Şimdi Ara

Sene 2017 Low Frost Mu ? No Frost Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz

Avantaj yada dez avantajı nedir.

• low frost dolap gıdaları no frost gibi kurutmuyor bunu netlikle söyleyebilirim avantajı bu diyebilirim birde benim aldığım dönemde (ocak 2014) tip anlamında muadil bir no frost bir dolaptan 800 lira civarı daha ucuzdu şu an piyasası ne oldu bilemem tek yapmanız gereken ortalama yılda bir dolabın fişini çekip kaynamış suyu raflarını çıkardığım buzluğa koyup kapağını kapatıyorum 5 dakika sonra buzlar eriyor sadece dolabı siliyoruz türk kadınları ortalama 6 ayda bir zaten dolabı baştan sona silerler tercih sizin tabi
  • Samsung'un twin cooling teknolojisi var. Dondurucu ve soğutucu ayrı ayrı soğutuluyor. Diğer no-frostlardaki gibi kuru soğuk havayı üflemediği için nem daha kalıcı oluyor. Yakın zaman içerisinde almayı düşünüyorum şahsen.
  • Öncesinde teknoloji açısından arasındaki farkı değerlendirmek lazım. Bildiğim kadarı ile low frost modeller de buz kırma sesinin olmaması ve enerji tüketiminin biraz daha düşük olduğunu belirtiyor. Yani büyük bir ayrıcalık sayılmaz. Ayırt etmeden fiyat / performans olarak araştırırsan daha iyi bir sonuç elde edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U6 -- 5 Şubat 2017; 0:1:16 >
  • 4 yıl önce low frost aldım maksimum 4 defa temizlemişimdir. memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.