Şimdi Ara

Sen Bizim KOCAMAN Gururumuzsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynattığı futbolu eleştiririz hocalığını taktik anlayışını eleştirebiliriz ancak Fenerbahçeliliği eleştirilemez dik durdu söylemesi gerekenleri söyledi Fenerbahçemizin hakkını tek başına savundu helal olsun.

• Fenerbahçeli Aykut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocaligina karsi tutumumda zerre degisme yok ,hâlâ bana gore Fb nin hocasi degil.Ama baskan ve yonetimin yillardir takimi savunmadigi,hakkini yedirttigi,dograndigi yerde 1 kere bile savunmayan yerde Aykut kocaman cikip catir catir taraftar dilinden konusup takima sahip cikti.

Hoca hatayi en basta yapti.Azizin oldugu yere gelmeyecekti ama,ici elvermedi iste.Aziz gibi Fb lilikle alakasi kalmamis adamin boyundurugu altina girdi.Zaten , aziz Aykut'u kendi basarisizligina zirh olmasi icin getirdi.

Aykut kocaman bu takimda cok guzel idari menejer olur.Takimin hakkini saha ici ve disinda her turlu korur.Aziz gibi kacmaz kose bucak.Son olaylardan sonra sanirim td ligi birakacak oyle bir izlenim verdi son zerzenisinde.Ali Koc baskanligi ve iyi bir td ile birlikte idari menejer olarak kalsin isterim.Hocaligi disinda eskisi kadar nefret etmiyorum kendisinden.Son yasananlar taraftari birlestirdigi gibi,ben de de aykut nefretini azaltti baya.

Su ztk yi alalim cok istiyorum.Kuvvetle muhtemel ligi 2.bitiririz bana oyle geliyor.

• Bir Fenerbahçeli' ye yakışır gibi çok güzel konuştu. Benim için süpriz olmadı. Zaten bu yüzden hocaya hep saygılı yaklaşma taraftarı oldum. O değil de gece gece merak edip zirzopun anlamına bakan oldumu acaba ben gibi. Çok duyuyordum, iyi bir şey olmadığını da biliyordum ama ilk kez merak ettim.
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Sizin sebayi kovup sonra ilahlastirdiginiz gibi miulan bu Beşiktaşlılar olmazsa kime gulecem gece gece:))Ahmet dursunnn seba gitsinnnn

• Em fazla 2 hafta sonra

Sen bizim KOCAMAN nefretimizsin

Konusunda görüşmek üzere

Bye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 26 Nisan 2018; 2:6:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Em fazla 2 hafta sonra

Sen bizim KOCAMAN nefretimizsin

Konusunda görüşmek üzere

Bye
    ben hala öyle düşünüyorum... nefret sebebidir aykut. yaptılarıyla bir nesilde travmalar yaşatmıştır.

aklı başında her fenerbahçe taraftarının dilindekileri söyledi diye o beceriksize methiyeler düzemem. en basitinden bizim forumdan kayra veya dominate’i çıkartsak bjk ve şenol hakkında aynısını hatta daha sertini söylerdi. idareciler basiretsiz diye o beceriksiz de olanı söyledi diye fenerin gururu mururu olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERENAL. -- 26 Nisan 2018; 2:19:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biz varya boşa yaşıyoruz.
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En fazla kişisel hatadan puan kaybını Fener yaşadı bu sezon.Kadro desen en kötüsü 3 büyükler içinde (10 transfer yaptı demeyin çoğu rotasyon kadro içindi, en basitinden geçen sezonki Antalyaspor maçındaki kadroyla bu hafta oynanan maçın kadrosuna bakın çoğu aynı). Ve oynattığı futbol sıkıcı olsa da sadece 3 puan gerideysek kötü hoca denmez.Sıkıcı ve başarısız çok farklı şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Hocaligina karsi tutumumda zerre degisme yok ,hâlâ bana gore Fb nin hocasi degil.Ama baskan ve yonetimin yillardir takimi savunmadigi,hakkini yedirttigi,dograndigi yerde 1 kere bile savunmayan yerde Aykut kocaman cikip catir catir taraftar dilinden konusup takima sahip cikti.

Hoca hatayi en basta yapti.Azizin oldugu yere gelmeyecekti ama,ici elvermedi iste.Aziz gibi Fb lilikle alakasi kalmamis adamin boyundurugu altina girdi.Zaten , aziz Aykut'u kendi basarisizligina zirh olmasi icin getirdi.

Aykut kocaman bu takimda cok guzel idari menejer olur.Takimin hakkini saha ici ve disinda her turlu korur.Aziz gibi kacmaz kose bucak.Son olaylardan sonra sanirim td ligi birakacak oyle bir izlenim verdi son zerzenisinde.Ali Koc baskanligi ve iyi bir td ile birlikte idari menejer olarak kalsin isterim.Hocaligi disinda eskisi kadar nefret etmiyorum kendisinden.Son yasananlar taraftari birlestirdigi gibi,ben de de aykut nefretini azaltti baya.

