selçuk un bize geldiği dönemden en az 3 4 kilo fazlası var gıdığı belli olmasın diye sakal bıraktı adam
Doğru, iyi yakalamışsın
quote:
Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele
Geçen hafta takım idmanlara başladığında bunu dediğimde forumun tamamı eksiye boğmuştu beni
Hobi olarak bastım eksiyi kanka
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
quote:
Geçen hafta takım idmanlara başladığında bunu dediğimde forumun tamamı eksiye boğmuştu beni
Ulan ne pis adamlarsınız
quote:
quote:
quote:
Ulan ne pis adamlarsınız
Şartlar
quote:
quote:
Alıntıları Göster
yav beyler kızmayın da her futbolcu için de konu açılmaz ki yok aydının vücudu, brumanın kolları, korayın bacağı şimdi de semih bari bunları bir üst konu da toplayın da öyle tartışın yoksa konuya yazacak bir şey de yok bunlar futbolcu her gün antrenman yapıyorlar fitness de çalışıyorlar tabii ki gelişecek zaten gelişmeseydi anormal olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Mockingbird13
yav beyler kızmayın da her futbolcu için de konu açılmaz ki yok aydının vücudu, brumanın kolları, korayın bacağı şimdi de semih bari bunları bir üst konu da toplayın da öyle tartışın yoksa konuya yazacak bir şey de yok bunlar futbolcu her gün antrenman yapıyorlar fitness de çalışıyorlar tabii ki gelişecek zaten gelişmeseydi anormal olurdu
Kolayı var Galatasaray bölümüne girme.
Siz beşiktaş bölümüne girip trollüyorsunuz şurda medenice bir şey sorduk seviyenizi de gördük
quote:
Galatasaray bölümünün wisdom'u gibisin mübarek.
quote:
Orijinalden alıntı: Fhistle-X
quote:
Yok be hocam. Beni seven sayan (öyle umuyorum) , benim sevdiğim saydığım üye çoktur. Sondaki eksiye boğmuştu demesem olmazdı o kadar sanırım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fhistle-X
quote:
Yok be hocam. Beni seven sayan (öyle umuyorum) , benim sevdiğim saydığım üye çoktur. Sondaki eksiye boğmuştu demesem olmazdı o kadar sanırım
Yok hocam eksi olayından dolayı dedim.Son haftada durduk yere normal bir mesajda bir seni eksiye boğuyorlar bir de wisdom'u. Not:Bakma Wisdom da az troll değil ama severim Wisdom'u da.
Fhistle-X
kullanıcısına yanıt
Hiç farkında değilim valla
quote:
ahaha hatırlıyorum o mesajı :D ben de garipsemiştim eksi yağmurunu ama ben de eksilicem bunu galiba eksi sayısını çok görünce ben de basıyom forumda değişik bi kitle var sürü psikolojisi yaratıyorlar zorla :D
quote:
Yaptığın güzel formalar adına ben artı verdim güzel kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: erdemtas
quote:
Yaptığın güzel formalar adına ben artı verdim güzel kardeşim.