Şimdi Ara

SENHEİSER HD439 ALDIM İÇERİİİİ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Sennheiser hd439 adlı kulaklıgı aldım 240 tl ye sizin görüşleriniz neler dir ? keşke almasamıydım yada beni idare edermi ne düşünüyorsunuz birşeyler söylerseniz sevinirim tesekkürler

• Ben novabazar dan 210 lira civarına aldım. Kalitesini beğendim. Bana yeterli.
  • sennheiser HD202 kullanıyorum. CX300-Precision II var ayrıca. kulak içi cx300 ü keşke almasaydım diyorum.

HD201 denedim bir mağazada açtım kullandım sesi çin malı en dandik kulaklıklar gibi tiz ve kısık çıkartıyordu.

HD202 aldıktan sonra masaüstü veya diz üstü bilgisayarda fark etmiyor hep kullanıyorum. biraz iri olmasa mobil olarakta kullanırdım.

Sizdeki modelde eminim çok iyi ses veriyordur. özellikle dinlerken o kadar yüksek seslere çıkarken dışarıdan duyulmaması ayrıca güzel evde kimse rahatsız olmuyor.
    HD202 den önce 2 tane Creative HQ1600 değiştirdim vatandan almıştım ve ikisininde jakında bir problem çıktı. sonra şansımı denedim ve çok memnunum sennheiser ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 11 Şubat 2013; 23:16:14 >
  • Sennheiser fiyatindan fazlasını veren bir marka olmuştur genelde. Önemli olan sizin memnun olmanız, artık almişsiniz bu süreden sonra birşey demek düşmez bence. Kendize şu soruları sorabilirsiniz bence.

- Uzun süre müzik dinletikten veya film dinledikten sonra kafada ki ergonomisi devam ediyor mu ?

- Benim dinlediğim müzik türlerine yeterli cevabı veriyor mu?

- Ek bir ampliye gerek var mı, yoksa bu hali fazlası ile yeterli olup istediğim performansı veriyor mu?

- Malzeme kalitesi yeterli mi ? Kablo uzunluğu benim ihtiyacimi görüyor mu ?

vs vs daha fazlaliştirabilir. Bu soruların cevabı evet ise olay bitmiştir. Önemli olan sizin beğenmeniz. Zaten ürünün yaklaşık 100 saatlik rodaj süresini tamamlamasi gerekiyor.

Bence güzel bir seçim olmuş. İyi günlerde kullanın.
  • valla dostlar rap dinliyen biriyim beni gayet tatmn ediyo zaten olayı sesi alıyon ne kadar yüksek olursa olsun yormuyo arkadas ne dınlersen dınle yormuyo 2 kablo vermısler 1 jak kablosu çift taraflı cıkabılıyor dr beats hesabı ben zaten alalı 3 ay oluyo 3 aydır daha sorun cıkarmadı sadece yanı inceleme anlamında bırseyler duymak ıstedım tesekkur ederım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.