Şimdi Ara

No Frost mu Low Frost mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
19.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • No Frost buz tutmuyor ama daha fazla elektrik tüketimi, sesi ve fiyatı ile daha pahalı... Low Frost almak mantıklı gelmeye başladı ama... Siz ne düşünüyorsunuz? Profilo'nun çok güzel Low Frost buzdolapları var...

• Hocam bende senin gibi aynı kararsızlığı yaşıyordum. En son karar verdiğim Nofrost boyutları dolap için ayrılan yere uymayınca bende bu işaret deyip Lowfrost siparişi geçtim.

İlk alacağım model Profilo BD3056I3AN di 2400 Tl Civarıydı. İnox Nofrost A+ 559 Lt
    Beyaz modeli Profilo BD3056I3AN 1913 TL Beyaz Nofrost A+ 559 Lt

Sipariş geçtiğim model ise Profilo BD3058W3VV 1400 TL Beyaz Lowfrost A++ 508 Lt
    İsterseniz İnox Görünümlüsü var Profilo BD3058L3VV 1870 TL civarı İnoxlook Lowfrost A++ 508 Lt

Alırken verilen fark, daha sessiz oluşu, elektrik tüketimi, sebzeleri daha uzun süre saklaması, elektrik kesilince daha uzun süre bekleme süresi gibi avantajlarından dolayı Lowfrost bence f/p olarak kesinlikle alınabilir. Nofrostun tek cazip tarafı buzsuz olması bakacağım Lowfrost ne kadar buz üretiyor. 2 seneye yakındır buzluk eritmeyenler yazmıştı bu arada. Eskiden kar küpüne dönmüş dolaplar kullanırdık bu teknoloji o kadarda eski değil üstelik.

Evladiyelik alıp sürekli taşınma olmayacaksa, bütçede zorlamıyorsa Nofrost düşünülebilir ama benim aldığım buzdolabından 2 tane fiyatına önceki dolap geliyordu hemen hemen. Onun için deneyimleme adına Lowfrost tercih ettim. Sipariş vereli 9 gün oldu (7 iş günü). Aldığım yer 10 iş günü (14 gün sonra) teslim etmiş olacaz dediler hala bekliyoruz. Zaten buzdolabını eve kullanmaya almadım. Nasipse kız kardeşimin 1,5 ay sonraki düğünü için ama gelince kurduracağız. O zaman resimlerini çekip atabilirim

• Kardeşim resmen benim araştırmalarımı yazmışsın. Kendim yazsam sanırım şu aşamada seninle aynı şeyleri yazardım.
    Önce Profilo nun inox olanını almaya niyetlendim sonra gittim 1400 liralık olan low frost olanını sipariş verdim.
    Bakalım ne kadar sürede gelecek. :)
  • Hayırlı olsun @ŞahEser hocam. Sen ne kadara aldın acaba?

Çok araştırdım ama 9 taksit 1400 Tlden aşağı bulamadım maalesef. Ayrıca ben çeyiz seti olarak çamaşır, bulaşık makinesi ve set üstü ocakta almıştım. Hepsini farklı yerlenden şipariş geçtim diğerleri 4 gün içinde teslim edildi buzdolabını bekliyoruz hala. Şimdi yazdım bakalım teslim için ne diyecekler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

No Frost buz tutmuyor ama daha fazla elektrik tüketimi, sesi ve fiyatı ile daha pahalı... Low Frost almak mantıklı gelmeye başladı ama... Siz ne düşünüyorsunuz? Profilo'nun çok güzel Low Frost buzdolapları var...

Merhaba

Siz hangi şehirdesiniz? Çünkü nem oranına göre buzlanma yapıyor bu cihazlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Adanadayım. Göl kenarındayım no frost mu almam gerekiyordu? Bulunduğum yer nemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 8 Haziran 2016; 19:42:03 >
  • Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Ben 1439 liraya aldım 1415 liraya da vardı ama yetkili bayi diye onu tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 8 Haziran 2016; 18:59:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Light No Fire {PC ANA KONU}
    geçen yıl önce açıldı
    No-frost buzdolabı gereklimi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaklasik 1 sene once profilonun low frost buzdolabini aldim. kullaniyoruz ve kesinlikle tavsiye ederim.

karlanma dedikleri sey kisin camda bugu olur ya, işte o akliniza oyle kalin bir tabaka gelmesin. kimse farkedemiyor zaten. sizde unutuyorsunuz akliniza bile gelmiyor.

her acıdan no frosttan daha iyi, sessiz, cok daha az enerji, ici cok kullanisli (genis demiyorum cunku genislikle kullanislilik farkli sey, gereksiz bos alan kalmiyor, no frostlarda dolabin icindeki cikintilar yuzunden birçok alan kullanılamıyor), daha nemli soguk hava, beyazi cok guzel tavsiye ederim, ozellikle mutfağı gunes almayan kisiler inox a girmesin.

eksigi var mi var tabi, acik kapi alarmi olsa iyi olurmus, raflarda biraz daha gorsellik olsa iyi olurmus.

yeni evleniyorum, kendime daha yeni bosch low frost siparisi verdim, no frost a hic gerek yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Adanadayım. Göl kenarındayım no frost mu almam gerekiyordu? Bulunduğum yer nemli.

Hocam almışsınız zaten artık :)

• Low frost aldim 10 ydir cok memnunuz ozelkikle yesillikler gercekten de taze kaliyor

• Profilo BD3058W3VV 1400 TL Beyaz Lowfrost A++ 508 Lt

İyi galiba bu model...

Biraz eski model galiba. Konusu 2012 de geçmiş.

