Şimdi Ara

Seneye PTT 1. Lig fena (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • samsun denizli adana demir çıksa iyi olur aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giresun
    Kayseri
    Antalya
    Elazığ
    Ordu
    Samsun
    Ankara
    Karşıyaka
    Altınordu
    Buca
    GBB
    Manisa
    Urfa
    Denizli
    Adana
    Adana Demir
    Bolu
    Alanyaspor

Ligin son hali bu. Kayseri ve Antalyanın ilk 2yi alacağını söylemek çok garip olmaz heralde.

Onun dışında play-off için inanılmaz bir mücadele olacak. Çok güçlü takımlar var. Düşme hattı için takım yazmak zor ancak göreceli zayıf tek takım Alanya. Onun dışında GBB'nin acilen düşmesini diliyorum.
    Bu sene maddi sıkıntı yaşaması muhtemel takımlar var. Durumunu toparlayamazsa onlardan biri düşebilir. Son bildiğime göre Ordu ve Samsunda sıkıntılar vardı. Boluda da aynı şekilde.

Çok zor olacak gerçekten. Gerek yukarısı gerekse alt taraf acayip karışacak.

• alanya maçlarını kendi ilçesinde oynuyor belirteyim.bu daha zevkli hale getiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine olmadı . 2 senedir finalden dönuyoruz .

• Hatay'ın cıkmamasına cok sevindim.Kesinlikle haketmiyorlardı bu kayrılmayla ptt ligini.

Bizim(giresun) bir an önce şu baskan ve yönetim kurulu secimini yapıp transfer yasağını kaldırmak icin basvurular yapmalıyız.Yoksa bu kadroyla ligde tutunmamız mucize olur.

• ALANYAM BENİM 1.LİG'DE HELAL !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Giresun
    Kayseri
    Antalya
    Elazığ
    Ordu
    Samsun
    Ankara
    Karşıyaka
    Altınordu
    Buca
    GBB
    Manisa
    Urfa
    Denizli
    Adana
    Adana Demir
    Bolu
    Alanyaspor

Ligin son hali bu. Kayseri ve Antalyanın ilk 2yi alacağını söylemek çok garip olmaz heralde.

Onun dışında play-off için inanılmaz bir mücadele olacak. Çok güçlü takımlar var. Düşme hattı için takım yazmak zor ancak göreceli zayıf tek takım Alanya. Onun dışında GBB'nin acilen düşmesini diliyorum.
    Bu sene maddi sıkıntı yaşaması muhtemel takımlar var. Durumunu toparlayamazsa onlardan biri düşebilir. Son bildiğime göre Ordu ve Samsunda sıkıntılar vardı. Boluda da aynı şekilde.

Çok zor olacak gerçekten. Gerek yukarısı gerekse alt taraf acayip karışacak.

Fenerbahce?

• İzmirde süperlige çıkacak tek takım var o da bucaspor

• Ordu-Samsun el ele
  • İnadına GÖZTEPE... Düşsen bile amatöre terkedenler kahpe olsun !
  • Bu sene 1 İzmir takımı çıkacak hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

Manisa

cacık olmaz manisa'dan kulübün hali içler acısı başkan adayı çıkmıyor kamp yapacak oyuncu yok
  • Artık Karşıyaka çıksın yahu. Kaç senedir hep aynı sıralarda geziyoruz. Hiç bi değişme yok
  • Yzmir kulüp yöneticileri biraz daha yapycy olurlarsa, futbol konusunda becerili olurlarsa Kar?yyaka da Göztepe de ve di?er kulüplerimizde Süper Lig'e mutlaka çykacaktyr. Futbola yapty?y yatyrym yönünden Altynordu daha fazla önde ?u an. Saygylar!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.