Şimdi Ara

Seneye Bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açık liseden sonra bu böyle olmaz dedikten sonra eğitim yılımda yaşadığım en emin adımla sınava hazırlanmaya başlamıştım. Dershane başladı herşey iyi gidiyodu aslında. Sonra 1. dönem sonuna gelince hocalar tarafında sıkıntı çıkmaya başladı ve fen bilimleri hocaları gittiler 1-2 ay civarı dersler hep boş geçti. Hocalar geldi gitti geldi gitti, en son gelenlerde kendilerinden önceki hocaların anlatmadıkları kısımları yarım yamalak bi şekilde anlattılar, bu şekilde fen bilimlerinin ipini kaçırdım. Türkçe hocası 1. dönem gayet güzel anlatırken 2. dönem başından beri kimsenin ne suratına bakıyor ne ders anlatıyor. Mat-2 hocasına soru soruyorum çözmeden geri gönderiyor. Rehberlik hocasına gittiğimde ise (elinde telefonla oynarken) daha zamanın var halledersin diyip geçiştirmişti. Bütün bu olanların psikolojisiyle tamamen çökmüş ve bırakmış durumdayım. Bu tarz bi durum yaşayan var mı, çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

• Dostum tam olarak çıldırdığın konu nedir? Biz dershaneye gitmeden insan yüzü görmeden inine çekilmiş ayılar gibi evimizde çalışıyoruz, şahsen ben elimin altında kitap var diye bile şükredebiliyorken sen hocalar yüz vermiyor diye çıldıracağım diyorsun. Siz çıldırmak için mi para veriyorsunuz o hocalara? Öyle ise yazık olur ailenin emeklerine, bir çözüm yolu bulacağına eminim.
  • Burada dershane saçmalığının bir başka boyutunu görüyoruz. Konu sahibi için iş işten geçmiş tabiki ama 2020 tayfa falan iyice düşünmeli. İnternette bir sürü ders çalışma kanalları var, okul kursları var. Bunlar varken bir de dershaneye 4k gibi para bayılmak hiç mantıklı değil.
  • _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt
    4k ya dershane mi kaldı ya.2 yıl önce 6 bin tl fiyat vermişlerdi bana
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    15k ya butiğe giden de var 2.5k ya Kültürede
  • akagis A kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın bazı şeylere şükretmek lazım ama benim isyan ettiğim hocaların yüz vermemesi vs. değil, sınav sonrası kazanamazsam ailemin yüzüne nasıl bakacağım konusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.