Şimdi Ara

seneye gireceğim ygs için çok endişeleniyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar. ben 11.sınıfta okuyorum ve seneye gireceğim sınav için fazla kaygılanıyorum. şu anki dershane denemelerinde puanım 350-60 civarlarında. hukuk istiyorum şimdiden ygsye başladım ama kolay geometri ve matematik çözüyorum. seneye nasıl bi çalışma programı uygulamalıyım, bu işe yazdan başlamalı mıyım?

• Yahu dur şimdi bi biz girelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereyi hedefledin üstad ne istiyosun
  • ben 4 gün sonra gireceğim sınav için endişe yapmazken sana ne oluyor

şimdiden başla rahat rahat çalış. gitme imkanın varsa dershaneye mutlaka git.
  • Şimdiden kaygılanıyorsan büyük problem. (Soru çözerken yazdı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

Yahu dur şimdi bi biz girelim

• Ben okuldan mezun oldum ygsde de 230 mu ne yaptım. Ben hayatımda zorda kaldığım günler hariç hiç ders çalışmadım. Bu sene dersaneye gittim işte Türkçeyi bitirdim hemen hemen konu olarak. Tarih keza aynı (ama full yapamıyorum yanlış anlaşılmasın) yani demek istediğim ben bile bu duruma geldikten sonra sen neler yaparsın kendini fazla kasma hergün bir veya iki saat mat. çalış uçarsın full bile çekecek kıvama gelirsin benden söylemesi. Bu arada bizlere de dua edersen mutlu olurum. Başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dualarım sizinle, gerçekten bende cok fena stres var sizleri düşünemiyorum. başarılar arkadaşlar umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız.
  • Bak bize yarın sınavımız var takıyor muyuz? Yooohkkk. Dedemiz rahatlıktan ölmüş bizim. Raad ol :);););)

• Aynen rahatiz buradayiz

• Ben de 11'im ama hiç kaygı yok bende daha. Dershane denemelerinde 400'ü geçiyorum. Hedefim mat geometri ve Türkçe'den full. Fen de maks. 4-5 yanlış. Ha ders çalıştığım da pek söylenemez. Yazdan başlasam mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.