Bildirim
sempron mu? celeron mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam yüksek frekans hızına sahip SEMPRON yerine, düşük frekans hızına sahip ATHLON derim.
Bu işlemciler içinde birini seçmeye mecbur kalsam SEMPRON u alırdım ama her iki aileyide beğenmiyorum şahsen bunlarda -
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
hocam yüksek frekans hızına sahip SEMPRON yerine, düşük frekans hızına sahip ATHLON derim.
Bu işlemciler içinde birini seçmeye mecbur kalsam SEMPRON u alırdım ama her iki aileyide beğenmiyorum şahsen bunlarda
+1, bu ikisi arasında sempron ama oyun oynayacaksan athlon almaya çalış -
tşkler arkadaşlar -
bana kalırsa güzel bir lga anakart alırım simdilik te celeron d alıırım, simdide ilerde amd semprona 5 cakarım -
ikisi arasında tercih yapılıcaksa amd sempron alabilirsin ama bence athlon 940 alman daha iyi olur
bunuda düşün bence
-
farketmez celeron veya sempron aynı -
sempron almalısın elbette yalnız az düşük hızlı athlon alsan daha iyi olur. -
sempron daha iyi celerona bakarsan kullnıcı olarak .... celeron semprona felan bes cakamaz bence -
Bence celeron un yeni cıkan D serisi sempronlardan aşşağıya kalmaz bence daha bile iyi D 347 F/P oranı bence çok iyi -
celeron bence daha iyi al celeron bak keyfine -
nie cekeron?
saat hızı düşükse neden celeron?
ordaki 347 347 pin anlamındamı yoksam?
bence ikisinide alma.zaten bu işlemciler yeterince eski.bence biraz daha bekleyip((para biriktirip)) intelin indirimini bekle.fiyatlar bayağı ucuzlayacak.anasayfada göröbilirsin oranları
benim tavsiyem bu indirime kadar sabretmen. -
quote:
Orjinalden alıntı: phobia
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
Bu işlemciler içinde birini seçmeye mecbur kalsam SEMPRON u alırdım ama her iki aileyide beğenmiyorum şahsen bunlarda
+1, bu ikisi arasında sempron ama oyun oynayacaksan athlon almaya çalış
+99
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X