< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu sefer olacak
![]() Edit:Şaka bi yana, "Ben inanıyorum şu anda tıp fakültesinde ya da evdesin ya da yurtta ama anla işte tıpı kazanmışsındır.Gerçekten zor günler geçirdin, zor zamanlar.Ama hiçbir zaman pes etmediğin için seninle gurur duyuyorum.Yaptıkların her ne kadar deli cesareti işler de olsa o da bir iştir.Senin odandaki anatomi atlasını elde edişin hiç kolay olmadı, her gün sıkntı stres çektin ama HAK ETTİN.Evet, terleye terleye çalıştığın günlerle bunu en iyi şekilde HAK ETTİN.Eğer şimdi bir sıkıntın varsa, NELERİ YENDİĞİNİ, NELERLE TEK BAŞINA MÜCADELE ETTİĞİNİ, TEK BAŞINA DA OLSAN NELER BAŞARDIĞINI HATIRLA.SEN GÜÇLÜ BİRİSİN, BEN BİLİYORUM İŞTE.GURBAN OLDUĞUM CANINI SIKMA, NE DERDİN TASAN VARSA ŞU AN SIKMA O TATLI CANINI.YİNE HEDER ETME KENDİNİ.SENİN HAYATIN SIKINTILARLA GEÇTİ LAN.BIRAKTA BUNDAN SONRASI GÜZEL GEÇSİN...Ayrıca senden bi isteğim var -3 senenin hatrı var be olm, kırma beni- Ne canını sıkıyorsa yarın git ve onunla yüzleş! hadi kolay gele yiğidim" "Ayrıca Tıp okuyom diye bi yerlerin kalkmasın nerden geldiğini unutma, saygılı ve güler yüzlü ol çizgini bozma" |
İMAM HATİPLER KAPATILSIN
|
Gereksiz duygusallığa gerek yok.Bir sene çalıştın altı üstü inşaatta mal taşımadın.Oldu bitti hayat kısa eğlenmene bak bide aldığın 15 kiloyu vermişsindir inş aq ayısı
|
Seneye bu vakitler bu mesajı okurken, daha düzgün , daha kişlikli, daha sağlıklı, daha kültürlü , daha bilgili , insanlar tarafından sevilen , hedeflerine yakın bir kişi olabilmem dileğiyle.
|
Asla.
Turkiye'de hicbir insan evladinin da hayatinda hic uniye gitmeyip 4.yila birakacagini zannetmiyorum. 12de stresim 1se mezunda 10 3.senede 100 oldu 1000 strese bunye dayanmaz.Ne olacaksa olsun,hayirlisiyla tip olmasini diliyorum. |
kötü günler geçti daha kötü günler yolda |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 29 Nisan 2018; 9:36:27 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüye75 -- 29 Nisan 2018; 9:26:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|