Merhabalar , Bugün bir tane sempron 140 aldım , üzerindeki kodu CA(E) ile başlıyordu , sanırım bunlar regor çekirdekli... Taktım , anakarttan acc aktif ettim ve işletim sistemi açıldığında ekran karışık geliyor (rami bozuk ekran kartları gibi) , ses bozuk çıkıyor.Voltaj arttırdım vs. her yolu denedim olmuyor. Sadete geleyim =) regor çekirdekli tüm sempron 140 ' lar açılmıyor muydu ? Benim sorunum 2. çekirdeğin bozuk olması mı yahut tam olarak yapmam gerekenleri yapamamam mıdır ?
Kesin olarak açılacak diye bir kural yok tabiki, şanssız bir işlemciye denk gelmiş olabilirsiniz. Linkteki yazı bu konuda size daha fazla fikir verecektir.
Daha önceden açılan bi sempronum vardı aslında :) onda sıkıntı yoktu , onu satmak zorunda kaldım yeni sempron olmadı ... Asıl merak ettiğim regor çekirdekli sempronların ( 3. harfi e olan ) çoğu açılmış , yerli veya yabancı forumlarda benimle aynı sorun yaşayanları hiç okumadım.
Bende de Sempron 140 var. x2@3000mhz'de kullanıyorum(en son 3790mhz gördüm ama 3ghz yetiyor). 32bit Win7/xp'de sorunsuz ama 64bit Win7/xp'i kurduğumda makine açılmıyor. 64bit'te ancak tek çekirdekli olarak kullanabiliyorum.
Yani çekirdek açılsa bile, işlemcinin nerede patlak vereceği belli olmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme