Şimdi Ara

sempron cpu almaya deger mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    suan en ucuz athlon 190$ civarı...
    p4 2.6 mı alsak tam karar veremedim.
    sempronları tavsiye ediyomusunuz???

• onun yerine ikinci el iyi o/c performanslı 2500 amd barton al.bide iyisinden anakart al.intele verilen paraya yazık.çok pahalı
  • valla şimdi ne yapıcana bağlı hacı ınternet film falan bırazda oyun dıyosan al derım ama yanı cogu oyunu oynarım flaan dersen athlon al derim cunku sempronların cache leri düşük oldu için bazı oyunlarda takılma yapabılır
  • abi bende p4 3.0 cift cekirdek var oyun asla oynamam 3dsmax ve after effect kullanıyorum cok memnunum. yani demek istedigim -sende biliyosun ki, bu bir ihtiyac meselesi ne yapmak istenildigi bence oncelikle bilinmesi gereken sey
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackerJack

arkadasima pc toplamayı dusunuyorum.
    suan en ucuz athlon 190$ civarı...
    p4 2.6 mı alsak tam karar veremedim.
    sempronları tavsiye ediyomusunuz???

naptın arkadaşım soket 754 AMD Athlon 64 3000+ (2000Mhz) 119$+KDV
  • nası olsa yakın zamanda tarih oluyo bu cihazlar. çift çekirdeklerin de çıktığı düşünülürse bence sempron 64 al yapamayacağın hiç bir şey olmaz merak etme. paran cebinde kalsın.
    bi de overclock yaptın mı emin ol athlon ile aynı performansı hatta fazlasını alabilirsin.

• İmzamdaki sistemi kesinlikle tavsiye ederim. + Rami 1 gb yaparsan hiç bir oyunda işlemci darboğazı yaşayacağını sanmıyorum. Overclock ilede 2500 lere kadar çıkaranlar var zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne için kullanacagina bagli ama Sempron+Overclock iyi bir fiyat/performans verir sana
  • Yalnız alırsan en azz 3100 ünü al... Ben 2800 aldığıma pişman oldum sonradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 14 Mart 2006; 0:38:00 >
  • bende celeron var. gayet memnunum. anakartını iyi seçebileceksen celeron kullan. yoksa amdnin ölüsü inteli havada karada döver. intel satıcıları işi bilmedikçe bu amd bizi daha çoooook sollar...
  • sempron alma yazık edersın kendıne cok dadık ıslemcı evde arkadasın pc 2500+ sempron benım pc 2500+ athlon arkadas ın pc kafayı yedırttırıyor cok agır yaa cocuklar kendı pclerını kullanmayıp benım pcyı kullanıyorlar soruyorum arkadas aga senın pc yokmu gıt kendı pc nı kullan dıyorum aga cok agır yaaa senınkı cok hızlı senınkınde zevk alıyorum kullanırken dıyorlar bılmem anlatabıldımmı
  • abi çok acil mi alman lazım bu PC'yi..
    yani Temmuza kadar beklesen ve donanıma ona göre karar versen olmaz mı?
  • acil alınacaksa sempron64 işini görür.
    3000+ modeli oyunlarda p4 3.0 a çok yakın sonuç verebiliyo,bununla ilgili inceleme yapıldı.biz hala soket a sempronla her türlü oyunu oynayabiliyoruz takılma falan olmuyo.ekran kartın yerlerde sürünen bi model değilse gayet güzel oynatır.
    çok profesyonel olmayan işlerin(internet,ofis,gibi) altından da rahatlıkla kalkar zaten.

ağırlıklı olarak başka video-müzik işleme, 3d modelleme gibi işler için kullanacaksan tabiki mecburen tercihini ya athlondan yada p4 den yana kullanmalısın...
  • 2002 yılından beri amd (athlonxp 1800+)kullanıyorum ve de tavsiye ediyorum
    gonlum intel almaya elvermiyo isin acıgı...
    biraz beklemesini soledim.internet cafe icin alacak.
    athlon 64 alıcaksak s939 chipsetlisini alırım...
  • alacaksan athlon64 al 3.0 falan 3000 düşük alcaksan intel al
  • AMD Athlon 64 3200+ VENICE S939
    İşlemciyi en ucuz nerde bulurum
    box tray fark etmez??
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackerJack

AMD Athlon 64 3200+ VENICE S939
    İşlemciyi en ucuz nerde bulurum
    box tray fark etmez??

İyi de bu soket 754 değil ki?
  • zaten s939 chipsetli arıyorum
  • Sempron mu kaldı ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 sene önceki konuyu hortlat sonra sempron mu kaldı de, çok komik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.