Forum şimdi ölü ama bundan 3-5 sene önce gerçekten çok faydalıydı. Lisede kitap yüzü açmadım ama gerçekten açmadım fen lisesini 95 ortalamayla bitirip hiç çalışmadım yaa diyenler gibi değil,ilk sene sınava girmedim zaten.Neyse 2019 sınavı için çalışmaya başladım o zaman youtubeda yks içerikleri bu kadar yaygın değildi ben de kaynak hoca vs hiç bilmiyordum,youtubeda bedava anlatılan şeyler iyi olmaz bir kere çalışmışken iyisinden çalışayım diye her şeyin paralısını alayım dedim,kaf aldım ve gerçekten faydalı geldi,zaten ortaokul temelim çok iyi olduğu için problem vs hiç çalışmadan da yapabiliyordum,geometride paralı anlatan hoca bulamadım sonunda nejdet kirpi diye bir adam buldum o zaman tanesi 3 liraya ders satıyordu ama videolar öss zamanından kalma herhalde mesela karede her soru tipi için bir formül veriyor,ezberle böyle yap diyordu neyse bu adam yüzünden geometriyi hem tyt hem ayt de 0 yaptım,fizikte libido fizik gibi bir şey vardı adını tam hatırlamıyorum onu almıştım o da aynı şekil full ezber saçma sapan anlatıyordu onun yüzünden tyt ayt fizikte de 0 çektim,matta türeve kadar gelmiştim 8 soru türev integral 10 soru geo gidince 22 soruda 20 yapmıştım sonuç olarak 75k yapıp bi daha mezuna kaldım sonraki 2 sene çok kötü geçti benim için,saçlarım dökülüyordu baya kelleştim(stresten değil tam tersi bunun yüzünden strese girdim),diğer psikolojik sorunlarla 2 sene öyle böyle çalıştım ama 2019 daki hevesin yarısı bile yoktu,2021 de 8k yaptım yerleştim ama eğer forumu erken keşfetseydim,vip fizik,kenan karadan dinleyip 345 çözseydim büyük ihtimalle 2019 da 20k civarı yapıp yine kafkas tıbba yerleşecektim ve şu an intern olacaktım |
Forumu daha erken keşfetseydim yks de 2 yıl kaybetmezdim

-
-
Bu konuda konuşmaya hakkın yok tmde derece yapıp beleşten işletme okumak varken karsta tıp okuyan adamsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tmde kaç yaptı ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben tıbbı seviyorum ayrıca boğaziçinde de okusan işletme sonuçta her türlü tıp daha iyidir bitirir bitirmez işin hazır sonra tusa girer istediğin üniversite bölüme gidersin
Ben yaş konusunu kafaya takıyorum sınıftakilerden 3 yaş büyüğüm
-
ham 208 yerleştirme 300 küsürdü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızi Şortlee -- 3 Mart 2025; 19:28:25 > -
Akrabam çorum tıp mezunu,bu sene bitirdi ve atandı 100-120k civarı maaş alıyor uzman olunca 200 civarı olacak işletme mezunu bu kadar kazanabiliyor mu?
-
niye sabancı gitmedin ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, kazanabiliyor.
İş Bankasında çalışan yeni mezun bir Uzman Yardımcısının maaşı. Hem de bunu yalnızca 4 sene okuduktan sonra kazanmaya başlıyor. Yani birilerinin bu maaşları kazanması için 6 sene Tıp okumasına gerek yok.
-
2019 mezunu arkadaşımla beraber 2'yiz
-
Brut biraz daha fazla sanirim su an veya kisiye ozel teklif veriyorlar. Toefl dengi de 85e 100 mu ne belirlemisler baya kolay (bu arada 14+6, 14+20 degil)
Lan bu ne odtü işletme tutuyordu benim ea skoru ile ben kaçar bye byeeee
Valla ben de seneye bölüm değişince 3 yaş büyük olucam galiba pek de umursamıyorum 2. 3. Sınıflar full 24 25 yaşında zaten
Bu neymiş lan yuh
Savunma da benzer veriyor ama 4 sene ee-makine çin işkencesi yerine işletme/ie/math/herhangi matematik öğreten bölüm okumak daha cazip tabii ki
-
Net 70 bine geliyor. iş yeri 4. levent'te.
çok para değil.
-
hocam yeni mezun bu paralar erişilebilir mi yoksa çok küçük bir azınlık için mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence çok mantıklı yaptığı. f/p bölüm okuyor, geleceği garanti, prestijli meslek, maaşlar güzel.
boun da olsa işletme işletmedir.
big4'da 25 bin tl maaşla çalışan boun, bilkent işletme, econ mezunları var. en tepelere bakıp yorum yapmamak lazım. bu adam 2 sene sonra 5x asgari ile mesleğe başlayacak.
belki sabancı müh seçebilirdi ama ilgim yok diyor.
-
yks'de kaybettiğiniz seneler kayıp değildir..
-
Nasıl yani kaç sene mezuna kaldıysak o kadar ekleniyo mu ömrümüze
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu konuda konuşmaya hakkın yok tmde derece yapıp beleşten işletme okumak varken karsta tıp okuyan adamsın |
Benzer içerikler
- aynı şehirde kyk yurt çıkar mı
- tıp kitapları pdf
- lise diplomamı kaybettim
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- deneme cevap anahtarı telegram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X