, semih gidiyor, cavanda şutlandı. Bir tek selçuk çöpü kaldı ama zor..
  • Hele şükür be...

Bundan sonrasını Sparta Prag düşünsün.

• Galatasaray tarihindeki en overrated oyuncuydu. Bir daha Florya'nın yakınından geçmesin.
  • 2 milyon çok iyi para yanında tarık cavanda falan hediye edelim sar ver düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

2 milyon euro mu ?

Gelmiş geçmiş en karlı transferlerden biri olabilir, tam bir çöp bu Semih. Sparta Prag'ı kardeş takım ilan etseniz yeridir.

prag lık mevzu değilmiş yani hocaları asıl isteyen, hatırlarsınız inter haberleri vardı semih banko11 iken 13 sezonu o dönemki inter in hocasıydı şu an prag ın hocası stramaccioni
  • Ujfalusi ye teşekkür etmek lazım , aracı olmuş
  • Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar büyük bir dertten kurtulduk. Fakirlere ihtiyacı olanlara yardım ediniz. Tanrı'ya bu günleri bize yaşattığı için Şükran gösterelim.

• Acımız büyük, yastayız.((
  • Topçu müsvettesi gitti sonunda
  • Semih Gitti
  • Abdurrahim Albayrak Florya'dayken adam neydi ayrıldıktan sonra ne oldu...

Alakası var mıdır bilmiyorum ama Semih sonradan çok düştü. İnşallah kendisi için iyi olur.

Para kazandırıp gitti. Uzun süre düşük ücretlere oynadı. İnşallah kendisini Avrupa'da geliştrir. Çok iyi yerlerde görmek isterim. Çok karakterli bir oyuncu idi...
  • Sovereign_Khan kullanıcısına yanıt
    semih sonradan falan düşmedi. hep aynı teneke oyuncuydu. milli takımı da kaç maçta yakmışlığı vardır. defans oynamak için gerekli futbol bilgisine sahip değil kendisi. fizik vs oalyına girmicem, rakibe omuz atıp kendi düşen nadir oyunculardandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

semih sonradan falan düşmedi. hep aynı teneke oyuncuydu. milli takımı da kaç maçta yakmışlığı vardır. defans oynamak için gerekli futbol bilgisine sahip değil kendisi. fizik vs oalyına girmicem, rakibe omuz atıp kendi düşen nadir oyunculardandır.

2012 - 2013 ve 2013 - 2014 sezonlarında as oyuncu değil miydi Semih? Takımın en başarılı iki yılıydı. Fakat sonradan yedek kalmaya başladı diye hatırlıyorum.

Vel hasılı kelam ben beğeniyordum. Sonuçta futbol herkesin kendisinin değerlendirdiği bir oyun. Kanaatim bu şekilde. Gittiği yerde başarılı olmasını temenni ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.