Şimdi Ara

SENEYE BUGÜNE MESAJ BİRAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
10.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sefer olacak

Edit:Şaka bi yana, "Ben inanıyorum şu anda tıp fakültesinde ya da evdesin ya da yurtta ama anla işte tıpı kazanmışsındır.Gerçekten zor günler geçirdin, zor zamanlar.Ama hiçbir zaman pes etmediğin için seninle gurur duyuyorum.Yaptıkların her ne kadar deli cesareti işler de olsa o da bir iştir.Senin odandaki anatomi atlasını elde edişin hiç kolay olmadı, her gün sıkntı stres çektin ama HAK ETTİN.Evet, terleye terleye çalıştığın günlerle bunu en iyi şekilde HAK ETTİN.Eğer şimdi bir sıkıntın varsa, NELERİ YENDİĞİNİ, NELERLE TEK BAŞINA MÜCADELE ETTİĞİNİ, TEK BAŞINA DA OLSAN NELER BAŞARDIĞINI HATIRLA.SEN GÜÇLÜ BİRİSİN, BEN BİLİYORUM İŞTE.GURBAN OLDUĞUM CANINI SIKMA, NE DERDİN TASAN VARSA ŞU AN SIKMA O TATLI CANINI.YİNE HEDER ETME KENDİNİ.SENİN HAYATIN SIKINTILARLA GEÇTİ LAN.BIRAKTA BUNDAN SONRASI GÜZEL GEÇSİN...Ayrıca senden bi isteğim var -3 senenin hatrı var be olm, kırma beni- Ne canını sıkıyorsa yarın git ve onunla yüzleş! hadi kolay gele yiğidim"

"Ayrıca Tıp okuyom diye bi yerlerin kalkmasın nerden geldiğini unutma, saygılı ve güler yüzlü ol çizgini bozma"
  • İMAM HATİPLER KAPATILSIN
  • Bu sefer olacak

Edit:Şaka bi yana, "Ben inanıyorum şu anda tıp fakültesinde ya da evdesin ya da yurtta ama anla işte tıpı kazanmışsındır.Gerçekten zor günler geçirdin, zor zamanlar.Ama hiçbir zaman pes etmediğin için seninle gurur duyuyorum.Yaptıkların her ne kadar deli cesareti işler de olsa o da bir iştir.Senin odandaki anatomi atlasını elde edişin hiç kolay olmadı, her gün sıkntı stres çektin ama HAK ETTİN.Evet, terleye terleye çalıştığın günlerle bunu en iyi şekilde HAK ETTİN.Eğer şimdi bir sıkıntın varsa, NELERİ YENDİĞİNİ, NELERLE TEK BAŞINA MÜCADELE ETTİĞİNİ, TEK BAŞINA DA OLSAN NELER BAŞARDIĞINI HATIRLA.SEN GÜÇLÜ BİRİSİN, BEN BİLİYORUM İŞTE.GURBAN OLDUĞUM CANINI SIKMA, NE DERDİN TASAN VARSA ŞU AN SIKMA O TATLI CANINI.YİNE HEDER ETME KENDİNİ.SENİN HAYATIN SIKINTILARLA GEÇTİ LAN.BIRAKTA BUNDAN SONRASI GÜZEL GEÇSİN...Ayrıca senden bi isteğim var -3 senenin hatrı var be olm, kırma beni- Ne canını sıkıyorsa yarın git ve onunla yüzleş! hadi kolay gele yiğidim"

"Ayrıca Tıp okuyom diye bi yerlerin kalkmasın nerden geldiğini unutma, saygılı ve güler yüzlü ol çizgini bozma"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 29 Nisan 2018; 9:36:27 >

• Seneye bu vakitler bu mesajı okurken, daha düzgün , daha kişlikli, daha sağlıklı, daha kültürlü , daha bilgili , insanlar tarafından sevilen , hedeflerine yakın bir kişi olabilmem dileğiyle.

• Sahip olduğun en değerli şey umudun ve sağlığın.

Çektiğin hiçbir sıkıntı kalıcı değil. Aynı şekilde yaşadığın hiçbir mutlulukta. Geleceğin için çabalamayı asla bırakma.

Karşına kimlerin ve nelerin çıkacağını asla bilemezsin. Herkese güvenme, herkese arkadaşım deme. En önemlisi herkesle dost olma.

Bu arada iyi çalış, çünkü geçen sene gördüğün gibi çalışmak hiçbir zaman seni yarı yolda bırakmaz :) üniversiten hayırlı olsun :)

• Eger yasiyorsan bu demektir ki istedigin meslegi kazanmissin . Eminim artik mutlu , saglikli ve olmayi hak ettigin ortamlarin icindesin . Git tadini cikar bu hayatin cunku sen hak ettin . Ugruna sagligini verdigin bi hayal icin didindin ve basardin . Kaybettigin 2 sene sana ders olsun . Bugune kadar kiymet bilmedin , olanlari onemsemedin . Ama bundan sonra meslegini onemse , kendini onemse .
    Eger hayatta degilsende yine basaramadin demektir . Oyleyse yasama zaten daha iyi .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gereksiz duygusallığa gerek yok.Bir sene çalıştın altı üstü inşaatta mal taşımadın.Oldu bitti hayat kısa eğlenmene bak bide aldığın 15 kiloyu vermişsindir inş aq ayısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım izmirde her şey yolundadır. Komiteler zor diye ağlama hiç daha zor günler geçirdin sen onu da halledersin ayrıca lütfen günü gününe çalış aliminyum sonra ceremesini son sene çekiyorsun:D hem daha tus var belki yolun uzun ama başaracaksın biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniüye75 -- 29 Nisan 2018; 9:26:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beleşcilik yok düşün bakalim benim şuan neyi düşündüğümü.

• Eğer seneye bu mesajı okuyorsam iyiyimdir. Yoksa zaten her şey bitmiştir

• 62 gün kaldı tavşan yaparsın artık hehe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayattamısın hala ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • marmara diş istanbul diş ikileminde umarım doğru olanı seçmişsindir
  • inş odtü ee ya da cs kazanmışındır arasından seçimi de çoktan yapmışındır (şuan ee daha yakın

• Forumda ne dolanıyon ıq git finallere çalış.

• Umarım bunu okuyor olmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye haberdar edersiniz umarım.

Tıp için oldukça iyi çalıştın . Oldu diye umuyorum . Ve tıpı kazandıktan sonra İnşallah kişisel gelişime ve sosyal aktivitelere iyice dalmışımdır. Çık dışarı , gez , dolaş . Üzerinde yük mü kaldı sanki ? Sınıfta kalırım diye korkma . Sanki bi daha mı sınava sokacaklar ? Bu hayata bi daha gelmezsin . Dilediğin gibi yaşa ama sakın dini anlamda sapıtmış olma . Sen düzgün , saygılı olmalısın . Kibirden uzak , tevekkül ve ibadetlere yakın ol .

• Insaallah tipi kazanmissindir.Kazanmadiysan bu foruma girmeye dahi yuzun olacagini pek sanmiyorum.

• hocam sizin 3. senenizdi sanırım 4.'yü denermisiniz aksi bir durumda
  • Umarim odtü uzau havaciliği kazanmisşindir.Yüksek bir hedef için mezuna kaldin.2 senedir stresinle bogustun cabaladin savaştin.guzel bir okulu dinlenmeyi ve eglenmeyi hakettin.hayattaki gayelerini unutma sporuna muziğine kendine önem ver.1 yil daha geçmeden..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.