Su ztk yi alalim cok istiyorum.Kuvvetle muhtemel ligi 2.bitiririz bana oyle geliyor.
    Dün gibi hatırlıyorum valla hacı, Aykut'tan bu kadar nefret edilmiyorken dahi neler neler yazıyordun adam hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2024

Dün gibi hatırlıyorum valla hacı, Aykut'tan bu kadar nefret edilmiyorken dahi neler neler yazıyordun adam hakkında.

Alıntıları Göster
    Alex giderken neler diyolardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2024

Alıntıları Göster
    Deidgim gibi hocaligi olarak gram fikrim de degisme yok.Vasifsiz ,korkak,egoist anadolu hocasidir.Ama son olaydan sonra diger yonden nefretim azaldi biraz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 26 Nisan 2018; 17:40:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

ben hala öyle düşünüyorum... nefret sebebidir aykut. yaptılarıyla bir nesilde travmalar yaşatmıştır.

aklı başında her fenerbahçe taraftarının dilindekileri söyledi diye o beceriksize methiyeler düzemem. en basitinden bizim forumdan kayra veya dominate’i çıkartsak bjk ve şenol hakkında aynısını hatta daha sertini söylerdi. idareciler basiretsiz diye o beceriksiz de olanı söyledi diye fenerin gururu mururu olamaz.

Alıntıları Göster
    yapma ya kayra veya dominate orda değil ama orda olupta söyleyemeyenler varken takımın td olarak yönetimden ses çıkmazken tff açığımızı kollarken kolaydı bunları söylemek siz çıksanız ık bile diyemezsiniz nefretinizden adamın yaptığı her doğruyu küçültmek için boş konuşuyorsunuz.Evet fenerbahçe hocası değil evet iyi futbol oynatmıyor evet bende beğenmiyorum ama gidipte nefretimden her hareketine kulp bulmuyorum.Sadece hocalığı kötü diye geçmişte yaptıklarıdamı gurur olmaya değmez. Aykut Kocaman gururumuzdur oynadığı futbolu Fenerbahçeliliği dik duruşuyla Fenerbahçenin gururu Aykut Kocaman Lefter Rıdvan Selçuk yula vs. değilse kimlerdir?

• Türk futbolunun gelişememesindeki en büyük sıkıntı işte tam olarak bu TD çıkar iki alengirli söz söyler ama TD likten bir haberdir ama kocaman umutlar olur.
    Futbolcu koca sezon adam akıllı birşey yapmaz büyük maçlarda 1-2 gol attımı oda kral olur sonrada neden avrupada başarı yok bu kafa ilemi?
  • Sen Bizim KOCAMAN Gururumuzsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Türk futbolunun gelişememesindeki en büyük sıkıntı işte tam olarak bu TD çıkar iki alengirli söz söyler ama TD likten bir haberdir ama kocaman umutlar olur.
    Futbolcu koca sezon adam akıllı birşey yapmaz büyük maçlarda 1-2 gol attımı oda kral olur sonrada neden avrupada başarı yok bu kafa ilemi?
    konuyla hiç bir alakası yok umut değil bir insanın kişiliğine gelen bir övgü bu bir insan başarısız diye kişiliğine iki kelam övgü yapılamazmı işte asıl sizin kafanız avrupada başarı getirmez nefret haterlık bir futbolcu veya bir td bir haksızlık karşısında dik duruş sergiliyorsa bu övülmeye değerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzanwaper

konuyla hiç bir alakası yok umut değil bir insanın kişiliğine gelen bir övgü bu bir insan başarısız diye kişiliğine iki kelam övgü yapılamazmı işte asıl sizin kafanız avrupada başarı getirmez nefret haterlık bir futbolcu veya bir td bir haksızlık karşısında dik duruş sergiliyorsa bu övülmeye değerdir.

Alıntıları Göster
    sen aldırma, doğruyu yapmaya devam et. ölesiye düşmanlık onlari bir yere ulastirmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: uzanwaper

Alıntıları Göster
    Arkadaşım haksızlık karşında duramayan adam adamıdır zaten gelmiş bana yapılması gereken şeyi yapanı övüyorsun? burada yapmayan sıkıntılıdır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Arkadaşım haksızlık karşında duramayan adam adamıdır zaten gelmiş bana yapılması gereken şeyi yapanı övüyorsun? burada yapmayan sıkıntılıdır zaten.

Alıntıları Göster
    bu yazdığın ne kadar mantıklı yapılması gerekeni yaptığı için övüceksin tabi ronaldonun görevi gol atmak attığı için bütün dünya övüyor mantık hatası bu yok onu yapması lazımdı zaten yok bunu yapması gerekiyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.