Kargo ile en uygun 1490 görünüyor n11 de, çekle düşer biraz daha . Ereyon 1405 diyor tek çekim fiyatı ama kargo dahil mi yazmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 10 Haziran 2016; 15:9:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler Yazlıkta kullanmak için Low Frost Siemens KD29VVW30N nasıl ? 1200 TL fiyatı var, tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 21 Haziran 2016; 0:01:00 >
  • işini görür al gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

Hocam bende senin gibi aynı kararsızlığı yaşıyordum. En son karar verdiğim Nofrost boyutları dolap için ayrılan yere uymayınca bende bu işaret deyip Lowfrost siparişi geçtim.

İlk alacağım model Profilo BD3056I3AN di 2400 Tl Civarıydı. İnox Nofrost A+ 559 Lt
    Beyaz modeli Profilo BD3056I3AN 1913 TL Beyaz Nofrost A+ 559 Lt

Sipariş geçtiğim model ise Profilo BD3058W3VV 1400 TL Beyaz Lowfrost A++ 508 Lt
    İsterseniz İnox Görünümlüsü var Profilo BD3058L3VV 1870 TL civarı İnoxlook Lowfrost A++ 508 Lt

Alırken verilen fark, daha sessiz oluşu, elektrik tüketimi, sebzeleri daha uzun süre saklaması, elektrik kesilince daha uzun süre bekleme süresi gibi avantajlarından dolayı Lowfrost bence f/p olarak kesinlikle alınabilir. Nofrostun tek cazip tarafı buzsuz olması bakacağım Lowfrost ne kadar buz üretiyor. 2 seneye yakındır buzluk eritmeyenler yazmıştı bu arada. Eskiden kar küpüne dönmüş dolaplar kullanırdık bu teknoloji o kadarda eski değil üstelik.

Evladiyelik alıp sürekli taşınma olmayacaksa, bütçede zorlamıyorsa Nofrost düşünülebilir ama benim aldığım buzdolabından 2 tane fiyatına önceki dolap geliyordu hemen hemen. Onun için deneyimleme adına Lowfrost tercih ettim. Sipariş vereli 9 gün oldu (7 iş günü). Aldığım yer 10 iş günü (14 gün sonra) teslim etmiş olacaz dediler hala bekliyoruz. Zaten buzdolabını eve kullanmaya almadım. Nasipse kız kardeşimin 1,5 ay sonraki düğünü için ama gelince kurduracağız. O zaman resimlerini çekip atabilirim

aynısının bosch olanını (hanımın dırdırından korktuğum için) 2000 tl ye yakın bir fiyata aldım, ama hala keşke profilo alsaydım diyorum. neredeyse hiç bir fark yok arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Beyler Yazlıkta kullanmak için Low Frost Siemens KD29VVW30N nasıl ? 1200 TL fiyatı var, tavsiye edermisiniz ?

Abi Samsung'ta Twin Cooling Plus soğutma sistemleri var. Fiyat 1500'lerde ama araştır yeni sistem. Liebherr, Hitachi gibi dolapların kullandığı özellik bu.

Şuradan inceleyebilirsin:
    Electroluxyoutube
    TwinTech™ technology: TwinTech® FrostFree for longer freshness in taste and texture
    https://www.youtube.com/watch?v=dC4-uO3VgNg

Bu sistemde üst taraft no-frost alt taraf low-frost gibi taze tutabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 28 Haziran 2016; 10:23:16 >

• Teşekkürler hocam, sizin dediğiniz o aralıktaki ürün hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Teşekkürler hocam, sizin dediğiniz o aralıktaki ürün hangisi ?

www.hepsiburada.com
    Samsung Buzdolapları ve Modelleri - Hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/samsung/buzdolaplari-c-22154?siralama=artanfiyat

Hocam "twin cooling plus" yazanlar bizim aradığımız modeller.

Şuan en uygunu Samsung RT32K5000WW/TR 1299 TL. Hepsiburada'yı model bilgisi amacıyla paylaştım daha ucuza da bulabilirsiniz. Örneğin teknosa da daha ucuz.

www.akakce.com'a bakabilirsiniz;
    akakce.com
    Samsung RT32K5000WW A+ Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-samsung-rt32k5000ww-fiyati,6212415,7,,,0.html

• Merhaba hocam
    Satın aldığınız dolaptan memnun musunuz ?
    Tavsiye eder misiniz ?

Ve nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim

Teşekkürler

+Kargo ücreti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 28 Haziran 2016; 22:00:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolap son derece güzel benim işimi fazlası ile görüyor. Boyutları oldukça büyük. İç hacmi geniş. Dijital ekran ön kapakta olmaması dışında bir eksi göremedim. Sonuçta Low Frost bir cihaz. Kurulum yapıldıktan 4 saat sonra kendine geldi. En sesli çalıştığı zamanda mutfakta iseniz sesini çok az duyabiliyorsunuz. Normal çalışmasında duymuyorsunuz hiç. Ben 4 yıl daha garantisini uzattım. Gerek var mıydı bilmiyorum ama içimden o an öyle geldi. Profilo parasının hakkını bence fazlası ile veriyor. Nazar değmesin, maşallah. Bu arada servis tam zamanında bilgilendirme yaparak geldi ve çok ilgiliydi. Hemen ertesi gün gelen serviş yetkilisini değerlendirme anketi için bile aradılar. :)
    Ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok kullanışlı. Sadece dolapta açma kapama için tutma yerleri olan modeller daha çok hoşuma gidiyordu. Öyle olsaydı daha güzel olurdu. n11 üzerinden 1440 liraya aldım. 1 hafta içinde teslimatı ve kurulumu yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 28 Haziran 2016; 22:12:55 >

• ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler
    Peki dolabın arkası açık mı teller borular görünüyor mu hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.